Домакини 72/ Идва есента, на домашни мезета и питиета

• 53 685
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Добро утро, момичета!

Калинче, не съм пробвала да правя с ябълки Simple Smile ще пробвам в събота,
таман се чудих дали да гметна едни спунджени ябълки в кофата хахаххах
Сега ще влязат в употреба...

Не знам как на вас действа пандемия, аз съм станала един Буда, още малко
и ще почна да давам тумбата да я галят за късмет Simple Smile

Казах на ММ - ще почвам диета, той ме поддържа, дори се съгласи и какво???
Той изкава вече почти месец, а аз до обяд в деня на предложението ...

Отивам да будя младежа, преди това ще му направя една палачинка и шейк...

И на работа... В ужас съм как ще правя онлайн уроци, айде обучаващо видео е ясно...
на мъници 3 години, 4-ма още не говорят....

Айде, хубав ден, че ще закъснея за работа!!!

# 571
  • при късмета
Добро утро!
Джейми, мерси за кафето. Карамфила ти цъфти докато те чака, само да вметна
Смърфи, много добре ми звучи рецептата, ще я пробвам нататък
Люска, лека работа. Ама и най-малките ли ще се обучават дистанционно? Що ще държат пред мониторите толкова малки деца?
На Вио издърпах виртуално ушите. Здрави са, по задачи, от другата седмица ще се въртят с мъжа ѝ вкъщи заради децата. Имате поздрави
Тиквеник правя веднъж на 2-3 години. Аз не ям, Шефа хапва едно парче и толкоз и мъжа ми после мрънка, че има 1 тава за ядене. Майка ми се занимава, че тя най-много го яде.
Много ми се спи и се събудих със схванат врат. Като видях мъглата ми стана ясно защо. Сега чакам да ме тресне мигрената и се дрогирам предварително. Помрънках.

Вале, драсни някой ред

# 572
Добро утро!
Айде на кафето с тиквеникаааа

Мария какво се случва Kissing Heart
Джейми за това ДО не ви ли направиха платформи, за да ви е по-лесно?
Люси аз съм Буда от преди пандемията.... УжасТ... У дома правя доста по-често с ябълки, че мм много обича тиквеник, но от него има зверски киселини, докато с ябълките няма....
Мако благодарско за инфото от Вио Kissing Heart
Вале как сте днес?
Писе докъде докарахте с дограмата?

Аз си намерих решение с порциите сладко, че у дома дори и десерти не искат да ядат втори път....
Купих си тортена форма с диаметър 18см Laughing и малка тава за баници Laughing
Един пакет кори ми стига за 2 пъти. За Бъдни вечер с половин пакет ще направя тиквеника, а с другата половина баницата за Коледа....
Утре е РД на Кратун и днес ще сглобя една мъничка торта Гараш за утре, и ще изпека блатовете за 1/2 торта Шварцвалд за събота, че мм тогава почива и тържествено ще празнуваме тогава....
За утре Кратун си заръча кебапчета, а за събота стекове.... и той стана от много месоядните....

# 573
Днес си отспах, има пак слънчице и ще си плета вътре на топло.
Калниче тиквеника го правя суров и става супер.На корите редя тиква,орехи,канела и малко захар,слагам и олио,навивам и в тавата.После пека във фурната и като теб захар със студен сироп заливам като поизстине.
Ще чакаме тортата.Мм вчера взе готови блатове имам маскарпоне и течен шоколад,та ще  видя да направя нещо.
Ма ко дано минава главата,че времето ще е все така вече.
Джей и Люси не ви облазявам с това онлайн обучение....
Вале появи се да кажеш как си.
Дограмата я сложиха следобяд,само дето спори вчера с мен майстора, че няма да е изпотена днес.Има си конденз от студа.Долу на етажа не са свършили още,нещо вчера бяха бавни...
Аз се чудя какво да готвя днес,ама до вечеря има време ще измисля нещо.

# 574
Писе аз сложих да варя курбан Laughing Днес ми е ден за агнешко, а това става с най-малки усилия и всички го обичаме.

# 575
  • при късмета
Ние сме на пълнени чушки и таратор за днес. Вчера правих пица, а шефа за обяд има пилешка супа
Писе, не ми говори за конденз, защото не знам кой е слагал дограмата у нас, ама не е майстор. Не кондензира единствено в спалнята, дето ние сменяхме.

# 576
Лейди, всичко е точно. Благодаря, че питаш.
Менюто на Кратун е точно в десетката. Искам и аз.

# 577
  • при късмета
Добро утро!

Останалата почерпка днес от Калинка. Да ти е жив и здрав Кратун, много здрав, усмихнат и успешен!
Сестра ми и тя днес е рожденичка,дано не забравя да звънна
Обичам петък, хубав ден на всички Hug

# 578
Веднага загребвам с лъжичката сметаната от туй кафенце.
Лейди, да е здрав Кратун. Да бъде щастлив, да има фенки и гаджета, да бъде успешен!

# 579
  • София
Честит да е Тодор! Здрав и щастлив!

# 580
  • София
И в отделен пост. Правих пак снимка. Рентгеноложка та ме предупреди да не очаквам промяна толкова бързо. Но аз исках да проверя да не се влошавам. Е, има положителна промяна, сравнено с преди 5 дни. Доктора каза, че това е чудесно и съм добре. Дано!

# 581
Вале, отмина ли всичко?

# 582
  • при късмета
Браво, Вале, само така. Сега остава психически да се възстановиш и всичко ще е наред. Надявам се и в тази насока да се развиват добре нещата Hug

# 583
Браво, Вале. Май си допълника, преди да публикувам.

# 584
  • Бургас
Криста се събуди с 38 градуса.Ще я наблюдавам,давам Авирон и стоим в къщи.Стискайте палци!
Направо да ги вържем тия палци и на пролет ще ти отвържем тържествено,който е останал!
Валка,малко черен хумор,че иначе ще се гръмна!

Общи условия

Активация на акаунт