Домакини 72/ Идва есента, на домашни мезета и питиета

• 53 684
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • при късмета
Славе, дано е обикновен вирус и бързо да се оправя. Говори ли с лекар?

# 586
  • Бургас
Не съм я водила.Само помолих да ми запазят номер за отсъствията.Ще я наблюдавам и дано мине до три дни.В понеделник сме в кабинета,ако не е минало.То зависи и аз как ще съм.Засега съм пушка.Казах на ММ да не си идва от Сф.Приятелката ще ми пазари,докато не видим какво ни е и какви изследвания да ни направят,ако се наложи.

# 587
  • при късмета
Дано не се наложи да ходите, стискам палци.

# 588
Славе, да се оправя Криста.

# 589
Ladybird жив и здрав да е младежа.
Вале всичко ще се оправи, с теб сме.
Славе дано не се наложи да ходите и бързо да се оправи Криста.
Все си мисля, че сега ДО ще е по спокойно от това през март. Работим с МТ от март, но самия факт, че до днес с част от учениците сме присъствено, а с други ДО е мъка. Техниката в къщи ми е горе долу ок, даже и графичен таблет си взех за да не се мъча да пиша с мишката(както март- юни). Учениците на които и миналата година съм предавала си знаят правилата. Сега ще видим 5 клас как са защото всеки колега е работил по различен начин в начален етап и сега трябва и в ДО са свикнат.А в училище ме ми е толкова спокойно откъм техника и интернет.

# 590
  • София
Ето ме и мен. Идвам със стиснати палчета и с торба хубави пожелания, от позитивни, по-позитивни. Heart Eyes
ЛЕЙДИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАШЕТО МОМЧЕ! ДА Е ЗДРАВ И ЦЕЛЕУСТРЕМЕН, ДА МЕЧТАЕ И ДА СБЪДВА МЕЧТИТЕ СИ, ДА НАМИРА ВРЕМЕ ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ И ЗА ГАДЖЕТАТА! ЗА ВСИЧКО ИМА ВРЕМЕ - ВЪПРОС НА ДОБРА ОРГАНИЗАЦИЯ Е. Stuck Out Tongue Winking Eye РАДВАЙТЕ МУ СЕ И СЕ ГОРДЕЙТЕ С НЕГО!
МА КО, да е честита и благословена сестричката ти! На многая лета! Flowers Hibiscus
ВАЛЕНЦЕ, геройче си ми ти. Ей, каква си - след гаджето и децата, и ти да не останеш по-назад. Не може те да имат нещо, а ти не. Важното е, че бързо си му видяла сметката на тоя шантав вирус. Той знае ли с кого си има работа??? От тук натам всеки ден по-добре от предходния. И докладвай, че така и нас ни подготвяш психически. Още малко като се осефериш, чакам поетична творба на тема - Що е това корона и има ли тя почва у нас? Joy Като сме република от 1944, що дири тая гад при нас?
СЛАВЕ, приемам предложението ти за непрекъснато стиснати палци! И без това, като си седнем вкъщи ден, два, три ще чистим, а после каква ни е работата, освен да стискаме палци. Blush Ще те мисля до понеделник, ще ти пращам позитивна енергия - на теб и на детенцето ти. Дано Криста да не е коронясана, а да е някакво мижаво, слаботелесно вирусче. Или само да се е простудила и бързо, бързо да и минава, та и мама да се успокои. Hug
На неспоменатите - виртуални гушки, целувки и благи мисли! HugKissing HeartHeart Eyes
Днес и аз имам празник - 44 години заедно с гаджето теглим семейната каручка. Било е и весело, и тежко, и трудно, и отговорно. 44 години вярна служба! Пожелавам си още двадесетина години заедно - рамо до рамо, крило до крило. Вече да не е толкова трудно и отговорно, но да е весело и споделено с деца и внучета, а защо не и с правнучета?  Smiley

# 591
  • при късмета
Фло, какви 20, още поне още толкова да с те заедно и само хубаво да е останало натам, от трудното сте взели. Весел празник!

# 592
  • Бургас
Извинете,но покрай протесненията съм пропуснала Тод!
Да е здрав той и страхотната му майка и да има много късмет в живота!

# 593
Честити да сте, Фло! Весел ви семеен празник.

# 594
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания - да ви се връщат тройно!
Ма ко да е честита сестричката ти!
Фло минали сте половината път - останала е лесната част! Да сте здрави!
Славе стискам палци Kissing Heart
Вале много, много се радвам за теб!!! Успокои ли се? Как са децата?
Джейми с тази техника..... Гледах 2 пъти до сега клип "как да се регистрирам за онлайн родителска среща" - изключително елементарно е, ама аз се притеснявам....
Направили са национален портал... Трябва да си избера преподавателите с които искам да говоря и по кое време, като срещата не може да бъде повече от 20мин на преподавател....
Нашите са присъствено на училище, но е абсолютно забранено влизането на външни лица в училището, та няма как да направят присъствена родителска среща....
Изключително шантава година - с кеф ще я изпратя!!!!

# 595
Калинче жив и здрав,успешен и щастлив да е Тод.
Славе стискам палци, ако трябва  до като плета цяла година.Дано само е лек вирус и настинка,да мине до понеделник ,а ти само това да е-притеснение.
Вале герой си ти ,чакаме след седмица една тортичка или питка да ни спретнеш,време за линцерови сладки.
Ма ко да е жива и здрава сестра ти.Как е днес главата ти.
Джей успех с преподаването.
Фло честит празник ,още много хубави спомени и моменти заедно пожелавам!
И понеже има днес много поводи за празнуване,ми ще си сипя една чаша червено винце,хем за ваше здраве,хем да се стопля.Аз завих първите зелеви сърми.

# 596
Аууу, Ма ко, веднага се поправям и поздравявам и твоята сестра. Аз, от комплименти по кафето сутрнита съм забравил да я спомена.

# 597
  • София/Севлиево
Много поводи за празнуване-честити да сте момичета -вие и вашите близки!
Вале,радвам се че се подобряваш, Славе нека малката бързо се оправи.
За мен утре е големият ден-имам 4 проектобебчета,ще върнем едничко,другите ще замразим...

# 598
  • Бургас
С теб сме,Ели!
В навечерието на Коледа стават чудеса!Преди това докторите са си свършили работата,разбира се!:hearts:

Криста е с голяма умора при Т 37,5.Чакам и моите симптоми и отивам на пср.На Криста не мога да го причиня!
Така или иначе никой не излиза и не влиза в къщиСега съм си отворила една ледена бира,да го и ...вируса нИеден!

# 599
Ели Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

мм надписал картичка за навършилия 16г. :
Вече можеш легално да напуснеш къщата ни
Имаш право да напуснеш училище
Можеш да започнеш работа
Имаш право да караш мотопед
Но направиш ли и едно от тях - ще те напердаша здраво
Имаш право и да си купуваш лотариен билет - за него ще ти дам пари Laughing

/тези права и свободи са по тукашното право, но точно в този случай предпочитаме нашенското Smiley/

Общи условия

Активация на акаунт