Домакини 72/ Идва есента, на домашни мезета и питиета

• 53 591
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Калинка, жив и здрав да е Кратун! Да взима мъдри решения оттук нататък! BalloonBirthdayGift

Мноого яка картичка, много!

Ели, стискам палци, много ги стискам! Hands Pray

Славче, наздраве! Beers Нали знаеш, че не е задължително да е Ковид?! Wink Бързо да й минава на Криста!

# 601
  • при късмета
Ели, и за теб стискам всички палци! Този път всичко ще мине по план!
Славе, добре се направила с бирата. Свито ти е знам, ама може и друго да е. Днес по ТВ даваха човек, който е бил със симптоми, изкарал го е, самоизолирал се за 15 дни и отишъл на тест. Друго било

# 602
  • София
Славе, за Криста не се тревожи много. Тя ще мине бързо . Моите момичета бяха един ден с температура и страшна, непосилна умора. Един ден и това е. Умората е типична при тая гад.
Аз се поотпуснах малко, да. Но още ме е много страх. Тая вечер имах записан он лайн колсулт с психиатър. Ще се справя.
Но ще има да пия АБ.... Личната държи след първия да пия и втори. Гледам, че масово така препоръчват. Няма да се дърпам, ще пия. Важното е да ми мине.

Фло, още дълги години заедно!

Ели, стискам палци!

# 603
  • София/Севлиево
Благодаря ви момичета ❤️
Славе,ако сте в София и се наложи да изследваш и детето идете в Геника след 12 на обяд.Първо- няма да чакате,второ -жената там е много внимателна ,и трето-ако направите теста преди 15 часа ще е готов в рамките на същия ден.Вярно,малко по-скъп е,но си спестявате стрес от чакане по опашки и евентуални неприятни преживявания.Моят го правих там за инвитрото и не съжалявам.

# 604
Добро утро!
Да почерпя към кафето с тортата от снощи

Ситуирана е в чиния за предястие SmileySmileySmiley и пак остана половината....
Ганаша трябваше да е малко по-течен, за да се разстеле сам и да стане гладка заливката, но друга грешка нямаше.
Рецептата е на любимата Марчева/надявам се, че и да не пише вече при нас е добре/, но с 1/2 продукти.
https://recepti.gotvach.bg/r-82571-%D0%9E%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%B … 1%82_1885_%D0%B3.

# 605
Лейди, прободе ме в сърцето! Много е хубава, а съм сигурна, че е и супер- супер- вкусна.
Марчева е добре, има си коте.

# 606
Това пък е шала, който ме изтормози, но на снимката не изглежда да е черен LaughingLaughingLaughing

Скрит текст:

# 607
Супер е. Доволен ли е Тод?

# 608
Чи кък LaughingLaughingLaughing То времето е топло, но ходи по сако, с шал и кожени ръкавици LaughingLaughingLaughing

# 609
  • гр.Варна
Ей, здрасти на всички. Изтървала съм много поводи май, а. Да са честити, здрави и усмихнати всички. С повод и без такъв, че в тези времена това ни остана. Усмихнете се момичета.

# 610
  • София
ЕЛИСЛАВА, усмихна деня ми. Стискам палци, миличка!!! Flowers Four Leaf Clover
Привет, момичета!
Благодаря на всички, които ни поздравиха за празника! Изкарахме го у дома, на китайско, по желание на сина и внука. Обядвахме и после тримата мъже заминаха за Варна.
Аз разглеждах албума от онзи паметен ден. Спомени, спомени...Продължавам да плета. Вече имам 9 комплекта шалове и шапки за възрастни, сега ще изплета няколко детски. Срокът за предаване е 10 декември.
При нас времето е усмихнато. Мисля да изляза и да се помотая безцелно из квартала.
ЛЕЙДИ, разсмя ме текста на поздравителната картичка. Оригинално!
Хубав ден!

# 611
Ели чакаме да се похвалиш след  седмица или месец ,че всичко е нормално.
Калинче тортата е супер,а шала върховен.Аз не смея да правя такива торти.
Фло, ейй ти нямаш спирка с тия шапки и шалове,браво на теб.
Аз снощи готвих и сега два дни почивка ще съм.Направих един солен кекс,да има за закуска  и сега ще плета снежко.

# 612
  • при късмета
Добро утро!

Славе, чакам те да пишеш как сте
Вале, видях отатък, че готвиш вече, браво на теб.
Ели, надявам се да с похвалиш скоро
Калинче и тортата и шала са супер.
Люска, вкъщи ли си вече?
Писе, ти докара снега с тези снежковци, знам аз
При нас си е за шал и шапка. Понатрупал е сняг и вали още. Шефа няма търпение да свърши училище. Само да мине теста по математика последния час и излита навън
Смърфи, как е при вас?
Мария, Фло, Плами, Джейми Hug
Хубав зимен ден на всички Hug

# 613
  • София/Севлиево
Добро утро и честит първи сняг!
Вземам си от кафето и почвам да мисля план за деня.
Иначе трансфера мина в събота,на 9.12 ще се разбере какъв е резултатът.Според докторът ми съм бременна,аз обаче имам известни резерви,защото последните три пъти останах силно разочарована.Но все пак се надявам на моето предколедно чудо и на едно здраво лятно бебе след 8 месеца.

# 614
Елислава, дано докторът да е прав! Дано.
При нас няма сняг и много ме радва този факт.

Общи условия

Активация на акаунт