Домакини 72/ Идва есента, на домашни мезета и питиета

• 53 569
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро и честит първи сняг!
Аз от дете празнувам имен ден като падне първия сняг LaughingLaughingLaughing
Ели стискам палци Kissing Heart
Аз продължавам с коледното почистване, че ще украсявам на 6.12.
Вчера занесох доста дрехи от Кратун към магазините за втора употреба събиращи пари за въздушните линейки. Днес ще подготвям обувки и ски екипи за отнасяне. Доста място се освободи из гардеробите. Изведнъж израстна и има дрехи и обувки, които изобщо не успя да облече....

# 616
Доброго ранку! На източния фронт е слънчево, безснежно, но студено.

Калинка, честит ти имен ден по софийски! Че при вас не се знае кога ще падне първия сняг. Joy
Шалът е много готин! Не се съмнявам, че Кратун все с него ходи накипрен.

Ели, дано да е прав твоя лекар! Hands Pray

Ще излизам по обяд да се видя с една приятелка набързо. Подготвила съм коледната украса и смятам утре да я слагам. И на разни места в града започват да подготвят коледни декорации, макар че тяхната Коледа е след Нова година. Освен това упорито се чува за пълен локдаун точно в края на декември, та да видим колко празнично ще е.

# 617
При нас вървят "апели" по тв, радио, преса да украсяваме по от рано като подкрепа към медицинските работници и за борба с/у депресията.
И се започна.... абе като в един стар американски филм „Космическа Коледа”......
Има изключително пищно украсени къщи и те събират дарения.
Снощи мм, след като негови колеги си показаха къщите реши, че имаме малко лампички и трябва да се купят още Laughing За сега го удържам с довод, че ще побърка кучето, ама не знам до кога.
Всички около мен са се вдетенили на макс....

# 618
  • при късмета
Ели, прав е доктора, само да се потвърди Hug
Калинче, честит имен ден! Ти си празнувай с всички места, за които научиш, че е паднал сняг Hug
Мария, ей сега, Шефа като се натъркаля в снега, го пращам. Още не е паднал, а  аз вече не го искам Joy
Заредих една капама, оставих я на ниска Т и чак довечера ще видя какво е станало
Не знам  с украсата какво ще правим. Котката и елхата изобщо не се разбират. 2 години събирах играчки и ми писна. Имам много красива стъклена играчка за елха от Смърфи, страх ме е да я сложа. Май тази година ще закачам гирлянди с играчки по стените и секцията, ще стане като в магазин Joy

# 619
  • София/Севлиево
Ето ви една елхичка от вкъщи

Показах я в темата за коледните украси,ама там нещо не съм ви засичала.

# 620
Ели много елегантна украса!
Аз няма да ви покажа нашата, че след като мм и Кратун си развихрят фантазиите става такъв кич, шарения и претрупаност, че най-малкото ще ви заболи главата Grinning

# 621
  • Бургас
Здрасти на всички!
Криста е добре вече.Няма Т ,има що-годе апетит.На мен обаче носът леко ми мокрее.Аз по принцип съм здрав човек и рядко имам хрема.Даже не е хрема,а нещо ме дразни в носа.Отидох на антиген тест и чакам резултата.
Мъжът още стои заточен в Сф и съм му казала и днес,докато не стане ясно как съм,да не се прибира.Вече носи втори път дрехите си,а няма от къде да купи.Това да е проблема!Стискайте пак палци!
Аз като Валето съм една развалина!Ако оживея,ще трябва да ходя на психиатър и изобщо не се шегувам!

# 622
  • при късмета
Ели, супер е елхата
Славе, важното е, че сте добре физически. Няма да се даваш на страха. Както каза Калинка на Валето, ступай го и го сритай навън. Няма да е по-голям от теб. Знам, че изобщо не се шегуваш и направи каквото смяташ, че ще ти помогне. С теб сме, пиши по-честичко

# 623
  • Бургас
Положителен е.
Валка,кога започва кашлицата?

# 624
Положителен е.
Валка,кога започва кашлицата?

Може и да не започне, Славче! Не при всички има кашлица. ЛЛ ще ти изпише лечение, Криста е вече ок, дръж мъжО у Софето и всичко ще е наред. Прегръдки! Hug

Просто е въпрос на време всички да се срещнем с това чудо, дано го минем само с уплах и леки симптоми!

# 625
  • София
Славе, аз съм 12 ден от температурата и още, да чукам на дърво, нямам кашлица. Всъщност имах само един ден температура и силна отпадналост.
Не чети симптомите на другите, моля те. Ще откачиш. Като мен.
Пиши ми на лични ако искаш.

# 626
  • при късмета
Славе, кураж миличка, ще се оправиш. Казали са ти вече, не очаквай всички симптоми и гледай да не се паникьосваш. Повтаряй си, че е леко и при теб и при детето. Бързо да минава Hug

# 627
Славе, дръж се! После ще се наградиш с бира.

# 628
Славче с теб сме всичко ще се оправи. Правилно са писали момичета, колкото по -малко четеш по - добре. Паниката е лош съветник.
Ladybird честит ти имен ден в такъв случай. Момичета дръжте си снега при вас. На мен студа ми е достатъчен. Не съм излизала по далеч от терасата . От 8:30 до този момент имам не повече от час в който съм била далеч от компа. Сега си направих чай, сипах си и коняк и ще почивам.

# 629
Джейми, наздраве! Аз ще се просъединя след час и нещо.

Общи условия

Активация на акаунт