Домакини 72/ Идва есента, на домашни мезета и питиета

• 53 557
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Славе ,не вземай антибиотик,обади се на сина ти,той поне е минал през това. Стискам палци .
Вале ти си герой ,а бръмбарите ги прогони бърже от главата,сипи им по една домашна гроздова,да празнуват и да се опиянят,за да спят.
Тук слънце, но студ,аз си довърших поне елфката.

# 646
Славче с теб сме. И аз в отбора на АБ днес вече не ми се размина, от няколко дни съм със хрема, пия си редовните хапчета, обаче днес вече се обадих на личната за АБ . Синузита ще ме довърши. Говоря на нос, задръстена съм и хапчетата са ми гадни. Отделно имам 101 задачи да проверявам.

# 647
  • София
Права беше СЛАВЕТО - перманентно стиснати палчета.
Пуснах ги за малко, докато сготвя тиквички с ориз и праз с наденица и сега пак ще ги стисна - за всички нуждаещи се. Стиснатите палци не ми пречат да ви гушна. HugHugHug
Дръжте се, момичета.
ПИСЕНЦЕ, на финала съм с плетките. Благодаря, че ми изпрати линка, че бях изгубила връзка с инициативата. Обадих им се, разбрахме се.

# 648
Джейми, оправяй се и ти!

# 649
Славче, дръж се! Няма да се даваш на вируси и разни други гадове! Ще мине и лятото ще лочим бира! Питай голямото момче за антибиотик, ако нямаш вяра на личния. Сестра ми пи антибиотик 10 дни, но го започна някъде към 5-тия ден, като видя че все още не се оправя. Тук непрекъснато повтарят, че не всеки е за такова лечение и семейният врач Blush трябва да го изпише при нужда.

Как е Криста?

Джейми, дръж и ти фронта! Hug

Сложих коледната украса, ама Ич не ми е коледно. Все по-упорито говорят за пълен локдаун м/у нашата Коледа, Нова година и тяхната Коледа. Тъкмо свърши уикенд локдаунът и хайде баш по празниците пак всичко ще затворят...

Скрит текст:

Имам още разни дребни декорацийки тук-там из къщата, ама не ми се снима. Улавя се коледния дух, нали? Добре, че днес за два часа попрехвърли малко снежец и леко побеля.

# 650
  • София
Здравейте, момичета!

Болните - стискам палци, бързо оздравяване.
Който има празник - честито! Да сте живи, здрави и всичко каквото искате да ви се случи!

Аз съм мноооого ядосана, чак главата ми боли вече втори ден.

Скрит текст:
Не сме вкъщи!!! Имало вчера събрание и аз изказах своето мнение, че искам
да преподавам вкъщи, че освен пазенето на здравето, аз имам вкъщи много
дидактически материал. Хората са били възмутени по други въпроси...

Освен, че не знам как задържам тез мъниците пред екрана, после правя на всеки урок
видеата, правя отчети всеки ден, комуникирам с всеки един родител.... та днес ме навика,
че съм нова, не очаквала от мен... че съм ужасна... Колегите казват - край набеляза те,
ще уволни. Не се притеснявам, ако ме уволни, ще имам време за СУ, но съм ядосана!!!!
Едното момиче, което не преподава, а беше само втора смяна уволни под предтекст, че
не я слуша и след няколко забележки ходи с пусната коса!

Ако някой иска може да види какво праща всеки ден на "учениците" - ще пратя на ЛС

# 651
Смърфи, таз така поставена книжка трябва ли да ни говори нещо повече от заглавието?
Люска, не се впечатлявай. Гледай си нервите и  малкитедеца. Ако някой те е нарочил- няма какво да го спре.

# 652
  • гр.Варна
О Лус, как те разбирам за яда към шефовете:relaxed: но няма да подхващам темата че е....
Празници,... хм... ко беше туй. Няма да украсявам в къщи, няма за кой. Настроение- нула, даже под нулата. Ходя на работа, ММ и той, и така ден да мине, друг да дойде.
Сори за негативното ми звучене, ама много ми писна вече.

# 653
Смърфи, таз така поставена книжка трябва ли да ни говори нещо повече от заглавието?
Люска, не се впечатлявай. Гледай си нервите и  малкитедеца. Ако някой те е нарочил- няма какво да го спре.

Засега нея и още няколко подобни само си ги гледам и чета, ама а, дано! скоро пак да можем да пътуваме спокойно. Бях си купила 3-4 пътеводителя като се местихме насам за бъдещи екскурзии, ама на....

Люси, не си трови нервите! То не знам дали е добре да работиш за такъв човек.

Плам, и аз съм в едно минорно настроение.

# 654
  • София
Здравейте, момичета,

Аз не се ядосвам, за мен всяко зло за добро. Градината се появи за да мога кандидатствам в СУ,
може би трябва да изчезне за да мога да уча, още не съм сядала, а имам страшно много,
и на лекции не мога да присъствам Simple Smile то и едни лекции - правят ги на дискусии за незначителни
въпроси и ти казват - чети литература.

Та това е. Пожелавам ви един успешен ден. Болноюите да оздравяват, здравите да не боледуват Simple Smile
Обичам ви!

Тук ще пусна да видите какво правя и ще помоля за мнението, защото моите вкъщи казали да
го махна от интернет пространство... Simple Smile
Довечера ще го  махна Simple Smile

# 655
  • София/Севлиево
Добро утро.
Болните бързо да оздравяват.Тези без настроение-малко да го пооправят,то и моето не е като друг път,ама се опитвам.Знам че и това ще мине и ще стане по-хубаво.
Люси, изгледах набързо филмчетата и много ми харесаха.Ако имах толкова мъничко дете с удоволствие бих му ги пуснала.Жалко че едно време нямаше подобни,много щяха да ме улеснят в работата със синът ми.Сега на него онлайн обучението му е много лесно,но той има опит още от 1 клас, когато започнах да го обучавам с помощта на уча.се,след като класната му изобщо не прояви желание (той е с лека форма на аутизъм,много добър е с числата,но не може да помни дълго и да се съсредоточава ,когато е в шумна среда.Затова от 4 клас мина на смесено обучение,сега е 5-ти и продължава тъй)...

# 656
  • при късмета
Добро утро!

Славе, чакам да се появиш
Люска, на мен ми харесват. Мисля, че за малки деца са много добре. Не знам какви са критериите за онлай обучение в градинска възраст, но мисля, че е добре.
За шефа, не се ядосвай.
Джейми, бързо да  се оправяш
И аз си помислих, че Смърфи вече знае къде ще ходят, но се сетих, че я питах скоро и каза, че нищо не се знае. Супер ти е украсата.
И моето настроение го няма никакво в мрачното и студено време, но и аз се опитвам да го държа в положителната страна
Горе главите, момичета Hug
Хубав ден на всички Hug

# 657
Добро утро!
Идвайте бързо на кафе и да дадете отчет кой как е днес.
Люси на мен много ми харесаха твоите филмчета. На Кратун онлайн обучението е точно такова - има разяснителни клипове и след това са тестовите задачи.
Справяш се прекрасно Kissing Heart

# 658
Люс, интересни са.

# 659
Добър ден! Днес е супер мрачно. От ставането съм на запалени лампи.

Люс, и на мен ми допадат!

Довечера съм на зъболекар. Струва ми се, че един зъб нещо работи и да го правим, ако трябва, преди локдауна.

Общи условия

Активация на акаунт