Магазини Pepco 3

• 57 849
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Ирен,страхотия е!Нямам търпение да имам повече свободно време и да си ходя пак .

# 616
Здравейте, добре ли е зареден магазинът в Пловдив, до Кауфланд? Търся подплатени панталони/дънки за момче, 98 номер. Някой да е засичал нещо такова?

# 617
Тая година няма такива дънки. Поне аз не намирам в Русе. Миналата година купих 2 и 2 плътни панталона. Дечко изкара с тях цялата зима. Пера и носи. Ама сега няма и няма...

# 618
Майка ми каза,че точно на Преморски е видяла феите, но преди 10дни и вероятно вече няма.Все пак ако някой ги засече във Варна да каже,благодаря!
За одеалата ще пиша на ЛС,че да не разводнявам темата, а и снимките от тел ми е трудно да ги скривам в текста.
По-късно ще пиша ЛС.

# 619
Ааа, аз открих такива дънки за моето момиче дънки (92 номер) - тъмносини, с малка червена панделка и кариран подгъв. Ако искате ще ви ги снимам. Страхотни са и доста плътни - вътрешността наподобява полар. И да, вярно са първите изобщо подплатени бебешки/детски дънки, които взимам оттам.
Това беше преди около 10 дни, в Пазарджик, няма как да ги няма и в Пловдив (и другите градове) и със сигурност имаше и 98 номер.

# 620
Аз бих искала снимка на дънките,мерси

А тия феи виждали ли сте ги

Майка ми такава ми взела

# 621
Бях в новия Пепко. За мен нямаше почти нищо интересно- в смисъл, гледах размери дрехи за момиче 134+ см. Вероятно по-нататък ще заредят повече. Домашните потреби са си стандартни артикули, на мен са ми интересни, но на другите не знам. Simple Smile Играчки, бебешки дрешки, дамски, мъжки не съм гледала обстойно. Имаше доста коледна украса, нямаше никакви феи обаче. Интересни чинии, чаши и т. н. В крайна сметка си излязох с 2 пластмасови панерчета от евтините. Grinning Следващия път повече.

# 622
Orion Sagitta и Machken, заповядайте 😊

Да добавя и че бяха 10 левчета

# 623
  • have faith and be patient ..
Коледните пижами от 8 лв с мини и дейзи адски се свиха на дължина и разшириха на ширина горниците им... Само от пералня, без сушилня, че вече се научих от пепко дрехи не пускам.. Златните им звездички на долниците им паднаха на първото пране..

# 624
  • Пловдив
Взех на Дреб такава с Доналд Дък - и през пералнята, и през сушилнята мина вече 3 пъти - няма промяна засега

# 625
  • Варна
Взех от пижамите с котките. Нищо им няма. И даже златните елемени още стоят след две пранета.

# 626
Аз да попитам за топлите пижамки (май е нещо като полар) които са бледо розово долнище на бели сърца и сиво горнище с апликация ушички на зайче...8 лева струват. Свиват/скъсяват ли се при пране? Взех 2 размера и се чудя кой да задържа?

# 627
Аз взех от тях, вече доста пъти я въртя в пералня и сушилня и не се е свила.
Но аз взех по-голям размер отколкото носи принципно, че да е по-свободна.

# 628
Благодаря. Аз пера само в пералня на 30 градуса и без сушилня...харесва ми, че долнището не е с широки крачоли отдолу и дори да задържа по-голямата  пижама няма да и се влачи по пода... Simple Smile А един дяволски глас ми казва за тези пари да задържа и двете бройки... Laughing Ще видим, утре ще и меря настоящата пижама и ще преценявам.
Якетата им отговарят ли си на номерацията? За 134 см момиче питам, това е най-големият номер.

# 629
  • Пловдив
Такава поларена, но с апликация на еднорог и тъмносиньо долнище на звездички взех на дъщеря си.
Пера я на 60° и суша в сушилня - не се е свила.
п.с. и доминото е от Пепко и Дреб мрънка за "мъжко" такова Rolling Eyes
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт