Нашите second hand находки - тема 43

• 90 493
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Има ли ВУ в молове?!

# 151
Има, Доли, поне в София Grinning

# 152
  • Sofia
Не обичам да ходя в молове,затова не зная....

# 153
Има, Доли, поне в София Grinning
Къде? Grinning

# 154
  • София/Севлиево
В Галакси трейд център има Мпулс,за друг не се сещам...

# 155
Халите са търговски център и имат Мания, в Мега мол има секция в Групо Фиори, за Галакси са казали вече.

# 156
Влязох конкретно за поло, почти веднага го намерих, а цената се оказа 1.20 лв. Имало черен петък. 😀Нещо тази година изгубих връзката на промоциите, но отдавна не съм взимала нещо толкова качествено за левче.

# 157
Това купих миналата седмица от Мания за около 7 лв.
Странното е , че предната седмица щях да купя същото с пес патрул от пепко , но нямаше размера на детето. Чудя се дали наистина е било втора ръка или някой си го е забравил и са го виснали на закачалка и са го сложили при детското , защото беше чисто ново.

# 158
  • София/Севлиево
Миналата година имаше черен петък в Мания.От Халите(София) тогава си взех няколко интересни неща и коледен пуловер от един Шик Шик почти без пари.

# 159
  • София
Къде в София може да намеря качествен елек (планинарска марка)?
Работят ли?

# 160
Бих проверила в Хумана.
Вчера ходих на черен петък в Мания. Взех на мъжът ми чисто нов суичър за 6 лв. Предвид, че рядко намирам неща негов размер ( големи) направо си беше попадение Wink всичко беше на 50% .

# 161
Къде в София може да намеря качествен елек (планинарска марка)?
Работят ли?
Освен Хумана и Мания, можеш да провериш в Хубави неща и Шик Шик. На Женския пазар има всички магазини без Хумана.

# 162
Хубави неща го чувам за пръв път. Къде има?

# 163
  • София
Koи Хумани препоръчвате, май последно само в тях съм влизал, т.е. струваха ми се че държат качество. То зависи и кога ходиш де.

# 164
Хубави неща го чувам за пръв път. Къде има?
Хубави неща имат 2 магазина на Женския пазар - на спирката на трамвая и в една от преките на Симеон към Пиротска (не помня точно как се казва, но е преди Халите.
За Хумана в София май остана само тази на Сливница, спирка Оряхово.
И аз имам попадения от черния петък на Мания, но още не са изсъхнали Grinning

Общи условия

Активация на акаунт