Нашите second hand находки - тема 43

• 90 498
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Отвориха Хумана и в Младост 4 до старото Фантастико.

# 166
  • София/Севлиево
То в София май има две Хумани-една някъде в Младост,пък другата не знам къде е,някъде на Сливница се води като адрес.И да,там съм намирала едни от най-добрите си попадения,но за жалост вече нямам такава с удобна локация...

# 167
Магазинът с холандски стоки за бита след Зиг Заг на Пиротска в посока Алабин вече го няма. Вчера минах покрай него и прибираха последните неща. Харесвах го, макар че беше безбожно скъп. В западните държави, особено скандинавските, има страхотни магазини, в които можеш да оставиш непотребни неща и после някой да ги купи за стотинки. Имам страхотни и уреди, и съдове от такива магазини, буквално за центове. Тъпо ми е, че тук няма толкова, защото са страхотни местенца.

Иначе минахме уж на шега през Мания уикенда и се възползвахме от 50% отстъпка заради черния петък, уикенд, както там го водиха. Страхотни неща си взехме. Най се радвам, че си взех зимно яке, което излезе 8 лева.

# 168
И аз ходих на ЧП,защото ми беше на път,нищо.Последно преди това,взех завеси.Отлично качество,мн.дълги като за таван  висок 3,20.Като търся,няма.Сега,джакпот.Преди няма месец коментирахме тук цените на лов находки в халите.Както бяха 96лв/кг.,така станаха 98лв.Open MouthСега видях,че пак са 69лв./кг.
В магазин ''Холандеца'' рядко купувах,но влизах да разглеждам.Скъпо си беше.Дълги години стоя,изглежда в тази криза вече не са издържали.За по-ценните и скъпи стоки,си имат и сайт.Предполагам,че от там ще вървят продажбите в бъдеще.

# 169
  • ☀️София / London🌂
Хваля се, че успях да си взема тези обувки: https://www.peterkaiser.co.uk/shoes-c107/peter-kaiser-herdi-stil … taupe-furla-p5966 от Ремикс за 12, 80лв. Много добре ще си отиват с пижамата . която ще нося по време на Коледно-новогодишните празници JoyJoyJoy

# 170
  • София
има ли хубави магазини в района на Красно Село?

# 171
  • София
Трябва да снимам. Взех си жестока пола и черен пуловер от Хумана в Младост 4 миналата седмица.
Тази седмица - шал и кафява плетена рокля Томи Хилфигер от нашата Мания.

# 172
  • Sofia
има ли хубави магазини в района на Красно Село?
Има 4-5...Мания,Шик и някои по-малки

# 173
  • София
Днес ММ сие взел яке от магазин втора употреба, който мисля че не е Мания и сега се чудим въпросното яке каква му е редовната цена всъщност, защото според него и мен разбира се якето е скупичко
Ето и етикета

И обърнато

Ще се радвам да разгадая с ваша помощ марката!

# 174
Вътре няма ли друг насочващ етикет долу, в областта на джобовете от вътрешната страна

# 175
  • София
Вътре няма ли друг насочващ етикет долу, в областта на джобовете от вътрешната страна
Не

# 176
Не искам да те разочаровам, но според мен това е служебно яке на някоя фирма.

# 177
Няма значение, хубаво е. Със здраве да го носи!!

# 178
Не искам да те разочаровам, но според мен това е служебно яке на някоя фирма.

Въобще не ми се вярва да е така. Коя фирма не си слага огромно лого?!

# 179
Марката най-вероятно е Free Country, известни са точно с този дизайн якета:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт