Нашите second hand находки - тема 43

• 90 505
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
И аз мисля, че е служебно, щом няма и етикети, но пък е много хубаво и няма значение скъпо или не.

# 181
  • София
В кои магазини има повече елеци, планинарски марки? И дали днес работи нещо?

# 182
Здравейте! Имам нужда от съдействие с инфо, къде в София, мога да открия дрехи за кучета. Последно съм купувала преди 2 години  от магазин, който вече не работи и за момента нямам никакъв друг ориентир.. Предварително благодаря : )

# 183
  • София
Аз един читав елек не откривам в 3ти магазин, а вие за кучета Grinning

# 184
Дами, къде в София бихте ми препоръчали да потърся за бебешки дрехи, играчки и текстил?

Аз единствено знам за Мания на Джъмбо Плаза.

# 185
  • София
По принцип бебешки дрешки няма много. В Манията се намират, ама в Зала 2.
Едно време имаше по-хубави, но май ги забраниха.

# 186
Мда, забранено са
От миналата седмица... Макар че вече не знам къде ще ги носят тия дрехи с това стоене у дома
За баткото

За бебко

# 187
  • Пловдив
От Фрея /детското се оказа по 0.50лв./

Хавлия за детето за морето догодина /бащата каза, че не е сигурен, дали по-скоро аз няма да я ползвам/

Чаршаф с ластик за кошарата

В Пловдив са отворили нов магазин на мястото на Маниа в Тракия до Газпрома, казва се Корона на кг е пак в събота зареждане цена: 28лв./кг, в петък 8лв./кг

И мъжът удари джакпот с това яке на марката Northland

И касичка на Me to you

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 20:30 от Десиссслава

# 188
Оф, детското е чудно!!!!!

# 189
  • Пловдив
А ако знаеш за момиченца какви нещица има и за новородени харесах едни страхотни гащеризончета...

# 190
  • Варна
Деси голям пазар си направила! Всичко е много хубаво!
Аз да покажа находката ми от сряда яке с гъши пух. Днес го подносих вече! Много съм доволна.
Тези дни мислех да поровя из Хумана и Хипермаркета ама май няма да остане време и утре...

# 191
В ''Мания'' -Джъмбо плаза,има нови стоки за дома.Нищо особено дреболии,свещници.Има куфари.Пак се оливат с цените.Сак с дръжка и колелца-45лв.След 30мин.виждам такъв в лидъл-25лв.Да си припомним цените от лов находки в халите от преди 3 седмици.Дано си останат само като усмивки от старите ленти.
Скрит текст:

# 192
Аз си купих две ръчно бродирани каренца и жилетка мерино за 17 лева. Даже ми се вижда скъпо. 98 лева е прекалено. Отврат.

# 193
Тия пък са се  о...... Нали...
Днес ходих до Скандинавия и взех нещо, което бях харесала за голямото - гащеризон Батман. Полярен е..не знам къде ще го носи Wink
Двете ми излязоха 4 лв

После през едната мания минах. Взех му елек.
Минах и през другата..рових рових. Нищо не харесах . А и мале адски много неща. Ама 27 лв за кг не си струваше.

# 194
Къде е 27 лв ?на зора ли ?много ми  е странно ,че не обявяват цените на сайта

Общи условия

Активация на акаунт