Нашите second hand находки - тема 43

• 90 517
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Блузите са това, което си намирам най- лесно. Дънки си намирам, но никога под 15лв.
Обувки не че не искам да си купя, но с тези прекупвачи нямам нерви да се блъскам, не знам дали навсякъде е така, но тука беше някакъв кошмар особено в манията.
Много харесвам на мпулса премиум нещата им скъпичко е, но си заслужават.

# 226
2 бр дънки си взех за по левче. Едните са Дизел, а другите италиански/ неизвестна за мен марка, но пък модела много ми хареса/

# 227
Радвам се че си намирате дънки за тези цени, благородно завиждам. Аз и в дните на ново зареждане трудно си намирам актуални модели мой размер. Масово са модели, на които отдавна им е минала модата, аз харесвам с висока талия, харесвам и "накъсани", едвам едвам и при скъпите намирам такива по- голям размер.

# 228
Не съм претенциозна аз дали са актуални или не. То и актуалното не знам, така че ми е все тая. Което ми хареса, взимам. Но наскоро /преди 2-3 месеца/ си намерих ботуши широки в прасеца, което разбрах било модерно сега. Нацелила съм без да искам.
Никога не ходя в дни на зареждане, винаги в последните два обикновено. Нито имам желание да се блъскам, нито да се бия за нещо си ... каквото ми оставят.

# 229
Аз имам много добри попадения. Обичам впити дънки с висока талия и само такива си купувам. Последно си взех 2 чифта, отдолу накъсани, излязоха ми към 7лв общо. Просто все така става, като отида и нищо не търся, попадам на много хубави неща. Имам и няколко палта от дните по 1лв.

# 230
  • Варна
Днес си намерих мечтаните боти! Естествена кожа, със синджир и отрязани на кокълчето! Че и нови при това на етикета имаха цена 98€ Излязоха ми 33 лв. обаче не ми дреме 😛😛😛
Щях да забърша и едни на Геокс обаче лявата едвам я обух, дясната Ок , странна работа, гледах ги бяха един и същ номер. Оставих ги .... Взех си и 2 сутиена.
Ще обикалям и за дънки и панталони, че малко килца качих :/

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 18:49 от princess_des

# 231
  • Пловдив
Рокля

Торба за завивката на малкия

Лигавник

# 232
Супер находки! Със здраве да ги носите !
Тъй като аз търся сутиени без банели ми е огромна мъка да намирам по магазините . А и трудно пасват на мен тези , които харесвам.
Миналия месец взех два супер сутиена от мПулс за по 3 лв всеки. Толкова са хубави, че все едно нямам бельо.

# 233
Онзи ден от Фреята накупих много спално бельо,пълнеж за възглавница и олекотени завивки-2 бр.Много обичам Фрея!

# 234
Вчера от Мания - 8 лв

# 235
Намерих си пухено елече за 6 лв

# 236
  • София
Утре е новото зареждане в Мпулс Лозенец и Гео Милев. Кой е по- богат на мъжко?
Бях последно в Бъкстон,  на ден 1 и в премиума имаше с зацапани яки...
Хуманата - Младост или Св.Тройца?

# 237
Много са мърляви дрехите на мПулс

# 238
И аз в неделя случайно минах през Зиг заг, за 20лв бая неща взех. Кг беше 7лв и имах късмет 🙂 Нови ботуши за 7лв, няколко чифта дънки, едните бяха нови с етикет и някои неща за малката. Нямаше много хора, беше спокойно и приятно за гледане.
Не си личи добре цвета, между тъмно кафеви и вишневи са.
Скрит текст:

# 239
  • София
Много са мърляви дрехите на мПулс
А изпира ли се това - съмнява ме?
Добре, къде да има читави дрехи - максимално доближаващи се до новото. МПулс са и Аутлет?!

Общи условия

Активация на акаунт