Нашите second hand находки - тема 43

• 90 520
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
И аз мръднах до кварталната Мания следобед. Уж за детски блузи отидохме с малката и по случайност набрах и други работи.
Пак си ме чакаха едни чизми Timberland. Излишно е да казвам май, че имам още 15 чифта, от които нося 1-2, но .. за 11 лв. как да ги подмина.
Скрит текст:

Имат много малко ожулено по кожата на 2-3 места, но ще ги излекувам.
На детето палтенце Nautica. Много харесвам марката. И тя няма нужда от якета и палта, ама .. нали.
Скрит текст:
На съпружието фин 100% вълна пуловер, на мене една мека блуза и на малката една с конче и финито. Тотал - 21 лв и всички са доволни.
Ходеше ми се и до Шика, но и утре е ден.

# 256
  • София
Кога си струва да се ходи в Хумана? Никога не съм ходил, защото не ми е удобно като локация, но ме заинтригувахте.
https://www.facebook.com/HumanaSofia/

# 257
  • София
И аз в неделя случайно минах през Зиг заг, за 20лв бая неща взех. Кг беше 7лв и имах късмет 🙂 Нови ботуши за 7лв, няколко чифта дънки, едните бяха нови с етикет и някои неща за малката. Нямаше много хора, беше спокойно и приятно за гледане.
Не си личи добре цвета, между тъмно кафеви и вишневи са.
Скрит текст:
от  Зиг-Заг ли са са обувките? В магазините им в София не съм виждала да предлагат обувки

# 258
Pg483, да, от Зиг заг в Бургас, но и тук не във всеки магазин има обувки.

# 259
  • София
Благодаря, дали може да споделите в кои Бургаски магазини Зиг-Заг  предлагат обувки?

# 260
Днес минах през Скандинавия и взех пак блузи Wink
4бр за 10 лв.
Извинете , че пак са накриво

# 261
Благодаря, дали може да споделите в кои Бургаски магазини Зиг-Заг  предлагат обувки?
Със сигурност знам за този на Краснодар и преди Меден Рудник. В Братя Миладинови няма, а в Славейков отдавна не съм ходила, последно нямаше.

# 262
  • София
Кога си струва да се ходи в Хумана? Никога не съм ходил, защото не ми е удобно като локация, но ме заинтригувахте.

Благодаря, ще се ходи утре май... Smile

Аз обувки само веднъж съм виждал хубави във ВУ, но ми бяха големи. В Шик Шик бяха при женския пазар. Често виждам в някои други втори, но са големи боклуци. Пазарувам си обувки основно от Англия.

# 263
  • София

Благодаря, ще се ходи утре май... Smile

Аз обувки само веднъж съм виждал хубави във ВУ, но ми бяха големи. В Шик Шик бяха при женския пазар. Често виждам в някои други втори, но са големи боклуци. Пазарувам си обувки основно от Англия.
Здравейте! Следващото ни ново зареждане е на 18.01.2021 и за двата ни магазина (Сливница и Младост 4). Весели празници! Пиши дали има нещо останало.

# 264
Последно пазаруване за годината - ден втори
Аз рядко снимам, но сега нещо ми е дошла музата.
За детето
Скрит текст:
Общо взето нищо момичешко нямаше почти, докато за момчета преливаше отвсякъде, както винаги. И пак нито една тънка блуза на хоризонта, каквито всъщност трябват.
И за мен - жилетката е от вълна и ангора, дюс пуловера е 100% мерино /моите фаворити на We/ и една горчица за цвят.
Скрит текст:

# 265
А аз само на момичешко попадам. Как едно момиченце не ми се роди , че дядо ровя с кеф Wink

# 266
  • Пловдив
И в Пловдив страшни неща има за момиченца.

# 267
Я спрете да ме дразните! 😁 Аз точно момичешки търся,но тук знам само Мания. А и сме сами с детето,няма шанс да я мъкна по магазини,а така ми се ровичка.. 😣
Много са ви хубави покупките! Особено ботушите! 😍🤗

# 268
  • София
Ходих до Хумана днес и самият магазин ми хареса. Нямаше кой знае какво останало като за мен, все пак колко дни вече са на -50% нещата. Взех си един пуловер ( мерино), шал и шапка за 11 лв. Имаше много неприятни клиенти обаче. И от кога може да влизаш с куче в такива магазини, че и да го слагаш в пробната и да се завира по останалите хора? И аз имам куче, но това вече не го разбирам.

# 269
  • София
Направете забележка, ще се измете.
Грозно е, но аз съм така с малките деца, пуснати Ей така.

Общи условия

Активация на акаунт