Нашите second hand находки - тема 43

• 90 521
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
О, от няколко години виждам хора с кучета по магазините. Много ми е неприятно.

# 271
Аз съм с момиче и последните пъти много интересни неща й намирам. А колко космонавти имаше и якета за дъжд, и много запазени бяха. Взех й няколко рокли, макар че тя не ги трае много, ама като ми излизат стотинки и как да не ги взема 😀
Аз кучета не съм засичала, но и напоследък рядко ходя, точно защото с малката няма как да ми се получат нещата.
Вчера ми пристигнаха и 3 пролетни блузи от Ремикс и мисля да поспра малко, защото гардероба прелива, нямам вече място и за вакумираните торби 🤣

# 272
  • София
Хайде, с малки деца повече бих разбрал, въпреки че не ми е приятно. Виждал съм деца да са пуснати из магазина и да отварят пробните на хората. Но куче да ми се разхожда из магазина за дрехи и да влиза по пробните бива ли? Най- малкото има и хора с алергии и т.н. За самото куче също не е адекватно да се влачи по магазини пълни с хора и да те чака да си пробваш коженото клинче. Много се издразних, продавачките също, но нещо не успяха да я разкарат. По принцип бих се радвал да може да имаме достъп с куче до някои места, но заради такива хора това никога няма да се случи. Един такъв да отиде и край. Пак казвам,от гледана точка на стопанин на куче ми се стори адски нередно...

# 273
Моето "куче" - детето, обикновено ми е толкова лепната, че се налага да я помествам чат-пат, че да не отнесе някой лакът докато съм се развихрила в купчините. Иначе, сега сериозно, днес тъкмо плащахме да си ходим вече и влязоха някакви хора с куче. Мушнаха го в дамската чанта и "Ами то ... нали, ей така ако може" ... а на вратата ясно има знак, че не може. И персонала си затраяха.
Ми, явно у наше село, красното, сме повече с момичета, защото наистина тук по магазините е пълно с момчешки и само те остават. Казвайте къде ходите и има момичешко, че вече се отчайвам.

# 274
  • София
В Хумана ( Младост) имаше детско и доста момичешко, може да проверите ако имате път в района след 1ви. Grinning

# 275
  • Пловдив
Давайте телофони видео вайбър ще ви звъня да показвам за момичета какви разкошотии има, за по левче бройката и куриера не е пречка.

В Мания никога не са ми правили проблем за кучето, ама то си ми стоеше в чантата или някоя продавачка го взимаше да го гушка и да му се радва, за съжаление вече мога да го гледам само на снимка, той беше и винаги ще остане моето първо дете.

# 276
Здравейте,
Поръчах си рокля от Ремикс ( нова с етикет ), никъде не пишеше, че има дефекти или нещо подобно, а дойде в много лошо състояние.

Роклята е с пайети, като голяма част от тях са разшити - няма ги. Има пликче с резервни пайети, но те са изключително малко и напълно недостатъчно, за да се попълнят липсите.

Пиша това с цел да си имате едно на ум. Simple Smile

# 277
Соня, върни им я за тяхна сметка, пиши им! На мен ми се случи преди време с две якета. Първото сцепено, връщам поръчвам друго, идва и то така, уж чисто нови, ама сцепени на гърба. Върнах за тяхна сметка.

# 278
  • ...живея на последния етаж...
Докато чакам новата година, ей тъй, за спорта, разглеждам Ремикс. И попадам на това:

С едва забележими следи от употреба. Ужас.

# 279
  • София
Никога не съм поръчвал от Ремикс и няма и да го направя. На мен ВУ ми харесват точно, защото ми е кеф да си изровя нещо суперско и да ми излезе 2-3 лв. Ремикс и разни по- нови магазини като Фрея вече са изровили хубавите неща и ги продават на доста по- високи цени. Ходих един път във Фрея и имаше хубави неща на горе- долу разумни цени, но я няма тръпката. Струва си за някое скъпарско яке да го вземеш на 40 лв вместо 400. Едно е да си вземеш Ливайс от там за 20 лв, друго е да ги изровиш измежду 100 чифта, да са твоя размер, и да са 2 лв Grinning Мога и от магазина да си го купя, но имам предостатъчно дрехи и не искам да подкрепям тази свръхконсумация на бързата мода по магазините. До преди няколко години си пазарувах основно от Зара, Пул и Беър, Бершка и подобни. Те даже повечето са под една шапка. H&M преди бая време почти ги отписах, защото и на големите им намаления не си струваха повечето техни неща, попадал съм на качество като от левчето. Зара имат най- хубави неща според мен, но са надценени. Даже от вторите употреби рядко си взимам техни неща, защото има доста по- качествени на същата цена.

# 280
  • Враца
Докато чакам новата година, ей тъй, за спорта, разглеждам Ремикс. И попадам на това:

С едва забележими следи от употреба. Ужас.

И аз това забелязвам напоследък в Мания, дрехи нисък клас на здрави цени, повечето с етикет вярно, но пък ципа не работи, няма копче ,изтеглена нишка и др. Angry

# 281
  • София
Мания 2020 зареждаха пълни боклуци. Не знам какво им стана, но само на последното зареждане имаше наистина качествени неща.

# 282
Аз точно на последното им зареждане бях много разочарована. Особено в магазина с падащи цени всяка седмица... Мъка, мъка! Огромен, много дрехоляк, а аз- с празни ръце. А не е да съм претенциозна.

# 283
Здравейте. Имате ли идея, кои Мании ще работят днес в София? Гледах приложението, но там не пише, а ми се ще да се вейна до някъде, малко да поровя. Онзи ден на 31.12 имах работа в района на Женския пазар, работеха повечето от малките магазинчета, както и Шик-Шик, ама нищо не си харесах...

# 284
От имейл от Мания за празничното им работно време:
2-ри януари - всички магазини ще работят със стандартно работно време. Магазини със седмичен и месечен ценоразпис и ден на зареждане ПЕТЪК ще отворят с изцяло ново зареждане.

Общи условия

Активация на акаунт