Нашите second hand находки - тема 43

• 89 837
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • Mostly in my mind
Новини гледате ли? Blush

# 616
# 617
Предполагам,защото в новините казаха за квадратурата на магазините,които НЕ работят.Затова мисля,че и манията в халите не работи.Днес минах покрай халите,но не си направих труда на вляза.Сигурна съм,че е затворена.Като отворят моловете,ще отворят и тази.

# 618
Здравейте! 😊 Бях изоставила ходенето по ВУ, но напоследък имам страхотни находки. Купувани от магазин в провинцията, не е верига. Цените са на кг, не са от онези находки по левчета, но е само подбрано.
Скрит текст:
Тук едни черни скини, не личи да са носени.
... една блузка на Зара.
Още една красотичка Зара. Много си падам по Бохо стил😁

Една блузка в натюр бяло.
.. със сако на ХМ
Свежа блузка с якичка😁 и бели скини на ONLY
Има още доста от последните седмици, ☺️но не съм снимала 🙄

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 20:50 от #Мила

# 619
Честито!
Много симпатични находки

# 620
Направо прекрасни! Честити!
За мен това е смисъла от ВУ - модерни и качествени дрехи на симпатични цени.

# 621
  • Ямбол
Чудни находки, Мила!
Би ли споделила за чантата с червената дръжка, залепнаха ми очите за нея Relaxed

# 622
Чудни находки, Мила!
Би ли споделила за чантата с червената дръжка, залепнаха ми очите за нея Relaxed
Бени, извини ме! Трябваше да уточня че тази снимка с чантата и другата над нея е от нета. Свалих ги да се види по-добре красотата на дрешката ☺️ Моя милост е снимката в огледалото. А чантата е много дива, като изровена от архивите е, но и аз бих ѝ се зарадвала. Ето тук се вижда по-добре.

И кулието е интересно. В Алито съм си намерила едно в този стил много диво😁

# 623
  • Ямбол
Охх, много съм завеяна 😅 и изобщо не се усетих. Но е много готина, ако я видя в някоя втора употреба сигурно щях да си тръгна с нея. За мен смисълът на пазаруването втора употреба е откриването на находки. Не е задължително да са модерни, по-скоро да пасват на моето вътрешно светоусещане и да ме изразяват по някакъв начин. Моите последните, които съм споделила, са тотално различни и не бих ги описала като модерни, обаче ми пасват и се вписват в стила ми.

# 624
Мила, страхотни находки! Обожавам skinny дънки и такива блузи. Особено първата блуза на Зара, влюбих се, а втората я бях гледала в Ремикс, но беше голям размер.

# 625
Цитат
Много си падам по Бохо стил
Много ти отива.Покрай новите,готини придобивки,виждаме,че изглеждаш страхотно.Браво!

# 626
Мила, първата блузка на Зара е страхотна. Heart

# 627
Днес за първи път посетих магазина на Фреа-левчето. Останах доволна. Повечето дрехи са с дефекти и петна, но успях да намеря няколко отлични дрешки.
Ходих и до Фреата в бившата Азия - много зле заредено ми се видя. А някога ми беше любимо местенце за находки.
Те имат ли някакви дати в които да зареждат или всеки ден вадят по малко?

# 628
  • Враца
Не мога да не се запиша с тази пола
https://remixshop.com/bg/womens-clothes-skirts-filles+a+papa-pr1 … m_campaign=Outlet
 Гледайте и завиждайте. Nerd

# 629
  • ...живея на последния етаж...
Наистина ли даде толкова пари за тази пола? Изумявам понякога....

Общи условия

Активация на акаунт