Нашите second hand находки - тема 43

• 89 855
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Шик шик или Мъпет маг има по- хубави дрехи?

# 601
  • Mostly in my mind
момичета, по вашите ву има ли домашни потреби? ако да, срещали ли сте порцелан /чаши за чай, кафе, кани, вази/ с винтиж, флорални, гравирани елементи?

# 602
Има в Скандинавия

# 603
Въпрос към дамите от Пловдив:
На коя Фреа казвате "левчето"?
Аз знам за три магазина на Фреа - първият е на Азията, вторият отстрани на Тримонциум и третият мисля, че беше по бул. Васил Априлов.
Левчето е на улицата, където е задния вход на Четвъртък пазара. Пада се успоредна на бул. 6ти септември.

# 604
  • Sofia
В този на Красно село до реката вчера бяха ниски цените,по 1-2-3-5лв/бр
Не загледах ценоразписа,само видях,че ще има ново зареждане в началото на април.

# 605
  • Пловдив
Хубавото на Фреята-левче е, че събота работи до 17ч.

# 606
Момичета и аз да се похваля,взех тези неща от Манията за 1,45лв.Тук е с месечно зареждане и цената днес беше 2 лв/кг. Имаше и още интересни неща,но напоследък си препълних гардероба с дрехи от тези магазини и вече си взимам неща,които са ми необходими.Grin
Рокля
Скрит текст:
Къси панталонки
Скрит текст:
Платненки 
Скрит текст:

# 607
Супер неща!

# 608
Цитат
Имаше преди един Шик на Хр.Ботев срещу Син сити,много добре беше зареден с всякакви чаршафи,но доколкото разбрах е затворен...или преместен 🤔
Преди няколко месеца писах,че на същото място има такъв магазин,но с други собственици.Препълнен е със стока.Обувки,дрехи,очила,бижута,техника,много стъклария,битово и каквото се сетите.Тези дни нямам път натам.Може би др.седмица,ако се наложи да ходя  в района.Нека,който има време и интерес,провери.Дори без да влиза,да каже,има ли го още.

# 609
  • София
Цитат
Имаше преди един Шик на Хр.Ботев срещу Син сити,много добре беше зареден с всякакви чаршафи,но доколкото разбрах е затворен...или преместен 🤔
Преди няколко месеца писах,че на същото място има такъв магазин,но с други собственици.Препълнен е със стока.Обувки,дрехи,очила,бижута,техника,много стъклария,битово и каквото се сетите.Тези дни нямам път натам.Може би др.седмица,ако се наложи да ходя  в района.Нека,който има време и интерес,провери.Дори без да влиза,да каже,има ли го още.

На мястото на стария Шик на пл. Възраждане има нов и добър магазин ли? Не съм ходила скоро в тая посока, но определено проявих интерес. Благодаря за информацията!

# 610
Има да, но според мен е страшна гнус там и няма нищо хубаво.

# 611
То и като беше шик-шик,си беше същото.Да не говорим за магазинът им с двете зали на бул.''Хр.Ботев'' по-надолу от този,посока ЦГ.Тъмница,студ и т.н.Като го взеха комунарите от ''Рето'' е светъл,чист и много приятен.Арабите и турци във ву,не си правят труда,да ремонтират и подържат хигиена.''Мъпет-маг'' приятен и чист да сте виждали?Само печалби гонят.Дори касов бон е събитие,но те си дават дължимото,на когото трябва.

# 612
Добро утро! Simple Smile
Днес смятам да ходя да ровя за находки в MANIA Пловдив Шипка
Видях, че отваря в 10:00 , но не мога да открия седмичен/месечен ценоразпис? Някой знае ли за днес колко е килото? Simple Smile
Благодаря

# 613
  • Ямбол
Аз се разминах с оранжевата рокля, но пък си открих мега якото яке:

Скрит текст:

Helly Hansen, суупер винтидж 😅, в доста добро състояние е

# 614
  • София
Дали манията на халите отвори от 1ви ?

Общи условия

Активация на акаунт