Нашите second hand находки - тема 43

• 89 863
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,някой знае ли какви са цените в Мания,когато има седмично зареждане деня,преди зареждането ? Интересуваме за тази Мания на бул.Сливница,понеже видях,че  е със седмично зареждане и зареждат в петък,и ме интересува дали някой знае какви са цените в четвъртък ? Благодаря

# 586
Мисля,че в зала А са около 20-22лв.Така и не ги научих.В зала Б-6лв.

# 587
  • София/Испания
Здравейте,някой знае ли какви са цените в Мания,когато има седмично зареждане деня,преди зареждането ? Интересуваме за тази Мания на бул.Сливница,понеже видях,че  е със седмично зареждане и зареждат в петък,и ме интересува дали някой знае какви са цените в четвъртък ? Благодаря
В зала Б в сряда е 6лв на кг,а в четвъртък-3лв.

# 588
Здравейте , в София има ли отворени магазини ВУ в момента? По принцип къде намирате хубави бебешки дрешки?
Има ли находки?
Предварително благодаря на отзовалите се на питанията ми.

# 589
Всички ВУ са отворени,с изключение на манията в централни хали на на Ботевградско шосе.Не знам за хубави,бебешки дрешки,защото не гледам за такива.Съдейки по снимки в темата,изглежда има доста в мания,виждала съм и в шик-шик,но не ги разглеждам.За останалото ''находки'',нали знаеш,че е относително.
Днес видях нов (поне за мен) магазин на Екзарх Йосиф,отсреща е Синагогата и така,може да се ориентира,който има интерес.Мъничък е,не ми се влизаше,точно днес.

# 590
Хмм, на Красно село в Манията е 4 лв. в зала Б последния ден, а в А май 18 или 20.
А по принципа за бебешките дрешки важи този за ВУ като цяло - Който търси, намира. За по-хубави в ден на зареждане .. иначе каквото остане.

# 591
Значи, това е голяма глупост с тия кв м. , За да им позволят да работят. Така са я стеснили нашата мания, че сега щеш, нещеш ако някой кихне, веднага ти е лепнал един сопол отгоре...

# 592
  • Sofia
Днес влезнах в един нов/поне за мен,1год не съм ровичкала😁/на Красно село ,до реката...сама бях вътре,порових,но нищо не харесах 😕 ,поне се престраших 🙄

# 593
Въпрос към дамите от Пловдив:
На коя Фреа казвате "левчето"?
Аз знам за три магазина на Фреа - първият е на Азията, вторият отстрани на Тримонциум и третият мисля, че беше по бул. Васил Априлов.

# 594
  • София
Да сте попадали някъде в София на изобилие от чаршафи?

Трябват ми чаршафи с ластик, но нещо не ми се получава с намирането. Simple Smile

# 595
# 596
  • София
Има един много сполучлив магазин в Люлин, в който съм попадала на страхотни битови находки, вкл. и чаршафи с ластик за 3 лв. бройката, но в момента и там няма.
Всъщност трябват ми доста битови находки за една селска вила- пердета, килимчета, чаршафи, завивки, затова и търся място, в което има избор на такива стоки.

# 597
  • Sofia
Имаше преди един Шик на Хр.Ботев срещу Син сити,много добре беше зареден с всякакви чаршафи,но доколкото разбрах е затворен...или преместен 🤔
Много спални комплекти съм си накупила от там,за смешни пари...

# 598
  • София
Имаше преди един Шик на Хр.Ботев срещу Син сити,много добре беше зареден с всякакви чаршафи,но доколкото разбрах е затворен...или преместен 🤔
Много спални комплекти съм си накупила от там,за смешни пари...

И аз съм купувала оттам доста нещица, но вече го няма, затова търся някакъв подобе магазин или поне такъв, в който има редовно и обилно зареждане на битови стоки. Simple Smile

# 599
Ами пак по Шиковете гледай. В нашия на Кр. село има доволно зареждане с битово всеки път, както и двата сирийски - зад ДМ и в дългия блок. Последно от тях купувах чаршафи с ластик за на детето леглото, единични /3 бр. - 11 лв./
Доли, магазина до реката не е никак лош, но аз все попадам на "егати цените" и уж всеки път си казвам, че ще го следя и разуча, и редовно го подминавам. Но има интересни и хубави неща там, детското им е хубаво също.

Общи условия

Активация на акаунт