Нашите second hand находки - тема 43

• 89 871
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Полина, страхооотни находки! Якенцето е като ново - то май си е?
Да се похваля и аз с две придобивки от Хумана на обща цена от 7лв. от днес:

# 571
И аз бях в Хумана днес. Взех си блуза, пролетно яке и блуза за детето

# 572
Полина, страхооотни находки! Якенцето е като ново - то май си е?
Да се похваля и аз с две придобивки от Хумана на обща цена от 7лв. от днес:

Благодаря, наистина е страхотно. Изкарах си зимата с него, мнооогоо топли, все пак е пух. Ново беше, с етикет Simple Smile. Чантата и тя е нова Simple Smile

# 573
Аз бях днес във Фреа.Купих си бански /комплект +едно долнище/и на малкия едни неща,имаше много летни рокли и поли..

# 574
  • Stuck in a moment
И аз днес направих една "ровенка" в Хумана, макар че се надявах да са паднали до 1-2 лв. , но беше 3.50 бройката, а аксесоарите 2 лв. Ето част от покупките Simple Smile Дънките, които се виждат мъничко, също са от днес, но не ги пробвах и съм като наденица с тях Grinning Много са ми тесни.
Скрит текст:

# 575
  • Sofia
Не си “наденица”😁
Изглеждаш перфектно 😘
Честити находки 👍

# 576
От днес искам да съм наденица Simple Smile
Чудна си! И находките са супер!

# 577
От Ремиск, чисто нови, с етикет за 20.70 лв. В Humanic същите модели/различна разцветка са 110 лв. И за мой шок, ги водят детски унисекс, но ми стоят съвсем "зряло" и добре, така че старая да се абстрахирам от този факт. Кажете ми, че не съм единственото миньонче с дрехи/обувки от детската номерация. Cry
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 19:20 от Reddish Brown

# 578
Днес едва направих сметка 10 лв, че ми трябваше точка за ваучер, а другата седмица не планирам да ходя до мания..голяма скука беше в този магазин днес Sad

# 579
Честити Томсове, страхотни са .. моряшки, само за моренце!
Аз имам два чифта, едните такива
Скрит текст:
и това определено са ми най-удобните летни обувки /за вечер и по хладно/. Толкова са леки, че не ги усещам и единствените, които не са ме убили, въпреки че нося само на босо. Страхотни са, обожавам ги и 4-5 години не са мръднали, а ги пера в пералнята поне 2 пъти за сезон. Вторите обаче са класическия Томс от плат и нещо ми се оцветиха и май ще ги махам, и без това не ги нося почти. За първите се изръсих 15-тина лв, а вторите си намерих за 2 и нещо лв., все чисто нови. И на детето съм намирала сребристи, станаха прекрасни пантофки за детската.

# 580
Вчера ми бяха по път ''Мания'' и ''Хумана'' на бул.''Сливница''.Разписах се и от всеки взех по един чифт дънки.Тук има много почитателки на ''Хумана'',май от утре цената е 1,50лв.Ако искате,атакувайте го.Странно уж има много стока,а с години не съм купувала нещо от него.Все няма мойто.Интересно,когато имаше магазин на ''Пиротска'',редовно си купувах какво ли не.

# 581
Харесах яке от Contour, пише, че е ново с етикет, но няма кой знае каква информация. Някой поръчвал ли е там наскоро, доволни ли сте? 

# 582
  • Ямбол
Аз се похвалвам с ей тази разкошна рокля на Зара от Манията ни:

Скрит текст:

И се колебая дали да не си взема и тази:

https://closetlondon.com/orange-pleated-wrap-midi-dress/

Която, освен че беше в Б залата, е и чисто нова, с етикета. Не ми стои като на манекенката, ама ще го преглътна някакси това разочарование 😅

# 583
Роклята на Closet е страхотна! Заслужава си Simple Smile

# 584
  • Ямбол
Роклята на Closet е страхотна! Заслужава си Simple Smile

Май и аз натам клоня 😅

Похвалвам се и с една чанта на Кропп от Ремикс:

Общи условия

Активация на акаунт