Нашите second hand находки - тема 43

• 89 878
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
В подлеза на НДК също мисля, че има

# 556
Аз знам два на Дрехата - при ВМА и на Г. Делчев при Южния.
Във втория съм ходила преди 2 години, голям боклукчарник беше, сега май са го пооправили.
В гугъл мапс ми излиза само тази. Тази ли е при ВМА? Знаете ли как е зареждането и цените?
И за другата може ли някакъв адрес?

# 557
  • Пловдив
Рокля за плажа

За детето

# 558
# 559
  • Варна
Какво стана с мацката с терапията по ВУ? Има ли развитие?

# 560
  • София
Какво стана с мацката с терапията по ВУ? Има ли развитие?
Тъкмо влизам да се похваля. Simple Smile
Ходих в магазин Сезони и съм много доволна. Чисто, мирише приятно /а не като този в търговския/, жената е много любезна и най-важното дрехите изглеждат супер. Взех си 2 роклички и 1 колан, дори щерката намаза 1 дънки от там. Похвалих се на лекаря ми, а той каза "сега е ред да ги облечеш". За негово нещастие няма как да стане, защото и двете са твърде летни Simple Smile Все някой ден ще ги облека Simple Smile

# 561
Отдавна не съм се отчитала. Минах през Бултекс и забърсах раираната блузка ще я ползвам за спане, а бялото поло- защото нямам много бели дрехи, а се налага понякога да имам бяла блуза. Двечките за 6.70лв.

Иначе за ВУ във Варна -аз ходя в Бултекс основно, много им е чиста стоката, в Мъпетите и рядко в Хумана. Така, че препоръчвам Бултекс! Ааа, забравих Шано- на центъра, там всичко е с индивидуална цена.
Скрит текст:

Благодаря Heart

# 562
В събота бях в Зиг Заг Пловдив. В момента съм в период на активен растеж Grinning  и търсех нещо непретенциозно, колкото да ми става за временно ползване. Килограмът беше 3лв и за моя изненада беше пълно с прилични дрехи, имаше дори Lacoste, тийнейджърки вършееха и пълнеха кошниците догоре. Аз си взех една коралова блуза с триъгълно деколте и черно-бяла жилетка меланж за общо 1.10лв. ще ги снимам, щом изсъхнат. Предния път поларено долнище + дънки за бременни H&M ми излязоха 12лв.
Май ще се отказвам от Мания вече, когато и да ида, все е 30лв килото. С карта Мания никога не ми начисляват отстъпка, само с приложението можело, за Мания Тракия Пловдив става въпрос.

# 563
Ходих до дрехата при ВМА, много скъпо и нищо интересно, много захабени неща или супер стари модели с етикет. В Мпулс и Манията като че ли по-често намирам по нещичко, но и там напоследък е рядкост😃

# 564
Направих си една терапия днес аз Wink
От Мания. И аше кош с детски дрехи и се разписах подобаващо Wink тотал 13 лв
За малкото чавенце

За голямото плувки с костенурките нинджа и боди за малкото

От Скандинавия - тотал 11 лв
За батко

За мен

+ Още една блуза за мен и 1 за мъжът ми

# 565
От Mpulse, чисто нова, с етикети и наелончета. Много красив цвят е на живо, оригинална е и само за 19,90. От там есента си взех и яке на Е Esprit, чисто ново с етикет, пухено, за 40 лв, току що окачено на закачалката. Големи находки имам от този магазин Simple Smile

# 566
Ехаа, чантата е супер 😍❤️😀😘💕

# 567
Това е въпросното якенце на Esprit и нова чанта на Reserved за 11.99 лв Simple Smile

# 568
  • София
Здравейте, някой знае ли дали Ремикс пращат неща в събота?

# 569
Някой има ли идея в Манията на "Опълченска" (София), утре на каква цена е кг?

Общи условия

Активация на акаунт