Нашите second hand находки - тема 43

• 90 457
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • Mostly in my mind
И аз не съм фен на празника. Но децата много се забавляват, а това е важното.
Чудесни са. Simple Smile

# 76
Здравейте, дами. Много се радвам, че попаднах на тази тема, често пазарувам от секънд-хенд. Другата седмица ще опитам да открия разпродажба на дрехи от закрит магазин в Младост. Разбрах за нея от група във ФБ. Ще дам знак, ако разбера нещо повече.
А вчера се сдобих с ето тези два чифта дънки и пуловер, пак от група във ФБ. Трите общо за 12 лв.

# 77
  • Sofia
В Мания на ВМА по всяко време ли може да се оставят дрехи за рециклиране❓ На всяка торба ли дават талон за намаление ❓

# 78
Не съм носила точно там,но предполагам,че навсякъде е еднакво.Носиш торбата без да се съобразяваш с времето и за всяка торба ти дават талон.Мин.седмица бях в халите.Гледах ''лов находки'' и точно се чудех как може толкова парцаляк да е точно там и видях цената,за която писа преди-9,60 за 100гр.Тия са за бой!

# 79
Ехаа, 96 лв килото! Муцка. И като наблъскат с НМ, индийските Atmosphere и тук-там някакви анцужлета на лентички за разкош ... ми за какво точно да ги дадеш тия пари като те са в пъти по-евтини дори в официалните магазини.
Ремикс също не са за обсъждане, те летят в космоса някъде.

# 80
В Мания нищо не ми харесва, страшни парцали. А за 96лв килото.... да си ги носят

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 08:41 от Г-жа Рамацоти

# 81
Аз също съм доволна от Ремикс. Напоследък имах много добри попадения, последно 2 тениски на Манго с етикет по 4лв.
Никога не съм ходила във физически магазин на Мания, винаги пазарувам онлайн и съм доволна. Преди често посещавах Зиг заг, сега рядко ходя, защото си трябва време да разгледам хубаво и ми липсва.
Пийкок, всеки път се радвам на покупките ти за малките, много добри неща намираш, но последно костюмите за Хелоуин са топ 🙂

# 82
  • София
Аз също съм доволна от Ремикс. Напоследък имах много добри попадения, последно 2 тениски на Манго с етикет по 4лв.
Никога не съм ходила във физически магазин на Мания, винаги пазарувам онлайн и съм доволна. Преди често посещавах Зиг заг, сега рядко ходя, защото си трябва време да разгледам хубаво и ми липсва.
Пийкок, всеки път се радвам на покупките ти за малките, много добри неща намираш, но последно костюмите за Хелоуин са топ 🙂
Напоследък се чудя кака така намирате хубави нещица за жълти стотинки 🙄
Отивам в Манията в Хаджи Димитър и от 5 хидения да харесам само едно нещо!
Преди време си бях взела дънки на Tiger of sleeden еееееее тея дънки са уникални и за съжаление вече започнаха да се прокъсват.... По удобни дънки не съм носила никога!

# 83
Намирам ги винаги като не търся нищо 😀 пращат ми на пощата, че има намаления и уж само да погледна и ми попадат много хубави неща. Но не винаги е така де. Сега в събота и неделя имаше намаления до 95% в Ремикс, много хубави неща имаше, но бяха изкупени докато се наканя да видя.

# 84
Имам една спешна питанка. Имам издаден номер на товарителница за връщане към Ремикс, но офисът, към който е издадена, не може да изпраща пратки, понеже не им работела системата и не знаели кога щяла да проработи. Мога ли с този номер да отида в друг офис? Също така какво се случва след като изтекат 2-та дена срок за занасяне до офис?

# 85
  • Враца
Имам една спешна питанка. Имам издаден номер на товарителница за връщане към Ремикс, но офисът, към който е издадена, не може да изпраща пратки, понеже не им работела системата и не знаели кога щяла да проработи. Мога ли с този номер да отида в друг офис? Също така какво се случва след като изтекат 2-та дена срок за занасяне до офис?

Можеш, правила съм го.

# 86
На Ремикс на сайта по едно време изчезна отложената поръчка, уж техническа грешка. сега гледам няма вече три дена, а само един. Голямо отлагане, да не би пак  да е техническа грешка? А съм чела, че преди е имало седмица за отложени поръчки. Какво са се разбързали сега.......

# 87
Днешният ми експресен пазар от Скандинавия за 5.50 Wink
Скрит текст:

# 88
  • София, България
Пийкок, винаги намираш страхотни неща за сина ти.
Аз още не мога да повярвам,  че остана една единствена Хумана в цяла София и то не в центъра. Даже вече не знам къде да ходя освен евентуално в Мания, където или е 100 лева килото, както писахте или остават някакви абсолютни дрипи. Може аз да не съм на кеф да си харесвам неща, де.

# 89
В София има и Зиг заг, но и там нищо не съм откривала.

Общи условия

Активация на акаунт