Нашите second hand находки - тема 43

• 90 491
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И аз гледах по чужди сайтове, защото не ми е нещо прекалено нужно, но ми се иска да си взема и не ми се дават много пари, защото и не знам колко ще го нося.

# 121
Моите попадения от новото магазинче в квартала 👚

Зимно палтенце само за 11 лв.

Вълнен пуловер, с отстъпката ми излезе около 3.20 лв.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 08:30 от Gingerbread

# 122
И аз днес имах малко време сутринта и отскочих набързо до Зиг заг, кг беше 7лв. Аз намазах с едно зимно и едно есенно яке, а за малката взех две есенни и едно зимно яке, пуловер и шапка за дъжд, всичко за 18лв. Много се чудих за зимното яке за малката, защото има, но това е дълго, като парка е и си беше като ново. И като видях, че излиза 3 лв как да не го взема 😀 Имаше и доста палта, но нарочно не ги разгледах, защото имам много, а сега въртя точно 2 якета.
Оказа се, че моето яке е с гъши пух и като го изкарах от пералнята беше на топки, но добре че после се оправи в сушилнята.

# 123
И аз взех две пухени елечета от Зиг заг за 7-8 лв двете.
Чакам намаление в Ремикс, че доста неща съм харесала

# 124
Аз жилетка мериносова вълна, на  Х и М, не нещо особено,но мекичка

# 125
Много ми хареса палтото, въпреки че си имам 4 броя, ама за спорта бих си трупнала и още. Последното, също сиво и подобно, но с качулка, взех за 3.70 лв. от Манията в последния ден. Обичам когато си ме чакат.
Къде е това квартално магазинче? Чак носталгично ми стана. Имаше при мен, съвсем близо до входа, но с баснословни цени и естествено никой не влизаше. И естествено хлопнаха капаците. Аман от лошо стопанисвани магазини при нас, сега помещения бол и .. нищо не се прави. То и времето такова сега де, но как пък едно не се задържа. Липсва ми нещо такова на една ръка разстояние, че да не бия път до другите в широкия район.
И най-вече ми липсва Скандинавия, следя ги във Фейсбук .. и аз не знам защо, но искам и в София да има. Гледат ми се и мебели и всякакви там джвъчки.

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 23:02 от evencee

# 126
Нова находка: възглавничка - часовник с местещи се стрелки, за 5 лева. И аз го намерих в квартално магазинче ВУ на кило. Отдавна не бях виждала да се предлагат детски играчки (иначе домашният ни любимец редовно се сдобиваше с плюшени приятели от там Wink

п.с. извинявам се за тъмните снимки, но можех да го снимам само на нощната лампа в момента, че дечко спи.

# 127
evencee, и аз така за спорта бях и станаха над 10 😀 Но сега като съм с малката и гледам набързо да сложа някое яке с много джобове. Вчера само така хвърлих по едно око, имаше симпатични. Така съм и с шаловете, имам над 30 и нарочно не ги гледам вече.

# 128
Здравейте,
Искам да попитам в сайта на Mania.bg на какъв принцип има Happy -40% и кога е Happy -65% и т.н? Спрямо някакво време в което не са купени продуктите ли?
Благодаря предварително Simple Smile

# 129
Вчера само така хвърлих по едно око
И аз като съм само за едно око уж /и най-често без кеш/ и излизам с чувал. Пък като търся нещо конкретно с пликче за рибки едва.

Sonya_Dimitrova, по-скоро май няма принцип. Имам в любими няколко неща, годинясаха, но цените не мърдат - каквито и проценти да им сложат ... магия.

# 130
Здравейте мамчета, погледнахте ли в skrin bg има доста интересни и по-евтини маркови дрехи от ремикс, всичко е коректно

# 131
  • Пловдив
Дрънкаща играчка

Дънки/клин

Блузка

Спално чувалче

И дрешки за малкия

# 132
Десиссслава, сутиенът е разкошен!

# 133
Деси, ще дойда и ще го изкупя тоя магазин!

# 134
  • Пловдив
Иска ми се всеки ден да убивам време там, супер разтоварващо ми действа.

Общи условия

Активация на акаунт