У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (28)

• 74 344
  • 956
  •   1
Отговори
# 720
Почвам с поредицата на Halloween 👻👾😁Michael е жесток.Отдавна съм го гледалано не помня до коя част стигнах.

# 721
  • Свети Влас
Добър вечер, момчета и момичета ! Наскоро гледах новата версия на Мегре, става за обиване на времето ! Хареса ми, но Депардийо, дето вика мама е скучен. Иначе историята беше интересна.

Maigret / Мегре (2022)
https://www.imdb.com/title/tt10545696/
Жанр:  Филми Криминален Драма Европейски
Държава:  Франция, Белгия
Година:  2022   88 мин.
Режисьор:  Патрис Льоконт

Актьори:  Жерар Депардийо, Жад Лабест, Мелани Берние, Орор Клемон, Ерве Пиер, Елизабет Буржин, Клара Антунс, Пиер Мур, Бертран Понсе, Ан Лоаре, Андре Уилм.

Младо момиче, облечено в красива вечерна рокля, е намерено мъртво на парижки площад. Комисар Мегре ще направи всичко възможно да идентифицира жертвата, макар и на пръв поглед нищо да не може да му помогне. Никой не я познава и не си спомня за нея. Появява се обаче престъпничка, която поразително прилича на момичето…

# 722
  • София
По телевизията попаднах на два филма, които се оказа, че не съм гледал. Не са някакъв топ, но за фенове на жанр хорър може да отметнете.

Us (2019)
The Skeleton Key (2005)

# 723
По телевизията попаднах на два филма, които се оказа, че не съм гледал. Не са някакъв топ, но за фенове на жанр хорър може да отметнете.

Us (2019)
The Skeleton Key (2005)
На мен и двата ми харесаха. А при The Skeleton Key е чудесна атмосферата на южните щати.

# 724
  • София
Подобен филм сега се сетих, който съм го позабравил - Teaching Mrs. Tingle (1999) с Кейти Холмс и Хелън Мирън. Гледам, че е сложен в графа комедия и трилър, но си спомням да беше смешен.

https://www.imdb.com/title/tt0133046/?ref_=nm_flmg_act_45

# 725
  • Варна
Вчера гледах Smile (2022) - по-тъп филм отдавна не съм гледала, даже ефектите бяха на някакво първобитно ниво. Много съжалявам, че си платих за подобна боза, а иначе рейтингът му е изненадващо добър.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 11:27 от Dahlia

# 726
The Skeleton Key е много добър хорър! Us не ми допадна особено..
Последно гледах Водно конче. Припомних си го. Също добър филм.

# 727
Вчера гледах Smile (2022) - по-тъп филм отдавна не съм гледала, даже ефектите бяха на някакво първобитно ниво. Много съжалявам, че си платих за подобна боза, а иначе рейтингът му е изнендващо добър.
Някак го очаквах това. Ще изчакам да излезе по торентите и тогава да се пробвам.

И аз стари филми гледах напоследък: Fear (1996) с Рийз Уидърспуун и Марк Уолбърг, както и American Psycho (2000). Едно време са ми харесали, а сега бях: защо правиш това, защо не правиш онова Smiley

# 728
Вчера гледах Smile (2022) - по-тъп филм отдавна не съм гледала, даже ефектите бяха на някакво първобитно ниво. Много съжалявам, че си платих за подобна боза, а иначе рейтингът му е изнендващо добър.

На мен ми харесва, каква ирония
Скрит текст:
психолог да преживее същото като пациента. Жалко че включиха чудовище и не помислиха за нещо по-оригинално. Щеше да е супер ако беше мистерия, трилър.

# 729
И аз стари филми гледах напоследък: Fear (1996) с Рийз Уидърспуун и Марк Уолбърг, както и American Psycho (2000). Едно време са ми харесали, а сега бях: защо правиш това, защо не правиш онова Smiley
"Cape Fear" върви с тая групичка психарийки.

# 730

Us (2019)
The Skeleton Key (2005)

На мен лично "Us" ми е фаворит, но не за хорър (не е толкова страшен), но самата му идея е доста интригуваща Simple Smile

# 731
"Cape Fear" върви с тая групичка психарийки.
Не мисля, че някога съм го гледала. Скоро се сетих за него и след това забравих да го сваля. Благодаря за напомнянето, ще поправя тази грешка Relaxed

# 732
Вчера гледах Smile (2022) - по-тъп филм отдавна не съм гледала, даже ефектите бяха на някакво първобитно ниво. Много съжалявам, че си платих за подобна боза, а иначе рейтингът му е изненадващо добър.
И моето мнение е такова, но замисълът е оригинален, признавам.

На мен "Us" не ми хареса, дори заспах на него. Хорър е за мен, но малко плосък. Същата идея имаше и в друг филм, който съм гледала отдавна, но не мога да се сетя кой ...

# 733
  • В Космоса
Гледах Черният телефон. Disappointed не ми хареса.

# 734
  • София
SAW X will be out in theatres the week before Halloween, 2023.

И тази поредица няма край....

Общи условия

Активация на акаунт