У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (28)

• 72 372
  • 956
  •   1
Отговори
# 855
# 856
Някой гледа ли вече Prey for the devil? Гледам от вчера го има и по торентите, но оценката му в IMDB не е впечатляваща.
Отдавна го чакам, още довечера ще си го пусна.
Сподели мнение после. Ще го гледам през празниците аз.

# 857
  • Свети Влас
Еден, изгледах го, определено много ми харесва, сега ще чакам и бг субтитри. Препоръчвам го !

# 858
Еден, изгледах го, определено много ми харесва, сега ще чакам и бг субтитри. Препоръчвам го !
Благодаря ти. Покрай Nеtflix свикнах само с английски субтитри и вече не гледам за български. Така че мен това няма да ме спре Grin

# 859
  • Свети Влас
Да, има английски субтитри.

# 860
  • Somewhere far away
Защо никой не казва, че участва и българска актриса? И ние да се отстрамим малко най-накрая и да покажем че ставаме за нещо.
 Направо се шашнах и приятно се изненадах като я видях, Койна Русева - браво!

# 861
  • In The Middle Of Nowhere
Аз се забавих да го напиша 🙂 .
И на мен ми направи впечатление, че има бг актьори и е сниман в България. Койна, Яна Маринова, момиченцето в началото и други са сред актьорите. Иначе според мен е средна работа филма и ако трябва да го сравнявам със Смайл(само пример), вторият е доста по-добър. Накрая най-много се изложи с финалната сцена, но си имаше и добри моменти. Моята оценка е Добър (4)..

# 862
Glass Onion: A Knives Out Mystery https://www.imdb.com/title/tt11564570/ - толкова чаках втория филм, а такова разочарование. И толкова му личи, че е продукция на Netflix.

# 863
Някой има ли отзиви 3-ти и 4-ти сезон на Preacher https://www.imdb.com/title/tt5016504/
Първите два сезона излъчиха с бг аудио по диема мисля. Чудя се да се мъча ли да гледам някои със субтитри, някои изобщо без превод или да се надявам, че скоро ще пуснат и останалите с бг аудио.

# 864
  • София
Ами аз си ги изгледах всички епизоди и не съжалявам. Има си цялостна концепция и всички приключи.
Според мен прекалиха, както обичат да казват американците, 'Ту мъч'
Моят съвет е все пак да си го догледаш, не е зле, а и е тъпо да си гледал първи и втори сезон и да не гледаш трети и четвърти. Обезсмисля се това което си направил с първите два сезона. Има резон ако е някаква помия или ако си крайно разочарован, но първото със сигурност не е, а от това което чета не е и второто, така че гледай смело.

# 865
Благодаря, аз всъщност се оказва, че съм гледал от началото на втори сезон и ми беше доста интересен. В момента опитвам да сваля първи с бг аудио, после и другите.

# 866
  • sofia
здравейте,може ли да ми кажете какво всъщност се случва накрая на  филма Поканата,че не разбрах и се нервирах много
Благодаря предварително
https://filmisub.com/filmi/14338-the-invitation-pokanata-2015.html

# 867
  • София
Срам не срам , трябва да си призная, че не бях гледала досега Final destination. Гледах снощи първият филм и съм запланувала тези дни да изгледам всички части. Много ми хареса дано и другите да са така интересни.

# 868
Smiley Да, цялата серия на Последна дестинация са добри, въпреки че накрая малко почват да се повтарят, не знам до коя номерация стигнаха имаше неотдавна поредно издание. Като пуснат някое по телевизията винаги гледам, забавни са.

# 869
  • София
Smiley Да, цялата серия на Последна дестинация са добри, въпреки че накрая малко почват да се повтарят, не знам до коя номерация стигнаха имаше неотдавна поредно издание. Като пуснат някое по телевизията винаги гледам, забавни са.

Мисля, че са 5, но може и  да са повече.

Общи условия

Активация на акаунт