У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (28)

• 72 358
  • 956
  •   1
Отговори
# 885
  • Viena
Много неприятен филм.

# 886
  • Somewhere far away
Леле! Попарихте ми мерака, тъкмо си го бях свалила и мислех да го гледам. Grinning

# 887
  • sf
Аз вчера гледах Меган. Хареса ми, само дето в киното имаше една групичка тийнчета, дето само си шъткаха и дуднеха. А после каква кочина бяха оставили, думи нямам.

# 888
  • Свети Влас
Аз съм си изтеглила този
https://www.imdb.com/title/tt12390572/
Още не съм го изгледала.

# 889
Молитва за дявола къде го има?

# 890
  • Свети Влас
Тук

# 891
# 892
  • In The Middle Of Nowhere
Имаше го в замундата  вижте там

# 893
  • Свети Влас
Гледах в Замунда, но го няма. Само в този сайт го намерих.

# 894
  • In The Middle Of Nowhere
Значи са го махнали. Моето мнение е, че филмът може и да се пропусне, но ако пак го качат и много ти се гледа, гледай Simple Smile
Нещо нищо интересно няма, като че ли напоследък, поне в замундата. Последните неща, които качват в раздела или съм ги гледала/някои по 100 пъти/ или новите не ми изглеждат мотивиращо.
Ще чакам този Меган, но ми хрумна да гледам пак онлайн Life, помня, че много ми хареса преди години и много ми се гледа нещо подобно!

# 895
Да, изтриха го Prey for the devil. И в зелка го няма.

И моето мнение е, че спокойно може да се пропусне. Почти заспах на него, а не бях с големи очаквания.

# 896
  • Страната на чудесата
Аз вчера гледах Меган. Хареса ми, само дето в киното имаше една групичка тийнчета, дето само си шъткаха и дуднеха. А после каква кочина бяха оставили, думи нямам.

Хахах, Донси, и аз  го гледах, хареса ми също доста, само че очаквах да е по-страшничък, беше ми много лек и предвидим като сценарий.

# 897
  • Варна
Днес гледах Менюто. Час и половина изгубено време. Съжалявам, че си го причиних.
Началото беше обещаващо, може би си заслужава поне заради презентациите и храната, както и обстановката. Ама идеята за края - лудост някаква. Хора, подчинени на съвършенството, дотолкова, че да вземат такова решение …

# 898
  • Свети Влас
Това ще е интересно, някои гледал ли го е ?

Истинският д-р Кристофър Дънч е обвинен в заплашването на живота на над 33 пациенти, за по-малко от две години, преди лицензът му да бъде отнет от Тексаския медицински съвет. Да, случаят е по истинска история… Не пропускай страховития "Д-р Смърт", всеки понеделник от 22:00.
Изтеглих си този филм- Lullaby 2022 от създателите на " Анабел " е.
https://www.youtube.com/watch?v=MZ4iApai7Bo

Филмът разказва историята на Рейчъл, която намира приспивна песен в стара книга на иврит. Синът й Илай веднага спира да плаче и заспива. Младата майка започва да си мисли, че е намерила идеалната приспивна песен, която ще реши всички проблеми с младото семейство, но всичко се руши, когато на нея и мъжът й се появява древният демон Лилит.

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 14:07 от Габриела Радева

# 899
  • Варна
Габриела, къде гледахте Lullaby?

Общи условия

Активация на акаунт