Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 102

• 25 959
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз сега се чудя Алекс като се върне съквартирант ли ще стане на ХХ, ще го изгони ли от апартамента? Особено като разбере за връзката му с Кая.

# 61
И на мен при Кая и ХХ ми е най-интересно какво ще се случи, поне е по-различно от всичките любовни закачки до сега.

# 62
Кая и Хр са ми безинтересни. Очаквам, обаче, завръщането на Алекс с интерес. 😁

# 63
  • София
Кая и Хр са ми безинтересни. Очаквам, обаче, завръщането на Алекс с интерес. 😁

Интригантка 😂😂😂

Алекс и ХХ май ще са съквартиранти, имам спомен, че виждах тяхна снимка от апартамента на Жени.
Аз съм много далеч от мисълта, че ще гледаме една лежерна любовна история. До няколко епизода ще започнат проблемите на Кая и ХХ. А след десетина епизода ще гледаме и любимата на сценаристите геометрична фигура 🙄

# 64
Аз също чакам с нетърпение идването на Алекс Joy
Това ми е като Табаков с Поли, бях против, защото тя със Захариев си пасваше перфектно, както за мен е Кая с Алекс

# 65
Аз сега се чудя Алекс като се върне съквартирант ли ще стане на ХХ, ще го изгони ли от апартамента? Особено като разбере за връзката му с Кая.

Интересен въпрос 😁

# 66
Широко скроен човек съм, ама това ще е леко извратено, ако сценаристите ги направят съквартиранти Grinning  И без това очакваме кръстосване на шпаги, няма нужда и да живеят заедно Grinning

Историите в момента са на Фотев и хората около него, Кая-Гринч + Алекс и Пенев-Бившата + Кети и очаквам да се задържат като главни и да ги експлоатират здравата през сезона. Другите се моткат тук-там и са в поддържаща роля. Като изключим първите три епизода, Марио и Зорница чак към финала очаквам нещо да им дадат,  в даден момент ще пратят Зорница за дълго да си почива вкъщи, защото Диана не е снимала доста време, Велислав и той по някое време ще хартиса също заради други ангажименти. За Наков или не знаят какво да напишат, или Свежен също е доста зает с други неща и няма как да снима стабилно и затова не вкарват героя му в някаква нишка.

# 67
Кая и Хаджихристев са готини и свежи. Свалките му верно са като на 5токласник, особено със снимките на гащите. Добре, че поне се усети да отреже опашката. Пенев само ходи по коридорите да приказва за бившата си, имам чувството че нещо крие.

# 68
  • Разпиляна във въображението
Нищо не ме грабва в сериала. Сватбата на Марио и Зорница, епизодите с тях, бяха най-интересното, най-красивото и добро наснето нещо до момента. Не обръщам внимание на професора, защото наистина имам чувството, че наблюдавам на живо берящ душа човек, Кръстева преиграва, Жекова, а на Пената проблемите хич не ме интересуват. Дори и да ме усмихнат ХХ и Кая, то е за момента - не ме вълнуват.
Гласувах за Марио и Зорница - там е ясно, а другите Нора и Тасев. Имам си слабост към Нора и вярвам, че ще оправи всичко, дори и да бъде наранена. Съжалявам и Тасев. Много му се надявах да направи всичко както трябва поне с Нора. И все още се надявам.

# 69
Аз съм сигурна, че на Наков са му измислили добра история. Просто други трябва да минат по реда си. Както Марио и ЗОРНИЦА, гълъбите и тях не ги виждам задълго в основна сюжетна линия. Така че и за моят хубав доктор ще дойде моментът. 😁

# 70
Очаквано анонсът е за Тасев и компания:
https://nova.bg/accents/view/2020/09/24/300341/%D0%B8%D0%B7%D0%B … 1%81%D0%B8%D1%8F/

След ареста на д-р Тасев всички са изключително разтревожени за случващото се. Нора се опитва да бъде опора на Борис и търси вариант да разговаря с него в районното и да го измъкне. Как д-р Кръстева ще опита да повлияе на действията на Нора и ще успее ли да я убеди, че бизнесменът Фотев не е добър човек?
В болницата доц. Захариев и д-р Наков взимат решение да излязат и да отговорят на въпросите на медиите. Ще има ли неудобни ситуации и ще успее ли д-р Наков да се измъкне ловко от скандалните въпроси и ще има ли последствия от отговорите му?

Д-р Наков да не го ступат?!?!?

# 71
😭
Откакто съм видяла в промото, от началото на сезона, онзи маскиран бияч, не ме напуска чувството, че бият май бой😭
Че бая яко го бъхти с бухалката😭

# 72
  • Разпиляна във въображението
Ако е той дано очите му не пострадат, другото ще преживее. И Петмеза може да е до него.

# 73
Може пък Петмезко да му спаси живота, като го натупа на свой ред бияча. И либовта да пламне отново в разбитото сърце на Наков 😝
Добре че, от видеото на Неда знаем, че Тасев е излязал от затвора, а Наков е жив и здрав😝

# 74
  • София
Надявам се пребитият да не е Гринчи, че много ще му стане 😂

Общи условия

Активация на акаунт