Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 102

• 25 946
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за темата.
И аз да се оплача от линията Нора-Боби-Фотев-Кръстева и Цонев , тотална каша ми стана там Simple Smile А пък и както не мога да трая играта и гласовете на Кашева и Пенев, изключвам звука и съвсем пък не разбирам до къде стигнаха 😁Много ефирно време за тези.. , младите са ми толкова по-интересни.
Смятам,че Захариев намери своята жена, дано не се занимава с Куртева, Поли така му отива-визуално, интелектуално.. всякак.

# 46
Благодаря за темата !
Днес през половината от времето бях със спрян звук , защото  дъртаците ме изнервят - няма толкова непрофесионално говорене ! Конкурират по рецитация децата , а Дядо Коледа и хрипти...
Само да не уредят с инфаркт  Тасев .
Какъв беше този бияч в края на промото ? Май бъхтеше някого навън .
Само Кая и ХХр. бяха забавни . Зорница и Марио нещо ги превръщат в Жекова .

# 47
  • София

Гринчи сефте ми допада (Това за мен си е направо дъно) 🤣🤣🤣 мисля, че биха били много интересна двойка с Кая. В крайна сметка му обу подаръкаааа.

Е, какво да обуе 😂? Боксерките на Ковачев?😜

# 48
  • София
Благодаря за темата! Изпуснах серията, ще я връщам. Гласувах за Кая-ХХ, Зорница-Марио и Кунка-Пенев.

# 49
Врабчев днес бе във вихъра си. Първо с Пенев отказващ да каже дали е имал нещо с Куртева Grinning След това в операционната с мръсния хумор Joy И накрая с репликата, че го е страх да остави Гринч, че сумати му и народ иска да го бие и че и той не би си признал, ако за трети път един човек го бие Joy
A Марио как предлага боксерките си на чужди жени Joy добре че жена му не е ревнива Grinning

# 50
  • София

Откраднат живот
Сезон 10   Епизод 8

.

# 51
Сестра Жекова вече ми е банална с нейното: "Колко много сте се променил, д-р Тасев!"

# 52
Майче, благодаря за новата тема!
Гласувах за Кая-Хаджито, Зорница-Марио и Пенев-Кети.
Хаджито ще се окаже пророк с думите си за Рая, че ще е голямата му любов и ще му разбие сърцето. Точно затова ще влезе Алекс, да се опита да сложи прът в колелата на Гринчи, да видим какво ще се случва там.
Много се завърза работата с Борис, според мен точно него трепе охраната в края на промото. Ясно се вижда ръката на Фотев в тази история. Че чак пък Наков държеше речи пред журналистите - не трябваше ли да е Захариев, все пак е бил директор на болницата. Но нищо, Свежен има нужда от повече екранно време.
Куртева май ще си намери майстора с Поли, тя е опасна хиена.

# 53
Нали е шеф на комисията по етика😎
А и Захариев сяда на директорския стол, така или иначе. И май-май ще ги бистрят с Наков и, хайде амин, най-накрая И Свежен да получи подобаващо екранно време! Стига едни и същи - аман😤

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 23:08 от HumbleDrumble

# 54
  • Варна
Досадно е с тези арести и мафиотски интриги.... Confused

# 55
Мерси за темата!
Гласувах за Кая и ХХ, Кунка и Пенев и Зорница и Марио.
Първите много ми допаднаха. Кунка и Пенев са ми забавни, Марио и Зорница просто ми е приятно да ги гледам, там се надявам да няма драми. Захариев ми е любим образ, един от малкото последователни, много обичам да го дават Simple Smile
Като даваха Кръстева с тази музика имах чувството, че ще излезе някой клоун с нож, драма голяма като в индийските сериали. Досадно е вече.

# 56
Кръстева пое щафетата от Евгения...
Точно. Hands Plus1 Не мога да разбера защо сценаристите трябва да съсипват героините на по-възрастните актриси преди да ги изкарат от сериала. Просто да направят едно "Заживели заедно, пенсионирано и щастливо" с Цонев и точка. Мисля, че така ще е по-добре и за зрителите, и за актьорите.

# 57
Музиката в този епизод беше черешката на тортата. Минахме през каубойски мелодии, страховити ала Джак Изкормвача и завършихме с отвеждането на Тасев под индийски ритми и втрещени погледи Joy
Иначе още един приятен епизод. Поли ме кефи много, искам да й оскубе перушината на Куртева. Grinning
Врабчев беше много забавен как се гъбаркаше с Хъхъ, а Хъхъ и Кая са сладури, изобщо не ме учудва,че водят в нашата класация. Grinning
Марио и Зорница пък са живото доказателство,че любовта прави чудеса Grinning

# 58
  • Ню Йорк
Хаджито и Кая са супер сладка двойка и съм готова да се обзаложа, че ще пламне луда любов Wink

# 59
  • София
Кая и ХХ са единстяената история, която става за гледане в момента. Останалите или нямат такава (Наков, Пвтмезов, Мира, Марио и Зорница..), или тя не става и по-скоро ме натоварва и изнервя, отколкото да развлича (Фотев и всичко около него и Цонев).
А Кайчето и ХХ са точно като ученици. Закачат се, той я дърпа за опашката, тя тропа с краче и се цупи. Малко ми е тъжно за ХХ, защото ще се окаже прав и ще се влюби истински в Кая, а тя ще му разбие сърцето.

Общи условия

Активация на акаунт