Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 102

• 26 061
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Роси, точно, целувката нямаше заряд, защото двамата нещо не  го изиграха както трябва, за да има Grinning

# 646
  • София
Ох, чакайте да разведря малко обстановката със няколко снимки от новата постановка на Народния, в която има забележително присъствие на Откраднат живот. Страшни идиоти са, честно, а героите им са толкова смешни и абсурдни колкото и изглеждат.

Скрит текст:

# 647
# 648
Ох, чакайте да разведря малко обстановката със няколко снимки от новата постановка на Народния, в която има забележително присъствие на Откраднат живот. Страшни идиоти са, честно, а героите им са толкова смешни и абсурдни колкото и изглеждат.

Скрит текст:

Потресаващи са Joy толкова са фешън Joy

# 649
  • София

Е, няма да е доволна, естествено, тя кога ли е била щастлива и спокойна...

# 650
След секса с Хаджито Wink
Е, не беше спокойна, но щастливо развълнувана

# 651

Скрит текст:

Само първия не мога да го позная кой е Grinning

# 652
Вчера слушах едно интервю на Филип Буков за БНР. Спомена, че ще има перипетии, но  посоката на развитие на отношенията между ХХ и Кая ще е по-скоро положителна. Ще гледаме  какво ще става. Yum
Оставям линк към интервюто:
https://bnr.bg/hristobotev/post/101350169

# 653
Иси, Теодора Духовникова.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 19:36 от Mosquita

# 654

Скрит текст:

Само първия не мога да го позная кой е Grinning
Духовникова. Само Велислав и Александра са ми що-годе нормални, другите просто ме избива на смях само като ги гледам Joy

# 655
Каква Александра?
Аз виждам Духовникова, Велислав, Вергов и Иван Юруков отново с Духовникова.
Иначе са свежи, определено ми оправиха настроението.

# 656
Каква Александра?
Аз виждам Духовникова, Велислав, Вергов и Иван Юруков отново с Духовникова.
Иначе са свежи, определено ми оправиха настроението.
Виждала съм снимки на всички актьори, та от там, а не че Александра Василева е на някоя от качените. Христо Петков е най-потресаващ , като му видях снимката за първи пътзадравата си се посмях Joy

# 657
  • София
Александра Василева. И тя е част от постановката, но не е от ОЖ и за това не съм сложила нейна снимка.
Майче, Александра е умопомрачителна с розови сандали и зелени чорапи, а Велислав е с един бял официален анцунг, с шалваресто долнище.

Иначе ето линк. Участват и Радена Вълканова, и Стефания Колева...
https://www.facebook.com/BGNationalTheatre/photos/pcb.1015727752 … 0157277520442484/

# 658
Александра Василева. И тя е част от постановката, но не е от ОЖ и за това не съм сложила нейна снимка.
Майче, Александра е умопомрачителна с розови сандали и зелени чорапи, а Велислав е с един бял официален анцунг, с шалваресто долнище.

Иначе ето линк. Участват и Радена Вълканова, и Стефания Колева...
https://www.facebook.com/BGNationalTheatre/photos/pcb.1015727752 … 0157277520442484/
Благодаря за споделеното. Христо Петков наистина е един път. Да не говорим за Димитър Николов от "Дяволското гърло" и "Доза щастие" - абсолютен дебил е.
Стефания Колева е най-нормалната от цялата групичка.

# 659
Е, прекаляват с тия психарщини 😒

Общи условия

Активация на акаунт