Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 102

• 25 965
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Ето какво щеше да се случи, ако бях Апостолова😁:
Скрит текст:
Маскираният ще пребие Наков. Наков ще се нуждае спешно от операция от коремен хирург, но Марио ще е на сватбено пътешествие и Романова ще се сети за старата си любов Пламен Иванов. Ще го помолят да оперира така скъпия им пациент, но каква ще бъде още по-голямата изненада за всички, когато Пламен Иванов познае синът си в лицето на Светльо Наков. 😝

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 13:28 от HumbleDrumble

# 76
  • София
Ех, много латино 😂! Но става да полежи малко Наков и да го обгрижват 😜.
Иначе и аз чакам “пламенния академик” 😂

# 77
Ех, много латино 😂! Но става да полежи малко Наков и да го обгрижват 😜.
Иначе и аз чакам “пламенния академик” 😂
Албенчето нали точно в латино стил се оказа щерка на Петьо 😁😝

# 78
  • София
Дано ни спестят Кая и ХХ в обилни дози. И двамата са доста неубедителни. Тук съм явно в малцинството, което не ги харесва и не ги приема нито за интересни/забавни, нито да има някаква химия между тях. Ученици ще се свалят по-убедително от тези двамата. Или слаби актьори, или слаб сценарий или комбинация и от двете.

# 79
Дано ни спестят Кая и ХХ в обилни дози. И двамата са доста неубедителни. Тук съм явно в малцинството, което не ги харесва и не ги приема нито за интересни/забавни, нито да има някаква химия между тях. Ученици ще се свалят по-убедително от тези двамата. Или слаби актьори, или слаб сценарий или комбинация и от двете.
Моите мисли, само че изказани умно и деликатно 😝

# 80
  • София
Е, Humble, там до кръвосмешение за малко да стигнат😂...
Тук, с Наков, ако бях аз, щях да влюбя безпаметно някоя мадама - сълзи, тръшкане, рязане на вени..😜😂

# 81
Е, Humble, там до кръвосмешение за малко да стигнат😂...
Тук, с Наков, ако бях аз, щях да влюбя безпаметно някоя мадама - сълзи, тръшкане, рязане на вени..😜😂
Предлагам Куртева, тъкмо Пената ще се отърве от нея😁

# 82
  • София
Куртева трябва да се забие с Фотев. Ще си допаднат като двойка.

# 83
Куртева трябва да се забие с Фотев. Ще си допаднат като двойка.
Вещица и вампир😁

# 84
Горкия Фотев 😂😂😂

# 85
Вчера изпуснах епизода, та после го гледах на запис. Много ми харесва вчерашния епизод, много смешно ми стана с Кая и Гринч и Поли и Петьо Joy На това Петьо как се смях вчера като гледах записа  Joy

# 86
  • София
Аз по-скоро се надявам ХХ да "отприщи" нещо у Кая, защото е много заспала като образ. Не че виждам много химия между тях. Тя не ми е никак убедителна. И с Христо ми беше по-скоро като лепка. Може би самата й героиня е изстрадала - с болната майка и дълговечната девственост, но наистина е дървена в отношенията с мъжете. Не съм гледала актрисата другаде и не знам дали е заради образа или толкова си може.

# 87
  • София
Нора защо я представят толкова тъпа?!?
"Професора да престъпи принципите си?"
Заради убиец все пак, не е откраднал ябълки...

# 88
Мазов и Хинова😁

# 89
Голям патос от Жекова!!!
Maзов е жесток! Врабчев ще се спука от смях. Joy

Общи условия

Активация на акаунт