Парфюмни размисли и страсти - 250

• 68 932
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Aз съм тотален фен на Lancôme
След  "La vie est belle"
И новият парфюм ''Idôle''

# 151
  • Sofia
Ravenna, и аз съм като теб. Комфортни парфюми, ако не ми се рискува - пръскам от тях и знам, че ще ми е добре и няма да ме натоварват. Особено новия идол - страхотно попадение за мен. За първи път съжалявам, че си взех 25 мл, но аз винаги внимавам с първи флакон. Пробвала ли си ЛВЕБ intensement?

# 152
Ravenna, и аз съм като теб. Комфортни парфюми, ако не ми се рискува - пръскам от тях и знам, че ще ми е добре и няма да ме натоварват. Особено новия идол - страхотно попадение за мен. За първи път съжалявам, че си взех 25 мл, но аз винаги внимавам с първи флакон. Пробвала ли си ЛВЕБ intensement?

М-не. Няколко сезона се пръсках с Euphoria на Calvin Klein, след това с J'adore на Dior, докато ми писнаха. Сега сменям горните 2.

# 153
Алюр ЕДТ за топло или за студено време ви е? Сменям парфюмния гардероб и този ме замисли...Пръснах си от Долче Гардън и се разколебах дали да го оставя за хладното, но сина ми каза- летен! После му дадох и Алюра, но за него каза- за студено. Сега се зачудих и да питам, кой ако не вас.

За мен той е пролетно-есенен парфюм, лятото не успях да го изтърпя изобщо и така си и седя прибран.
След душ Долче Гардън още се усеща на едната ръка, а на другата Алюр ЕДТ го няма. Май все пак ще върна Долчето  и за есента. Интересното е, че в началото доста силно и сладко започва, а се разгръща със свежест и не задълбава в сладостта. Хем ми е в групата на Girl of now, хем се развива в съвсем друга посока. И е супер траен...ще го нося и през есента.
Благодаря, Anika, аз носих Алюра ЕДТ и в топло, не ме души. Затова и реших да го прибера, но "консултантът" като каза така и се замислих. И той остава за сезона.
Извадих за още по- студено Линстант ЕДТ- толкова малко е останало, че чак се притесних...Искам от старото бутилче, ще търся оферти, да се запася.

Здравейте, може би това предложение ще Ви се стори интересно, но пише, че е с леко смачкана опаковка http://www.parfum-bg.com/guerlain-l-instant-toaletna-voda-za-jen … -smachkana-kutiya

p.s. Чета ви редовно от месец март и покрай вас се поувлякох (доста) по пазаруването на парфюми на сляпо, но за пръв път пиша InnocentInnocentInnocent

# 154
Здравейте,

Можете ли да ми препоръчате аромати в стила на Tom Ford Noir extreme?
Благодаря предварително!

# 155
Здравейте,

Можете ли да ми препоръчате аромати в стила на Tom Ford Noir extreme?
Благодаря предварително!

На прима виста ми идват Oud Save the Queen Atkinsons и Floriental Comme de Garcons. Не че са същите, но ако харесваш  Noir Extreme или изобщо топли, подправчени, леееко ориент, мисля че ще харесаш много и тези двата. Добавям и Amber Mistique Estee Lauder , Bois Dore VCA

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 21:47 от tuali

# 156
Благодаря за отговора! Ще ги разгледам и тествам, ако имам възможност. Отворен съм и за още предложения.

# 157
Привет!
Някоя ще може ли да изкаже мнение за Equinox Bloom Penhaligon's? Blush

# 158
Извинявам се за дублираното мнение, но видях, че предложенията са за дамски аромати. Мой пропуск е, че не уточних. Става дума за мъжки аромати. Мъж на 32 съм и Noir extreme ми допада доста, но търся и подобни.

# 159
  • Варна
За Л'инстант EDT има ли разкази в бг мама. Във фрагрантика хвърлих 1 око. Тествала съм няколко пъти, но не се сещам колко и с какво се различаваха ЕДТ и ЕДП.

# 160
  • Sofia
За Л'инстант EDT има ли разкази в бг мама. Във фрагрантика хвърлих 1 око. Тествала съм няколко пъти, но не се сещам колко и с какво се различаваха ЕДТ и ЕДП.
На мен ЕДТ ми харесва повече . Имам го в страта опаковка и дълго време беше само той. купих го от сайт, след прочетено ревю на Денси в един форум ( лилав беше цвета на форума) 😁 Тъкмо бях родила първия си син и уплътнявах майчинството в четене на парфюмни ревюта..Чаках го от ягодка тогава и нямах търпение да го имам. Много сантиментален парфюм. Единствено бях в мола да избера тоалетна или парфюмна вода и ЕДТ ми допадна много.По - плътен , по-траен и сякаш е по-характерният от двата. Но това е по спомен от преди 10-11 години.

# 161
Аз си взех Idôle, влюбих се, ако изпадне някъде неустоимо изгодно, бих си взела един резерв. Не ми хареса интенса още на първа проба.
И сигурно съм единствената, която не харесва ултратурбохитовите La vie est belle и Girl of now.
О не,не си сама.И аз във всеки пост чета за "невероятния"Girl of now и ставам  пак да мириша моя...Е не,не ми харесва Cold Sweat

# 162
Извинявам се за дублираното мнение, но видях, че предложенията са за дамски аромати. Мой пропуск е, че не уточних. Става дума за мъжки аромати. Мъж на 32 съм и Noir extreme ми допада доста, но търся и подобни.

От изброените, само Oud Save the Queen е женски - женски. Всички останали са унисекс и като нищо могат да паснат и на мъж, без да е странно. Noir Extreme за мен също е унисекс, макар маркертиран като мъжки.
Може да погледнеш и Fort Royal Le Couvent Maison - повече към мъжкия унисекс.

# 163
Благодаря за доуточнението! Записвам си ги за тест.

# 164
На мен ЕДТ ми харесва повече . Имам го в страта опаковка и дълго време беше само той. купих го от сайт, след прочетено ревю на Денси в един форум ( лилав беше цвета на форума) 😁 Тъкмо бях родила първия си син и уплътнявах майчинството в четене на парфюмни ревюта..Чаках го от ягодка тогава и нямах търпение да го имам. Много сантиментален парфюм. Единствено бях в мола да избера тоалетна или парфюмна вода и ЕДТ ми допадна много.По - плътен , по-траен и сякаш е по-характерният от двата. Но това е по спомен от преди 10-11 години.
Козметичния клуб!❤

Общи условия

Активация на акаунт