Парфюмни размисли и страсти - 250

• 68 939
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Аз също ги тествах днес и двата, клонинги са на двата парфюма. Ана на Бакара, Белият на Ерба Пура.

# 136
Скрит текст:
Здравейте! Бих искала да ви попитам какво ви е мнението за този парфюм? HugStuck Out Tongue Winking Eye
Аз го харесвам много,от както е на пазара.Имам и трите варианта,като този ми е любим.За мн е касис,вкусен и сочен,леко сапунен.

Hands Plus1 Още един фен. Показаният точно и на мен ми е любим. Може би две, три дъна от него.
Солира касиса, но се усещат и дугите плодове. Има елегантност в него. Може би от базата с мускуса, дървесните нотки. Странно, но аз усещам и здравец. Няма го в пирамидата.

# 137
Аз също ги тествах днес и двата, клонинги са на двата парфюма. Ана на Бакара, Белият на Ерба Пура.
Как са като трайност при теб?

# 138
Благодаря за предложенията! Аз двойник на БР540 не търся, там е love/hate – няколко пъти съм го тествала вече, някои дни ми харесва, други- не и ще остана без него и двойниците му. Опулент муск реших да тествам уж заради белите цветя и муск в пирамидата, обаче няма да се купува -след час и половина се промени много и мъжът ми каза, че му мирише на камила Joy - на блузата ми не се промени аромата, за разлика от кожата. Явно арабчета само с такива мостри ще ги опознавам първо и няма да стрелям на сляпо Grinning

# 139
Много ме изкушавате с този Ana Abiyedh Rouge, на описание изглежда много интересно 🤗 Става ли за насляпо? Бакара не съм душила, обаче.

# 140
Как са като трайност при теб?
Нямам представа. Пробвам с много други в Дъ мол и понеже не се вълнувам от тях не ги следя.

# 141
  • Балчик
Много ме изкушавате с този Ana Abiyedh Rouge, на описание изглежда много интересно 🤗 Става ли за насляпо? Бакара не съм душила, обаче.
Аз не мисля, че който и да е клон на Бакара, както и самият той става за насляпо.

# 142
Аз не мисля, че който и да е клон на Бакара, както и самият той става за насляпо.
Абсолютно съглансна съм с това. Пари на вятъра.

# 143
Ех, ок, ще почакам да го подуша наяве някъде и да видим 😀

Междувременно стрелнах сет с мостри на Oriza L Legrand, че там ме човърка от месеци вече едно нещо, но гласът на разума каза да не прибързвам без проба 😊

# 144
  • Пловдив
Здравейте.Искам да попитам къде в Пловдив има парфюми на Ели Сааб и Роберто Кавали Неро.Или ако сте срещали мостри в бг сайт.

# 145
  • Пловдив
Ели Сааб се предлага в Прити шоп.

# 146
Алюр ЕДТ за топло или за студено време ви е? Сменям парфюмния гардероб и този ме замисли...Пръснах си от Долче Гардън и се разколебах дали да го оставя за хладното, но сина ми каза- летен! После му дадох и Алюра, но за него каза- за студено. Сега се зачудих и да питам, кой ако не вас.

# 147
Алюр ЕДТ за топло или за студено време ви е? Сменям парфюмния гардероб и този ме замисли...Пръснах си от Долче Гардън и се разколебах дали да го оставя за хладното, но сина ми каза- летен! После му дадох и Алюра, но за него каза- за студено. Сега се зачудих и да питам, кой ако не вас.

За мен той е пролетно-есенен парфюм, лятото не успях да го изтърпя изобщо и така си и седя прибран.

# 148
Тази вечер тествам парфюм, по чието име и концепция просто полудях в момента, в който го зърнах - Flora Mortis на All Saints.🖤
Много харесвам техният Incense City и цяло лято му се канех да го купя, но така и не стигнах до него. Тези големи 100 мл буркани просто ме ужасяват.
Flora Mortis обаче е странно ухание - спокойно, релаксиращо, интровертно, меланхолично и леко депресиращо. /Като се замисля, май наистина е бая мортис./
Балансирано и някак загладено, равно, без остри ръбове.
Нотката на загниваща, влажна, есенна растителност е пресъздадена чудесно, за което огромно браво на All Saints.
За съжаление обаче, сякаш са се страхували да не задълбаят в някоя дълбока ниш посока и ароматът, макар и интересен, на мен лично ми е малко безгръбначен.
Малко по-dark, малко по-edgy, дори леко отблъскващ и щеше наистина да стои достойно зад името си.
Но пък може би не е била такава идеята им, кой знае...

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 06:58 от Аризона

# 149

За мен той е пролетно-есенен парфюм, лятото не успях да го изтърпя изобщо и така си и седя прибран.
След душ Долче Гардън още се усеща на едната ръка, а на другата Алюр ЕДТ го няма. Май все пак ще върна Долчето  и за есента. Интересното е, че в началото доста силно и сладко започва, а се разгръща със свежест и не задълбава в сладостта. Хем ми е в групата на Girl of now, хем се развива в съвсем друга посока. И е супер траен...ще го нося и през есента.
Благодаря, Anika, аз носих Алюра ЕДТ и в топло, не ме души. Затова и реших да го прибера, но "консултантът" като каза така и се замислих. И той остава за сезона.
Извадих за още по- студено Линстант ЕДТ- толкова малко е останало, че чак се притесних...Искам от старото бутилче, ще търся оферти, да се запася.

Общи условия

Активация на акаунт