Парфюмни размисли и страсти - 250

• 68 902
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Някой има ли отзиви за Viktor & Rolf Flowerbomb Bloom? Никъде не откривам мнения.

Аз съм го ползвала в УК. На мен ми хареса ,като аромат,но на моята кожа не е чак толкова траен.По лек ми идва в сравнение с другите им 😂🤷🏽♀. Намерих го за плодово, свеж, и сладникав Това усетих аз , с моят дефектен нос .За пролет и лято е според мен. 🤷🏽♀🤷🏽♀🤷🏽♀

Аз съм с молба отново,някой може ли да ми сподели дали Hermes twilly poivree е траен парфюм? Пръснах на китката си преди 2-3 дни,усещах го в първите 5-6-10 мин, но тъй като имам проблем с обонянието ,не мога да преценя   реално.😆 .Явно свиквам с аромата и до там. Ще съм ви благодарна много. Искам по -нататък да си го взема,  плюс Guerlain Mon intense и Roshas Byzance(най-вероятно)

# 181
При мен е много траен, но аз проблеми с трайност на парфюми нямам почти никога, а и не държа много на трайност, стига тя да не е срамна. Иначе подновявам, защото като цяло най-много харесвам в парфюм връхните нотки и обичам да ги вдъхвам тях, а не продължителна лека и стояща близо до кожата база.

# 182
  • София
Аз съм с молба отново,някой може ли да ми сподели дали Hermes twilly poivree е траен парфюм? Пръснах на китката си преди 2-3 дни,усещах го в първите 5-6-10 мин, но тъй като имам проблем с обонянието ,не мога да преценя   реално.😆 .Явно свиквам с аромата и до там. Ще съм ви благодарна много. Искам по -нататък да си го взема,  плюс Guerlain Mon intense и Roshas Byzance(най-вероятно)

При мен трае поне едно 5-6 часа - усещам си го аз, усещат го и другите. А съм със суха кожа и трайността рядко е зашеметителна Wink

# 183
При мен е много траен, но аз проблеми с трайност на парфюми нямам почти никога, а и не държа много на трайност, стига тя да не е срамна. Иначе подновявам, защото като цяло най-много харесвам в парфюм връхните нотки и обичам да ги вдъхвам тях, а не продължителна лека и стояща близо до кожата база.

Благодаря Денси и Ели. То и аз не държа чак толкова,но да не е наистина "срамна" както казваш ти  Simple Smile

# 184
  • София
Аз да се похваля със заместника, който избрах на счупения ми Нюд.
Мнозина от вас го познават - Floriental COMME DES GARÇONS. Heart Eyes
От месеци не ми се беше случвало парфюм да ме грабне от първо вдишване. Revolving Hearts Невероятен дървесно-подправков аромат, с чуден пипер и фин тамян. Много съм щастлива и доволна! BlushHeart EyesSimple Smile

# 185
Аз  имам Hermes twilly poivree.От сутринта съм го пръснала и още го усещам.Разбира се по-приглушено, но се усеща.Много интересен парфюм.Моята кожа също не търпи много аромати-особено по-слабите.

# 186
Йеее, magicjo, честит! И аз тъй: припаднах на първото пръс! ❤️

# 187
  • София
Благодаря, tuali, че насочи вниманието ми към него! Flowers Bouquet Hug

# 188
  • София
Аз от няколко дни тъна в блаженство с Долче Вита - нещо ме е прихванало и все към стари любимци посягам

# 189
  • Варна
Получих Mirsaal with love. За презентацията, няма какво да добавя, бях подготвена и въпреки това ме изненада, получаваш късче лукс, направено старателно с уважение към мен (клиента), имаш чувството, че е опакован специално за теб whit love.
В офиса съм и затова пробвах с мнооого плахо фъс. В началото тръгна доста остро за мен, при дълбоко вдишване, фаринкса изтръпва Simple Smile

След половин час, се заобли, излязоха чудни меки смоли, наистина има връзка с L’Ambre des Merveilles Hermès, не Elixir Des Merveilles.

Мисля, че ни е добре заедно с Mirsaal, не познавам Бакара, сигурно и с нея ще се заобичаме, но ще е платоническа любов предвид цената Simple Smile

Благодаря Deetron и Densi! С настроение започна новата седмица!

# 190
Такава носталгия ме беше налегнала по едно време за Dolce Vita...звинаги ще го свързвам с парфюмните мостри, които имаше 90те години в Elle и Vogue ѝ снимките от кампанията. Не мога да го забравя от тогава, смятай. И нещо все не му идва ред да влезе в колекцията.

# 191
  • София
Някой има ли отзиви за Viktor & Rolf Flowerbomb Bloom? Никъде не откривам мнения.
Да. Аз мога да споделя и сме писали и преди, че при всяка носи различна трайност.
При мен трайността е поразителна! В началото пръсках на морето, основно вечер при излизане и никак не го усещах. Викам си: хм, поредното сладко и нетрайно нещо върху мен! След, обаче половин час буквално избухва "бомбата" и от топлината на тялото или движението на косата и аз не знам, но започнах да го усещам безспирно! Отделно през нощта го усещам на възглавницата и по коста си все още и то само с 2-3 апликации към 7 вечерта. Та, да! При мен е цветен и много траен!

# 192
  • Седмото небе
Еее момичета къде ме върнахте предиии... тъкмо 16 години с тази Долче Вита🤦🏻♂
Този неин вариант точно

ми беше най-най първия “хубав, луксозен и марков” парфюм, както го наричах тогава. Беше ми подарък от един обожател 😜🙈😆
Спомням си го омагьосващо-флорален, бижу в бутилчица-съкровище. Ползвах го много пестеливо и го гледах с обожание... Парфюма де-не човека🤪 И съм напълно убедена, че от точно този прекрасен аромат започна голямата ми страст към парфюмите. Последва го друго съкровище, което вече си купих сама-прекрасните пиперени малини в :

Оценявах си ги и ми бяха много скъпи тези съкровища, много преди да се превърна в безжалостен консуматор. Напоследък обаче започвам отново с много любов да си гледам и да се грижа за купищата красоти, които натрупах в годините назад.
Благодаря ви, че неумишлено ме върнахте в едно много хубаво време! За пореден път се убеждавам в огромната сила на ароматите и това им свойство да ни пренасят във времето!

# 193
Не съм виждала 30-ца на Долчето отдавна, само големи... Ако намеря, одма взимам една!

# 194
  • Бургас
Винаги съм за Линстант ЕДТ, за мен той е по- хубавият, имала съм и ЕДП и противно на мненията, че се различават много, за мен не е така.Никога не оставам без него, новоизлизащите парфюмчета не могат да му стъпят грам.Харесвам Долче Вита, но не бих я носила, аз един Поем не се престраших да купя, а Долче Вита абсурд, но е много красив парфюми ухае класно.За Поем моята френдка казва, абсурд не е за теб, виждам го на жени над 50г., същото каза, когато и поднесох и Аtkinson Fashion decree, директно го обяви за мега ретро, не можа да го понесе и сбърчи нос.

Общи условия

Активация на акаунт