Парфюмни размисли и страсти - 250

• 68 832
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Dolce Vita - ах, и на мен ми докарахте положително настроение със стари емоции покрай него. Дано не е променен аромата. Поничка, Супергърл.. Kiss

# 196
Момичета, някой ползва ли Swiss Arabian Crystal Rose, не намирам никакви отзиви с търсачката. Наистина ли има голяма приликата с Mancera Roses Vanille?

Дойде времето на Yves Saint Laurent Black Opium и вече ми е добре трайността, не знам защо преди спирах да го усещам много бързо. Сега нямам забележки и се радвам, че не го подарих (че ми минаваха такива мисли). Ще си го използвам с удоволствие

# 197
Хаха аз вече някои подарени се чудя дали да не си ги искам обратно,че изненадващо започват да ми харесват:)
Днес в един магазин попитах с какъв ароматизатор са,а момчето учтиво каза,че в момента с никакъв,и че ароматът идва от мен,просто Afnan Purple се е променил в климатизирания магазин и чак аз не можах да го разпозная,явно е доста интензивен шлейфа,даже ми стана неудобно,но друга клиентка ми направи комплимент и се успокоих:)...моят мъж се изказа:малко ли шишета си накупила,сега и за ароматизатори почвай да питаш и да трупаш:))....добре,че не знае как гоня хората по улиците:).

# 198
  • София
Хахаах, много забавно Grinning
Днес се наслаждавам на LPRN Black Perfecto, времето беше идеално за нея. Кристалче, добре, че я похвали няколко пъти, че най-накрая да се запозная с нея. Недолюбвам кожа и вишни/череши в парфюми с малки изключения, но този е перфектен, а бутилчето му (30 мл) красота. Тази рокля изобщо не я свързвам с мотори, рокери и т.н, много елегантно стои. Ако мога да направя визуално сравнение ще е нещо такова, Black Perfecto e малката черна рокля на висок ток и чанта Фурла:

Благодарение на парфюмна фея Flowers Hibiscus, сбъдваща желания, тези дни се радвам и на Неа (незнам защо реших импулсивно, че тези слонове й подхождат) и една разкошна лимитка на Лолита Лемпика.
Скрит текст:

# 199
Florence на Swiss Arabian се описва като близък до Roses Vanille на Mancera.

# 200
bonbonka6, благодаря! За този четох във форума, че прилича.
В Notino попаднах на коментар за Crystal Rose by Swiss Arabian, а е по-евтин от Florence

# 201
Привет, момичета! За първи път пиша тук с молба към тези от вас, които са запознати с аромата на Hermes L'ambre des merveilles. Голям мерак ми е този парфюм, а във Варна никъде не го продават и няма как да го помириша. Та се чудя струва ли си да го поръчвам на сляпо.
Една ютубърка го описва като перфектния есенен аромат, с топъл мирис като на кожа. Как е според вас?

# 202
Hermes L'ambre des merveilles.
 Та се чудя струва ли си да го поръчвам на сляпо.

На сляпо - НЕ!

# 203
Топъл кехлибар е. Нищо особено. Лично за мен не си заслужава парите. Омбре вариантът е доста по-добър за мен.

# 204
Привет, момичета! За първи път пиша тук с молба към тези от вас, които са запознати с аромата на Hermes L'ambre des merveilles. Голям мерак ми е този парфюм, а във Варна никъде не го продават и няма как да го помириша. Та се чудя струва ли си да го поръчвам на сляпо.
Една ютубърка го описва като перфектния есенен аромат, с топъл мирис като на кожа. Как е според вас?

Не е за насляпо, пробвай първо, ако можеш. Аз бях убедена, че ще ми хареса, но не. И изобщо не е топъл при мен, лъха ме хлад като от мазе с провесени билки за сушене. Кожа не усещам изобщо (то и по пирамида няма).

Едит: за Омбрето ми беше думата, сега видях, че питаш за Амбре-то. Извинявам се за объркването🤗

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 23:00 от tuali

# 205
  • Седмото небе
A в Бюти зоун и/ли Дъглас в моловете проверявала ли си? Знам, че щяха да го спират, но може да има останал... За ориентир (до някъде обаче подчертавам) може да пробваш според мен и този Амбър на Ван Клийф:
https://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Ambre-Imperial-31243.html
Него поне в тези магазини със сигурност го има за проба. Даже ако ти допадне, може направо него да грабнеш. За мен е много в посоката на Ермеския Амбър.

# 206
Много ви благодаря за мненията, момичета.  Май ме поотказахте. Не, никъде го няма вече, нито в Дъглас, нито в Бюти-то.  Пробвах омбрето, нещо много мъжки и балсамов ми се стори, не ми хареса въобще.
SUPERGIRL, благодаря за препоръката, задължително ще го пробвам. А дотогава оставам с моите настоящи есенни любимци - Еуфорията и Roberto Cavalli Just Cavalli. Първият е мноого стара класика знам, но сега нещо пощурях по него и не мога да му се наситя. Дори съм поръчала мъжкия вариант на сляпо да зарадвам мъжо, дано да е толкова добър колкото дамския. А Just Cavalli ми е поредна опаковка - приказка и очарование в бутилка. Който не го е душил бързо да поправи тази грешка, за мен си е вечна класика

# 207
  • Чукарландия
Кристалче, к'во ме направи ти? Fashion Decree и ретро? 😂😂😂
Fashion Decree е класа над класите, така звучи. Хладна, женствена елегантност! ❤️

SODT: Ето тази теменужена любов! 💜

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 01:21 от BBeLLa

# 208
  • София
Звучи много добре Fashion Decree! Къде мога да го пробвам в София?

# 209
Бях си купила мостра на Mancera - Roses Vanille от Нотино и след някакво време бях мол България и съвсем случайно открих, че там има магазин, в който са изложени може би всички парфюми на Swiss Arabian. Помирисах доста част от тях и наистина първата ми асоциация, когато помирисах Crystal Rose, беше "Това мирише на Roses Vanille".
По спомен са доста еднакви, така че е една добра алтернатива. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт