Модни консултации - 48

• 44 679
  • 789
  •   1
Отговори
# 120
Привет, момичета, нося и рокли, и по-кежуъл неща. До поне януари в офис няма да стъпвам, но това не ме спира и по-представителни дрехи да купувам 🤣

И двата чифта са прекрасни и на живо, проверено ✌ просто финансово ще ми дойде нагоре да взема и двете неща, пък и други неща имам за пазар за есенно-зимния сезон.

За интересуващите се - първият чифт е Kurt Geiger, вторият - Sandro. Мога да пусна и линкове на лс.

# 121
  • София

Някой може ли да подскаже от къде е тази плетена рокля? Благодаря!

# 122
  • Бургас/София
От HM е, потърси рокля с ажурна плетка.

# 123
  • София
bab1, благодаря!

# 124
Значи имам нужда от мнение.. Имам панталони и ризки, спортно елегантни и ми се иска да си взема обувки за есенния сезон което лесно да си ги съчетая с панталоните. Оксфорд обувки също ми допадат, но пък ми се иска такъв вид като тези.. Знам ли.. И аз какво искам Joy Хайде кажете как ги виждате Simple Smile

# 125
Ако са кожени съм да. Връзките - панделки ми изват малко инфантилни, но може да се сменят Simple Smile

# 126
  • София
Зависи какъв точно ти е стилът и какво целиш като послание. Ако искаш да внесеш малко романтичност и нежност във визията си, без да прекаляваш - кецовете могат да го постигнат.
Мисля си, че точно панделките правят обувката интересна. Ако са с обикновени връзки, са просто... кецове...
Съгласна, че ако е естествена кожа е в пъти по-добре и като начин, по който изглеждат, и като удобство за носене, че и като трайност.

# 127
Да, естествена кожа са-Bianki. Точно връзките ги правят интересни, мое мнение.. Май изчистените са по - лесно съчетаеми.. Grinning

# 128
  • В полите на Пирин планина
На мен първите повече ми харесват, честно казано, нищо, че са с релефна кожа.

# 129
Харесват ми и двата! Които и да вземеш, няма да сгрешиш.

# 130
Гледам напоследък бодита в телесен цвят и много ми харесват. Идеи от къде да поръчам ?

# 131
Мила, ако имаш предвид такива бодита без ръкави, има в зара. От изкуствена материя са, но стават.

# 132
Момичета, какво мислите за т.нар open sided boots? Харесала съм си едни, обаче се чудя подходящи ли са за носене и през зимата? Странно ще е сякаш да се виждат голи части от краката, а не знам как ще стои ако съм с черни дълги чорапи...

# 133
За зимата ми се струват непрактични, но ако времето е хубаво и сухо, и не е -20 градуса, защо не. Основното им носене обаче си е пролет и есен.

# 134
  • Somewhere far away
А зимата голи  крака - не . Дори да не е -20 градуса пак е неподходящо.

Общи условия

Активация на акаунт