Модни консултации - 48

• 44 689
  • 789
  •   1
Отговори
# 135
За мен този тип боти са неадекватни наред с летните ботуши, ботите с отворени пръсти и плетените пуловери с къс ръкав. Лично аз не виждам кога точно се носят тези неща, за да изглежда човек адекватно в нашия тип климат. Ботите мога да ги обуя евентуално зимата в Испания, където температурите не падаха под нулата и изкарвах зимата с кожено якенце и то изкуствено.

# 136
  • София
На мен ми харесват, но само на босо.
Което значи че няма кога да нося, защото аз и лятото в офиса не търпя по сандали, все са ми замръзнали краката.
Иначе са супер ефектни и много ми харесват на картинка.

# 137
Мен ме привличат този тип, защото и с пола стоят добре и разчупено, но не знам как ще е, ако съм с тъмен чорапогащник. Иначе и аз зимата съм предубедена към голи крачета и глезени, не толкова защото ми е студено, ами да не изглеждам странно.

# 138
  • Street of Dreams
И аз мисля, че с черен или цветен чорапогащник ще е по-подходящо, отколкото на босо. Така никак не ми харесва.

Имам пуловери с къс ръкав доста, имала съм и летни ботуши. Извън БГ контекста нищо им няма, стоят хубаво с някои модели поли и рокли, проветриви са и красиви. Пуловерите с нещо отгоре са също ок за навън, а в топлата стая само по него. Само ботите с отворени пръсти не мога да възприема.

# 139
  • Някъде там
Харесах си тези ботички от сара пен.
Много им се чудя .

Обожавам цвят бордо .
Въпроса ми е свързан с това дали сте имали обувки от там.
Удобни ли са  ?
И актуални са този тип боти .

# 140
Аз съм имала и имам обувки от тях, но все равни. И все пак са едни от най-удобните обувки, които имам.

# 141
Летните ботуши за мен са огромно не. Отворените боти са супер стилни - разбира се, зависи от модела.
С тъмен чорап не виждам защо да се носят - така се губи целия ефект?
И последно, според мен това не е обувка за дълбока зима - дреме ти кой какво ще си помисли, но ще ти е студено. Това се носи есенно/пролетно.

# 142
  • София
Искрица, ботите са много хубави на вид. Ако са естествен велур - супер.
При подобни модели имай предвид, че кракът трябва много добре да ляга в тях. Имам едни свободни чизми на висок ток, с които е голямо приключение ходенето.
Бих взела предвид и облечения ток, ако ходиш много пеш по нашите прекрасни улици - ще се очукат бързо.

# 143
Е тези показаните са си по-скоро обувка с по-високи каишки. Отворените пръсти на боти и ботуши са си абсурд някакъв и стават само за снимки.

# 144
И аз не съм почитател на отворените ботуши. Не само защото не са практични, но и защото не ми допадат като визия.  Обаче в град като Лондон миналия ноември примерно се нагледах на азиатки, облечени топло с палта, шалове, пуловери и т.н а надолу с отворени обувки  - някои бяха дори със сандали ..

# 145
О, то това тук си е част от начина на обличане. Не са само азиатци, всякакви има с палта, шапки и ръкавици и боси крака.

# 146
Чудя им се как издържат...

Осъзнах, че гардероба ми е основно от черни блузи... Различни модели и материи. И все изглеждам еднакво.
Вчера си направих комбинации за скорошно пътуване в едно приложение на телефона... Малко безсмислено ми се стори цялото това упражнение.
Имам различни поли, панталонки, но горниците ми са все черни, тук таме се прокрадва нещо сиво. Комбинирам с червена/бордо/черна чанта...
Обувките са черни или телесен цвят - различни модели.
Шаловете са тъмни пак - на цветя в сиво/розово/бяло на черен фон, или сиво/черно/бордо, или сиво/черно/червено...
Дънки в тъмно-синьо или черен клин.

Чудя се как да разнообразя... Взела съм една зелена рокля и една червена за цвят.
Скрит текст:

Зимата ми е толкова скучна... Simple Smile

# 147
Какво мислите за този сукман?

# 148
Ако беше без пухчетата на ръкавите и ципът скрит.

# 149
  • в Кошера
Скрит текст:
Какво мислите за този сукман?

С риск да прозвуча грубо - НЕ. Peace

Ботите с отворени пръсти не са практични и ежедневни, ясно е. Спокойто може да се мине и без тях, но не са зачертани в моите очи.
Харесвам малко модели, в малко съчетания.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт