Модни консултации - 48

• 45 327
  • 789
  •   1
Отговори
# 180
Вторият вариант ми допада повече.

# 181
Аз пък не ги харесвам тези широки дънкита. Преди носех много, но вече не Sad.

# 182
На първите не ми харесва разръфаните краища, но моделът ми допада повече. Вторите ми идват малко къси за това разкширение на крачолите, но може да са по-дълги в действителност според височината на този, който ще ги носи. За мен, никой от двата. Бих търсила първия модел с нормален подгъв.

# 183
  • София
Първият модел изглежда по-добре като форма. При него нямаме изсветляване на денима, който ако не ни пасне там, където е предвидено, не е ок (ако си нисичка)

# 184
Какво мислите за тази чанта? На Zara e

# 185
Н амен ми допада чантата от Зара. Бих я взела.

Дънките (или дънкитата, както казаха по-напред, много сладко, не бях чувала този изказ Simple Smile) нито един от двата модела.

# 186
  • София
Изкуствена кожа ли е? Дръжките изглеждат неудобни за носене на рамо. Иначе е готина като форма и големина. Шевът я отваря.

# 187
Благодаря, момичета. Голям зор ми е намирането на хубави дънки.

# 188
И аз съм в процес на търсене на дънки, а и не само.. Правите модели и леко разкроени от коляното ли са модерни, че се обърках .. Знам само, че скинитата вече не са на почит

# 189
Много спорят за скинитата дали са тренд или са вече класика и като такава са винаги модерни Simple Smile но да, най-общо казано - и скини с висока талия и прави и леко разкроени (нищо драматично и извадено от 70-тте) и широки също. Kakto и деним от глава до пети...

И още:
https://stylecaster.com/2020-jeans-trends/

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 05:29 от Agent Provocateur

# 190
Аз си накупувах един тон скинита (то светли, то тъмни сини, пък сиви, черни, зелени) преди 2 години и сега стоят в шкафа. Нося си пейпър бага тази година.
Любими са ми класическите, тип прави или цигара дънкита.  Стоят винаги елегантно и могат да се носят и с кецове, и с високи обувки.

# 191
Късите модели на дънките ги възприемам само, ако са скини или прави. Разкроените са ми странни. Помня, че през 2000 - 2001 г. се носеха подобни модели до средата на прасеца. Не ми допада и сегашния тренд на чарлстон/разкроени с дължина до глезена.
Пробвах широките прави модели на Зара - висока и много слаба съм, не мога нещо да се възприема. С панталоните нямам този проблем.

# 192
За мен скини дънките са си класика. Харесвам се с такива и си ги нося, но харесвам и други стилове. Не харесвам само тия с видящо дъно и/или супер ниска талия. Много съм доволна, че високите талии се завърнаха. Проблемът ми с трендовете е единствено, че като излезе нещо "ново", намирането на това което харесвам е изключително трудно.

Чантата на Зара е готин модел, но дръжките и на мен ми изглежда, че ще са къси за да се носи на рамо, което за мен е голям минус, освен ако не се придвижва човек основно с кола или не си държи в ръце чантата през по-гоямата част от времето.

# 193
Boyfriend or mom jeans за мен са трендовете на годината и не само тази.
Скини са oк, ако имаш фигура за тях, естествено. Тип чарлстон имам едни от Масимо Дути и не са ми любими.

# 194
Предния път като бяха модерни чарлстоните имах и сега като си гледам снимки, не стоят никак лошо, но ги изхвърлих всичките, а за сега нямям желание да си купувам нови.

Общи условия

Активация на акаунт