Модни консултации - 48

• 45 304
  • 789
  •   1
Отговори
# 225
Полина,
Това е чантата! ❤ Много ми харесва. Изцяло я моя стил е, който също е спортно-елегантен. На скоро си взех подобна.
Скрит текст:

Страхотна е! На Axel ли е?

# 226
Да.
От Сандански, когато бях на екскурзия. В София не знам къде ги имат .. една дама ми бе писала, че имат и сайт за поръчки, но така и не го разбрах, че беше на гръцки май 😀

# 227
Има ги в магазин  в Парадайз до Боди Шоп.

Не харесвам такива твърди чанти с къси дръжки за млади хора.

# 228
Имат Фейсбук страница. Аз си бях поръчала миналата година от тях, но на живо беше много некачествена кожа и я върнах. Тази която съм показала е от H&M, днес ще мина да я видя на живо и да я купя ако е качествена (съмнявам се за 79 лв да е супер качество, но само тя ми допадна..). Нали и ботите на Bianki имат акцент кроко кожа, чудесно ще си паснат Simple Smile

# 229
Благодаря за идеите, Harpalike, Агентче, както винаги полезна и изчерпателна!
Да, имам такава кардиган жилетка (бабешка я наричам) в сиво и бяло, много я носих миналата година. Ще пробвам как ще ми стои в аутфитче с този панталон. И със сивите акценти и коженото яке ми харесаха комбинациите! Мерсиии! Heart

# 230
Тъкмо щях да питам за палтата със свободен силует, че си поръчах такова и вече има мнения.
Двоумя се дали да го оставя, за първи път си купувам подобна дреха. Хареса ми, че е леко, цвета му се съчетава с наличните ми дрехи. Единствено не знам дали лесно се поддържа, че е малко по-мъхесто. Някакви препоръки?
Ето това е

# 231
Харесват ми тези широки палта, но трябва да са много добре скроени, а това често, с евтините не е случая. Въпреки това, предпочитам по-вталени лично аз.

# 232
Дами, изскача ми този сайт https://vincentbenoir.com/collections/womens-women-dress-collect … tte-classic-dress
Познат ли ви е?
Има красиви рокли, но не намирам мнения.

# 233
Има ги в магазин  в Парадайз до Боди Шоп.

Не харесвам такива твърди чанти с къси дръжки за млади хора.
+1 Освен това са супер неудобни, поне за мен.

# 234
Може би се доближава най - точно до това което търся - къси дръжки и твърди страни. Стилът ми е спортно - елегантен. Според вас как е? Харесва ли ви? Приемам критики Grinning
Чантата изглежда добре на картинка (застраховам се, защото никога не съм имала или виждала чанта на тази фирма). Има 2-3 от същия тип и ги ползвам основно за офиса, като правя уточнението, че аз се движа само с кола, нося ги на изключително къси разстояния (тежат дори празни! ест. кожа) и не харесвам особено как стоят със дългите ремъци - махнала съм ги на всичките ми подобни чанти.
Скрит текст:
Ето това са моите подобни, чак сега ми прави впечатление, че дъното е "акордеон"... т.е. шансът вашата е да доста по-тежка се увеличава, пробвайте я първо!
....

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 23:31 от Agent Provocateur

# 235
  • София
Дами, изскача ми този сайт https://vincentbenoir.com/collections/womens-women-dress-collect … tte-classic-dress
Познат ли ви е?
Има красиви рокли, но не намирам мнения.
От алиекспрес са. Познах по тази https://vincentbenoir.com/collections/women-womens-dresses/produ … yla-classic-dress , скоро я гледах там.

За чантите съм с мнението на Денси.
А обсъжданите палта много харесвам и нося, но от Бершка бих ги погледнала на живо първо.

# 236
  • Бургас
Момичета,тази също харесах... Може би се доближава най - точно до това което търся - къси дръжки и твърди страни. Стилът ми е спортно - елегантен. Според вас как е? Харесва ли ви? Приемам критики Grinning
Става, аз обаче харесвам много повече синджир, докато приятелката ми не и винаги би дала глас за такъв модел.SmileySmiley

# 237
1 или 2 "виждате " по - добре за съчетание с рокли за есента и въобще харесват ли ви? Grinning

# 238
2 са яки, 1 не ми харесват Simple Smile

# 239
на №1 връзките са много груби и дебели

Общи условия

Активация на акаунт