Модни консултации - 48

• 45 296
  • 789
  •   1
Отговори
# 255
Polina, имам почти същите, които ги спуках от носене и си търся заместител. Тези откъде са?
Моите бяха от Сара Пен, безумно удобни и съчетаващи се със страшно много визии. Необходими са и базови неща Simple Smile

# 256
  • София
На мен са ми бабешки, признавам Relaxed. Предполагам, че са удобни с тази подметка, но не си ги представям обути. Но аз като цяло предпочитам на бомбето да има детайл /тип Оксфорд/, шев, допълнително парче.....един вид да не е така гладко и като едно цяло парче обувката.

# 257
На мен са ми бабешки, признавам Relaxed. Предполагам, че са удобни с тази подметка, но не си ги представям обути. Но аз като цяло предпочитам на бомбето да има детайл /тип Оксфорд/, шев, допълнително парче.....един вид да не е така гладко и като едно цяло парче обувката.
И аз съм на това мнение.

# 258
За мен също са бабешки модел или такъв като за униформа. Макар че изглеждат удобни, аз бих търсила други за себе си.

# 259
Споделям с вас няколко комбинации на такива обувки. Малко по-късно ще ги изтрия.
Не задължавам никого с мнението си, но смятам, че са удобни и базови за всеки гардероб Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 20:39 от Lollaa*

# 260
на мен ми харесват, както и твоите аутфити Simple Smile

# 261
  • София
И на мен ми харесват, както и аутфитите. Simple Smile Аз си взех подобни на Ecco.

# 262
Едно е подобни, друго е същите.
Екипчетата на Lollaa* са хубави и обувките им подхождат, но продължават да не ми харесват.

# 263
Благодаря, затова и написах, че не задължавам никого с мнението си, просто исках да визуализирам обувките с дрехи в ежедневие. Всеки има различно усещане и начин на обличане. Моите обувки имат лека разлика в подметката, с тези показани по-рано. Разбрах, че вторите са от Бианки.

# 264
  • София
Lollaa* първата снимка е супер Wink.
Споделям мнението на Миоки
Генерално какво мислите за комбинацията тъмно синьо с черно /когато тъмно синьото не са дънки/. Сега се подсетих, като видях снимките. Аз комбинирам тъмно сини дънки с черни обувки и яке, но под якето слагам цвят. А тъмно синьо /когато не са дънки/ с черно не нося Rolling Eyes, някак не го виждам подходящо за себе си. Като имам предвид тъмно, тъмно синьо. Нещо подобно:

# 265
Ама разбира се всеки носи каквото му харесва, дори на околните да не се нрави. Тук само си бълбукаме, а всеки взима това което му харесва.

Тъмно синьо с черно ми харесва, но трябва да има и трети цвят за баланс, а и много зависи от самите дрехи. Трудно съчетание си е и иска опитно око, ако няма дънки в ансамбъла и са само двата цвята тъмно синьо и черно.

Тъмно сините дънки за мен са неутрален цвят и понеже 80% от моите са такива, си ги комбинирам с черно доста често.

# 266
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
зелено

# 267
  • в Кошера
Индиго с черно си е съвсем добре, стига да има цветен акцент.
Бяло, крем, светло синьо, малина, червено, горчица, кемъл...
Скрит текст:

# 268
Това е моят стил. Точно така ще ги нося Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 13:55 от Pollinaa

# 269
Радвам се, Поли. Може ли да изтриеш снимките от цитата, смятам и моите да изтрия малко по-късно.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт