Модни консултации - 48

• 44 796
  • 789
  •   1
Отговори
# 300
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
страхотна рокля

# 301
Като ѝ метнеш отгоре късо кожено яке и кубинки, или други по - спорни обувки.
С червена чанта да има още един акцент към принта.
Или червени плътни чорапи.
И става спортно елегантна визия.

# 302
Tottó , роклята много ми харесва. Не бих добавяла червено в аксесоарите (ще бъде отвличащо от принта, който е готин сам по себе си). Иначе с черни  кубинки да разбира се Simple Smile.
Всъщност би ми допаднало и с някакъв друг цвят обувки и чорапи в същият цвят (зелено, нюд, виолетово и т.н.)

# 303
Зависи какво работиш - аз лично не бих отишла на работа с принт целувчици. Надявам се да не те обиждам или нещо такова, не е критика към роклята сама по себе си.

# 304
Благодаря ви! Teodora Yolcheva, не ме обижда изoбщо мнението ти. Има дни и периоди, в които е позволено ежедневно облекло, така че не е проблемът в работното място. Принтът една идея ме възпира, не съм 20 годишно момиче, въпреки, че ми дават -10 от реалните ми години.
Определено няма да добавя нищо друго червено, още повече, че нюансите може да се разминават, а аз никак не го харесвам този ефект.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 12:33 от Анонимен

# 305
Това с годините не би ме притеснявало изобщо Simple Smile Ненавиждам ейджизъм в облеклото. Стига фигурата и поводът да позволяват, съм за дамите да носят всичко. Което важи на всяка възраст

# 306
На мен принтът не ми харесва категорично - претенциозен е някак. Моделът на роклята е хубав, но заради него аз не бих я купила/носила.

Мисля, че установих защо не ми харесват тези устенца - аз не ги асоциирам с целувки, а с отпечатъци от устни Simple Smile

# 307
  • София
Много ми харесва роклята с целувките.

# 308
  • София
Роклята на целувките е уникална!
Аз искам да знам от къде е .
Може и с обувки на ток, но ще стане претенциозно за моя вкус.
Бих я носила с кубинки аз, може би и с кецове.
Не бих и сложила червени обувки.

# 309
# 310
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз с червени чорапи и черни обувки на токче с катарама

Някакви подобни, но не съвсем

# 311
Tottó, роклята е прекрасна. Не мисли на колко години си за принт с целувки. Аз бих се изкефила и на 60-70-80 годишна мацка с такава. Въпросът е ти как я носиш.
Сама по себе си, роклята е много свежарска.

# 312
Значи преди време за това спрях да пиша в темата, една от любимите ми, но! любов к' во да правиш...💋
Едни обувки са бабешки и край, целувките са за 20 годишни и други не бива да ги поглеждат.
Като видя нещо само по себе си, дори аксесоар в главата ми се нареждат цели аутфити.
Купувам копче, после търся конец за илика, и плат за балтона.😂
Като видите добре облечена жена това включва всичко.
И най - малкият детайл.
Едно нещо разглеждано самО, отделно, може изобщо да не привлече внимание и комбинирано вече да е изглежда съвсем по друг начин. И дори да прави впечатление.
Като се облече тази рокля искам да знам колко хора ще са забелязали принта. Като гледаме картина я възприемаме цялостно, а не само отделни щрихи, където е минала четката,  с която е нарисувана.

# 313
Всеки си казва мнението, не разбирам недоволството.
Снимките са постнати за коментар - коментираме. Щом се иска мнение от други, значи има нещо което разколебава питащия да грабне артикула и да си свирка.

Аз поне като питам, винаги съм на кантар. Ако съм убедена, че нещото ми харесва и ще го нося, хич и не питам. Ако някой не хареса по една или друга причина нещото, което съм пуснала за коментар, нито се обиждам, нито приемам като лична атака, неодобрителните мнения. Не харесваме/харесваме конкретните артикули, не потенциалният им собственик в края на краищата.

# 314
На мен и принтът ми харесва, и всичко. Готина интерпретация на Polka dot, не ми се натрапват целувките изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт