Модни консултации - 48

• 44 774
  • 789
  •   1
Отговори
# 375
  • Велико Търново
Същата като Агентката съм, но то при нас е от зодията.С разликата, че балната ми одежда вероятно ще ми е огромна.Лош период беше тогава за мен.
Evana, жестока е!Моят стил е подобен и да искам не мога да му изневеря.Винаги съм с дълги поли или рокли, ниски обувки или сникърси.Като бяха децата малки подозираха, че си купувам едни и същи очила за да не ме разбира баща им, а като ми пристигнаха поредните кецове мъжа ми изкоментира-Тези ги виждам за четвърти път.

# 376
В който ред на мисли искам да попитам какво предпочитате - по-често и по-бюджетни дрехи или рядко, но много качествено
Определено предпочитам често и много качествено Satisfied, но често се получава "рядко, но качествено". Много качествено се получава по случайност.
Често цената не определя качеството, защото и скъпи неща може да са некачествени както всички знаем. От друга страна, пазарувам основно от магазини и марки, които познавам и знам какво да очаквам за парите си. За съжаление те са често от по-скъпите (за моя бюджет), но пък на намаления се ядват.
Харесвам и някои неща от някои марки - например дънките на Манго са правени за моя задник. Почти няма модел, с който да не съм се харесала и дори да не са от най-качествените, си купувам основно от тях докато тениските им не блестят и ги избягвам.
Старая се всячески да не купувам боклюци, не винаги ми се поручава, но с годините фаловете намаляха значително.

# 377
  • в Кошера
Понатрупаният житейски опит си каза своето, още отдавна.
Залагам на качество, кройка, материя. За базовите дрехи задължително. Peace

Не, че не ми се случва да харесам и купя нещо твърде бюджетно и некачествено, напротив. Но много рядко, основно тениски, които скоро стават домашни.

С обувки и чанти компромиси не правя. Изобщо. С връхни дрехи също.
Ако не ме устройва цената - не купувам.

# 378
  • Велико Търново
Tyra, абсолютно съм така-не ме ли устройва цената не, ако нямам пари за парфюм ще ходя само с рол-он и толкова.
Сега обмислям едно палто на Баленсияга, зелено, естествено мострената бройка.
От как едната девойка придоби моите височина, номер обувки и килограми/за съжаление/ купувам доста смело, защото и вкуса ми е взела, и якета, тениски, кецове, тренчове носим както казва тя"партийно".
Последната й проява от миналия месец, получавам на вайбър снимка на новия Шанел и пише "Партийно носене?", отговорих "Партийно правене на лютеница!"

# 379
Най - хубав задник оформят дънките на Liu jo имат един шев отстрани, който минава под джоба и визуално повдига и най - увисналото дупе.

Може и други марки да го имат, аз на тази съм забеляза ефект.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 11:11 от Билян@

# 380
Биляна, подстрекателка такава;)
Сега мушнах два чифта в кошницата.
Къмто 500 лв за двата, това ли им е обичайната цена или да чакам намаление?
Размерът отговоря ли си?

# 381
И аз не обичам дрехи за един сезон. Но и не си купувам твърде скъпи дрехи. Последната година и половина купувам доста от масовите марки, най-вече Зара. Но предимно съм си вкъщи или до градинките. Съдба Simple Smile Малко повече средства отделям за чанта, обувки и връхни дрехи. Купувам минимум всяка седмица и не мога да спра. Най-много дънки имам на Гес и Пепе джийнс. Но в момента не ги нося, заради това, че ще ги сцепя по шевовете.

# 382
Да размера си отговаря. С уговорката, че някои модели имат повечко еластан, други изобщо нямат.
Ами не знам как са цените, аз имам два класически модела. Купени отдавна..
Сега не съм поглеждала как им вървят цените.
Мога да кажа и друг мой любим бранд, като втора кожа са ми.

Ама няма да ви подстрекавам.❤️

# 383
  • София
Естествено, че всеки според джоба си. Не знам дали живеем в една държава, но 250-300лв за дънки ми се струват лудост. Та и от скъпо до скъпо има разлика. За мен скъпо обувки са и от 100лв, евтини 30-50лв, за друг 100лв са в графата евтини, пък скъпи са 1000+.

При средната заплата за района около 700-800лв много се разминаваме.
Скъпи дрехи не нося, сигурно и много да изкарвам пак няма да нося. Това е просто дреха, ще я закача на някой пирон, ще я залея със сок и т. н. Дреха. Пък и най скъпата дреха си има износване, специално тениски, блузи, дънки, защото палтата да кажем ако са хубави няма какво да им се съсипе.

# 384
И аз не бих дала за дочени гащи ака дънки дори и 100 лв. Въпрос на приоритети и стандарт. За България си е снобария да пазариш дънкита от 150-200 кинта. А извън това е и излишно за мен. Хубаво сако, чанта, обувки, ок, късат ми се от сърцето, но за дънкита тц.

# 385
Биляна, подстрекателка такава;)
Сега мушнах два чифта в кошницата.
Къмто 500 лв за двата, това ли им е обичайната цена или да чакам намаление?
Размерът отговоря ли си?
Наистина са хубави дънките им и не само. Аз съм си купувала намалени. На сезонни намаления, но от реален магазин. За интернет не знам.

# 386
Във фешън дейс ги гледах, значи ще ги чакам на намаление.
Все още издирвам идеалните дънки;)

# 387
На мен на Liu Jo дънките нещо не са ми по мярка - все са ми тесни крачолите, а съм доста слабичка.
Дрехите си ги пазя много и ме е яд като проявя небрежност и съсипя някоя. Има покупки, в които си струва да се инвестира. За мен дънките не са такива.
Миналата година си купих зимно пухено яке до коленете на Норт Фейс. Това е една от най-скъпите ми покупки, но определено и една от най-смислените. Не мога да си представя зимата да разчитам на брандове като Бершка и Страдивариус - обичам разходките навън, а съм свръх зиморничава.

Колкото до капсулния гардероб - ако не се лъжа, в него се включват няколко елемента, които са тренд.

# 388
  • Пловдив
Гардеробът ми е далеч от базов. Обичам разнообразието, обичам да експериментирам.

Това яке виждате ли го с някаква чанта

# 389
И аз си имам няколко бранда, които не разочароват никога - знам си проверено, че там има голям шанс да си харесам нещо, а и знам какво да очаквам като цени и качество. Всеки си знае на какво държи и с какво прави компромиси или не прави - за един обувки, за друг палто и т.н.

Идеята на капсулния гардероб според мен не е да се органичаваш само до него, а да имаш хубави базисни неща, които после могат да се носят в много комбинации спрямо аксесесоари, обувки, връхни дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт