Модни консултации - 48

• 44 769
  • 789
  •   1
Отговори
# 390
  • Street of Dreams
Догодина сме на сватба на едни моторджии, да видим дали ще се състои. Мотото е 50s. Вече банално и преди да си купя още един petticoat, разглеждам нещо различно, малко greaser. До тук съм с това, какво мислите?

# 391
Идеята много ми харесва стига сезонът да е  подходящ Simple Smile и да не е прекалено топло с велурена рокля.

# 392
Гардеробът ми е далеч от базов. Обичам разнообразието, обичам да експериментирам.

Това яке виждате ли го с някаква чанта

Общо взето не може да е сross body или да носиш нещо през рамо. Та сложна задача. Или нещо като възглавничест shopper bag (да отива на якето) или малка с дръжка отгоре, да се промуши ръката.

Или пък цветна (без дългите дръжки) :

# 393
Тези два каиша през якето много сериозно развалят фасадата

# 394
Тези два каиша през якето много сериозно развалят фасадата

И според мен някакви връзки, или скрито закопчаване щеше да е по-добре.

# 395
На якето, под него по скоро, бих сложила сега много актуалните чантички през кръста

Или малка чанта само за носене в ръка, всички останали биха му развалили фасона.

# 396
И аз си имам няколко бранда, които не разочароват никога - знам си проверено, че там има голям шанс да си харесам нещо, а и знам какво да очаквам като цени и качество. Всеки си знае на какво държи и с какво прави компромиси или не прави - за един обувки, за друг палто и т.н.

Идеята на капсулния гардероб според мен не е да се органичаваш само до него, а да имаш хубави базисни неща, които после могат да се носят в много комбинации спрямо аксесесоари, обувки, връхни дрехи.

Да, всеки разбира различно идеята на капсула, а тя не е за всички, да имаш само 5 дрехи на кръст.

За мен е дрехите в гардероба да са добро качество и да изглеждат добре и след N броя пранета, а не да стават на парцал от 1-2-3 носения, повечето да си подхождат една с друга, така че от минимален брой артикула, да могат да се направят максимален брой комбинации с цел да се редуцира максимално проблема "нямам какво да облека" при пълен гардероб и дрехите които имам да ми стоят добре и се харесвам с тях, а не просто дрехата да е красива, но да не пасва на стила и начина ми на живот.

# 397
Без да съм фен на капсулния гардероб, в последно време някак несъзнателно си изградих стил на основата на базови дрехи с изчистени кройки и по-скъпи материи. Разнообразявам някой път с някоя извънредно купена риза, блуза или рокля, но стилът ми се върти основно около базовите дрехи. Тениски и дънки броя за консуматив и не инвестирам в тях.

# 398
  • В полите на Пирин планина
Вразумете ме, че не ми трябват тези обувки, защото са на 8 см. ток и ще ги обуя два пъти в годината:

# 399
Аз също несъзнателно или пък съзнателно с течение на времето си купувам по изчистени дрехи и обувки и разбирам, че изключително лесно се съчетават. Иначе имам изключително много дрешки, обувки , чанти и аксесоари и все съм на принципа "нямам какво да облека". Но вече си променям концепцията и виждането Simple Smile

# 400
  • Street of Dreams
Обувките са eye catcher, купивай.

# 401
Не ми допадат тези обувки, не ги купувай.  Точно този модел за мен е бабешки.

# 402
Не ми харесват обувките, не ги купувай.

# 403
Имам няколко скъпи неща купени с идеята, че ще ги нося много време. Е така висят в гардероба. Обичам качествени дрехи, но нещо напоследък не ми се дават пари освен за чанти и обувки, там много личи евтиното, пък и не все не са ми удобни.
Lady Brinne, ако са много скъпи не ги взимай...

# 404
Зависи от стила ти, ако ще ги съчетаваш с костюми, поли – не. На мен десенът много ми харесва. Бих ги носила с дънки (всякакъв цвят) и силно вталено сако. Изглеждат удобни с този ток, нищо че са високи.

Общи условия

Активация на акаунт