Модни консултации - 48

• 44 766
  • 789
  •   1
Отговори
# 405
Всеки път като попитате за конкретни дреха/обувки гледам тъпо 3 минути и се опитвам да си представя питащия и стила му и комбинациите с даденото и разбира се, в 90% от случаите си оставам с тъпия поглед и не казвам нищо, защото нямам достатъчно информация, че да си формирам твърдо мнение.

Това за дънките и шевове и кройките и фирмите ми е много интересна тема, макар, че за себе си съм стигнала до извода, че първо трябва да си намеря някой с огромен опит в сферата И със същия тип фигура като моята. Иначе не става, не е като да не съм опитвала.... а онзи ден, докато купувахме дънки за детето абсолютно случайно си намерих страшно готин и удобен за МЕН модел - high waist skinny boot! Не помня кога за последно се одобрих в дънки, които не са бойфренд или флеърс, без всякакви забележки при първи поглед в огледалото.
Ето така изглежда модела...

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 16:23 от Agent Provocateur

# 406
  • В полите на Пирин планина
Благодаря ви за включванията и мненията...
Simple Smile Не са скъпи - намалени са на 56 лева и са от естествена кожа.
Но май се разубедих някак. Не са ми точно в стила - малко ми идват твърде арт. Иначе модела ми харесва и ако токът бе 6 см., щеше да ги грабна...

# 407
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
супер са обувките Simple Smile

# 408
  • София
И на мен ми харесват обувките. В никакъв случай не бих ги сложила в графа бабешки. Можеш да ги съчетаваш с доста неща.

Това за мен е бабешка обувка.

# 409
Благодаря ви за включванията и мненията...
Simple Smile Не са скъпи - намалени са на 56 лева и са от естествена кожа.
Но май се разубедих някак. Не са ми точно в стила - малко ми идват твърде арт. Иначе модела ми харесва и ако токът бе 6 см., щеше да ги грабна...
Ако ще ги обуеш два пъти и не са за конкретен повод, не си заслужават дори 56лв. Не е проблем обувката, а това че ще си затвориш парите в нещо което няма да носиш и подозирам, няма да ти е единственото Simple Smile .

# 410
  • София
Идеите за мотосватбата ми харесват. Ако харесваш кожа, сега излиза страхотно разнообразие - ризи, панталони, рокли, поли...

# 411
  • В полите на Пирин планина
Благодаря ви отново! Не мисля, че са бабешки и аз. Харесвам само дебел, стабилен ток, но вече повече от 5-6 см не купувам, че ме боли кръста и не мога да ги нося... Нямам поводи сега за тях. Ще ги купя друго нещо. Simple Smile

# 412
  • Бургас
И аз не харесах изобщо тези обувки.

# 413
  • Виена
Дънки аз купувам Rosner, модел Audrey, също с нормална талия и прави. Идеални за широк ханш и повече дупе и крачета, създават перфектна фигура, направо магически. Прави купувам и С Оливър, но роснер са съвършени.

# 414
Дънки аз купувам Rosner, модел Audrey, също с нормална талия и прави. Идеални за широк ханш и повече дупе и крачета, създават перфектна фигура, направо магически. Прави купувам и С Оливър, но роснер са съвършени.
Веднага ще ги потърся. Благодаря!

# 415
Такива ботуши с какво бихте носили, и изобщо бихте ли носили? Велурени са.

# 416
  • София
Оо, с много неща. Рокли, първо.

# 417
Такива ботуши бих носила, нося и ще нося.

# 418
  • Пловдив
С удоволствие бих носила такива ботуши. С рокли, туники, слим дънки и дълги ризи.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 01:01 от Десиссслава

# 419
  • Бургас
Бих носила.

Общи условия

Активация на акаунт