Модни консултации - 48

• 44 764
  • 789
  •   1
Отговори
# 420
Мацки, искам да ви питам нещо - как се обичате в ежедневието? Може би въпросът е разискван някъде, но пък ми е интересно да го обсъдим Simple Smile. Аз преди време носех постоянно дънки (имах безброй чифтове) и памучни блузки. Сега от може би година - две предпочитам панталони, ризки, с две думи - спортно елегантен стил Simple Smile. Хайде вие сте на ход Heart

# 421
Аз пък си търся обувки за един повод...тънък ток, но с платформа отпред. Идеи къде има хубави?

# 422
Мацки, искам да ви питам нещо - как се обичате в ежедневието? Може би въпросът е разискван някъде, но пък ми е интересно да го обсъдим Simple Smile. Аз преди време носех постоянно дънки (имах безброй чифтове) и памучни блузки. Сега от може би година - две предпочитам панталони, ризки, с две думи - спортно елегантен стил Simple Smile. Хайде вие сте на ход Heart
Не харесвам дънките, ама никак. И никога не съм ги харесвала.
С прави рокли, с панталон и интересна блуза нагоре. Нося бижута и лек грим в ежедневието си. Равни обувки, но елегантни и стилни (трудно се намират). С една дума: елегантно.

# 423

Някой има ли кубинки с тази подметка? Гледам ги от 2-3 години, сега мисля да си взема, пробвала съм ги, но не помня дали не тежаха много....

# 424
  • Някъде там
Аз си поръчах кубинки с олекотена подметка на ste me
И да попитам поръчах си тази блуза на зара, с какво бихте я съчетали?
Мислех да я нося със слим панталон или кожен клин, но обувките какви да са.
Още не е пристигнала.

# 425
  • София
Аз пък си търся обувки за един повод...тънък ток, но с платформа отпред. Идеи къде има хубави?
Може ли да покажеш снимка за ориентир, че само едни ужасни обувки  ми изникват в главата.

Искрица, и аз така бих я носила. Със стилето, остри боти с тънък ток. Защо не и с кубинки, бих пробвала как ще седи.

# 426
  • София
Май говори за обувки тип pump, които не са на мода от поне 5 г.

# 427
Искрица, освен кубинки и тънък ток, може и с кожена пола, шорти или клин и подобни чизми. Миналата година взех от Зара такъв модел (или почти същия) , само че в черно, много са удобни!

# 428
  • Бургас
Май говори за обувки тип pump, които не са на мода от поне 5 г.
Съвсем не е задължително. Възможно е и да говори за такъв тип платформа, която аз намирам за много удобна. Обира леко височината на тока и не усещам всqко камъче, което за мен е проблем при високите обувки с тънка подметка.
Много ми харесаха дънките на Rosner, но не съм ги виждала в БГ. Абсурд обаче да купя дънки без проба. За моитее пищности съм си харесала levis skinny curve jeans с висока и нормална талия имат и bold curve за по-изразени извивки. https://www.levi.com/US/en_US/blog/article/levis-curve-appeal/

# 429
Много харесвам дънките на Vila аз. Преди  сигурно 7-8 години случайно си купих техен модел и се оказаха най-здравия чифт, който съм имала, още ги имам и нося и не личи грам, че са на толкова години, нито са прокъсани някъде, нито са избелели (черни и към тъмно сиво омбре надолу към крачолите) Никога дънки не ми изкарват толкова. Също така стоят перфектно.

# 430
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Да и аз така.
И сега си търся Vila, но във FashionDays, от където си ги взимах, вече няма никакъв избор

# 431
  • София
Може да погледнеш и в answear и about you.
Харесвам марката и аз.

# 432
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
В aboutYou няма дънки Vila,  в Answear има, но само скучни цветове

# 433
  • София
https://www.aboutyou.bg/about/brand/vila?category=20258
Ето, но отново са малко.

# 434
Скрит текст:

През последните години нося много често рокли - тесни и широки, с дължина около коляното. Обожавам къдрички, дантелки, бухнали ръкави, разкрояване и всякакви романтични елементи...  Съчетавам с кецове и маратонки за пролет/лято/есен, както и лоуфъри и оксфордки за пролет и есен, а зимата - с ботички. За по-официални поводи слагам токове, както и когато искам да бъде по-женствена визията. Висока и слаба съм и стърча, когато сложа токове, а не винаги искам да ме забелязват.

Миналата зима си купих няколко вълнени поли и къси панталонки. А също и хубави вълнени пуловери на Чойс. Нямам търпение да пуснат новата колекция и да си купя още от фината им вълна.

Ризи не съм носила от много отдавна, както и тесен панталон. Все по-рядко нося дънки.

Обожавам колекциите на Maje, Claudie Pierlot, Sandro и Sezane.

Имате ли маратонки на New Balance и доволни ли сте? Поръчах си този модел, който е с велур:

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 19:33 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт