Модни консултации - 48

• 44 758
  • 789
  •   1
Отговори
# 435
  • Street of Dreams
G-Star Raw са моите дънки, страхотно оформят краката и задните части, с никои други дънки не се харесвам толкова. Запалила съм доста хора по тях.

# 436

Имате ли маратонки на New Balance и доволни ли сте? Поръчах си този модел, който е с велур:

Имам този модел в тюркоазено- зелено. Удобни и издържливи са, макар че не ги нося толкова често, друг техен модел са ми по-удобни.

# 437
внс, Ню баланс са ми любимите маратонки,нося ги от години. За мен по-удобна и качествена спортна обувка няма. Ако се интересуваш от историята на името ще разбереш защо.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 21:50 от Sissy

# 438
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз не нося маратонки. Имам два чифта за бягане и това е. С тях бягам в парка, естествено, не ги нося из града. По принцип никога не съм харесвала маратонки, макар че наскоро се загледах в едни пастелни на H&M

# 439

Обожавам колекциите на Maje, Claudie Pierlot, Sandro и Sezane.

Всичките се шият в България, предполагам знаеш Simple Smile И могат да бъдат купени оттук на смешни цени. Рокля, която гледах на витрината в Милано миналия март за 650 евро, си бях взела вече от София за 125 лева. Моделите се продават тук още преди да са стигнали до официалния си пазар.

# 440
А дали не са реплики? Имам приятелка в цех, шият за Гес. Казва, че всички копчета, плат и др. са изчислени точно за поръчката. Има само допълнителни материали за една единствена мостра. И така процедирали известните марки. Тоест според нея е невъзможно да намериш същите на по-добра цена.

# 441
  • София
За Гес това или не е така или остават много "неодобрени" бройки.

# 442
Остават неодобрени бройки.
Не са ментаци.
Но защо не знам или трябва да имаш някой близък в завода.
За сведение и Филип Плейн шие тук и Туинсет. Но на маje роклите са един път.

# 443
Да и аз така.
И сега си търся Vila, но във FashionDays, от където си ги взимах, вече няма никакъв избор

Ето това ми излезе, след като и аз наскоро търсих пак https://m.aboutyou.bg/search/%D0%94%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%B8%20vila
Наистина в момента във фешъндейс почти нищо тяхно няма, преди все имаха сякаш...

# 444
Ей, тези харесах. Има и по нисички Simple Smile. Ще ги помисля малко, че ще ми станат трети чифт за три седмици Joy

# 445
Май говори за обувки тип pump, които не са на мода от поне 5 г.
Съвсем не е задължително. Възможно е и да говори за такъв тип платформа, която аз намирам за много удобна. Обира леко височината на тока и не усещам всqко камъче, което за мен е проблем при високите обувки с тънка подметка.
Много ми харесаха дънките на Rosner, но не съм ги виждала в БГ. Абсурд обаче да купя дънки без проба. За моитее пищности съм си харесала levis skinny curve jeans с висока и нормална талия имат и bold curve за по-изразени извивки. https://www.levi.com/US/en_US/blog/article/levis-curve-appeal/
Подобни търся и също мисля, че са много по удобни, особено за по ниски като мен. Нещо такова, на по нормална цена
Скрит текст:
Скрит текст:

# 446
Ей, тези харесах. Има и по нисички Simple Smile. Ще ги помисля малко, че ще ми станат трети чифт за три седмици Joy

Според мен, не ги мисли изобщо. Това платЧе на конча изглежда много странно спрямо подметката, а тюлчето отгоре... съвсем не

# 447
  • Пловдив

Някой има ли кубинки с тази подметка? Гледам ги от 2-3 години, сега мисля да си взема, пробвала съм ги, но не помня дали не тежаха много....
Имам подобен модел на Liu Jo, но подметката е същата. Тежат, но в никакъв случай повече от които и да са други тип “кубинки”. Много бързо се свиква. Едни от любимите ми са и не остават незабелязани. (особено с пола или рокля и телесен чорап 🥰)

# 448
Дизайнерско безсилие са тези ботушки - “да съчетаем груба подметка с еко велур и нежна дантелка за разкош, много фешън ще се получи!”, да, да, ама не.
Обувките на ток с платформа отпред - голямо НЕ.
Нищо лично, както винаги. 😉🤗

# 449
Ето вариант за приемлива скрита платформа отпред. Онези на Гес са си баш стрипизьорски обувки 😀

Също, ако е за официален повод, по-добре да няма показващи се пръсти.
Но ето и по-бюджетни peep toe, ако много държите на такъв модел.

Общи условия

Активация на акаунт