Модни консултации - 48

• 44 704
  • 789
  •   1
Отговори
# 150
Сукманът не ми харесва с този пух. Дъщеря ми имаше едно дънкено палтенце с пух по ръкавите и остана с няколко пъти носения. Просто не става за зимата/тънко е, нито пък за есента и пролетта.

# 151
Твърдо, не за сукман!

# 152
  • София
Пухчетата по ръкавите ми създават много неприятни асоциации.

# 153
  • София
Общо взето красив или не този сукман на виждам кога ще се носи. Не обичам дрехи, които носят в себе си всички сезони.

Страхотно красиви предложения от Тайра, но първото отново ми е абсолютно неприложимо в ежедневието. Вълнен пуловер и боси крака не виждам кога биха могли да се носят заедно.

# 154
  • Somewhere far away
Вълнен пуловер и боси крака не виждам кога биха могли да се носят заедно.
Носят се, ама в ситуации тип "като на кино", т.е.  модни блогчета и разни филми с фешън гурута. Само за снимка или само за едната сцена.  Grinning

# 155
  • София
внс откъде е зелената рокля? Аз имам подобна от Зара, но с къс ръкав и я скъсах от носене. Искам и зимна 😁

# 156
Носят се от обикновените хора по цял свят, това, че в България не е популярно не го прави неносимо. И да, малко шокиращо е в началото, после им свикваш дотам, че сам почваш да го правиш. Днес съм със сандали и кожено яке, защото довечера ще захладнее сериозно, но няма цял ден да се потя в обувки, заради факта, че трябва да прекося паркинга след работа.

Но определено доста време ми трябваше за аклиматизация (10+ год) и за да свикна с факта, че температура която за мен е за пуловер за местните е за плаж.

# 157
  • София
За мен не е проблем визуално, даже смятам, че изглежда добре. Питам каква трябва да е температурата навън и какъв сезон, за да си със сандали, ултра къси панталони (или пола извинявам се, не помня точно снимката) и огромен дебел пуловер?

# 158
Ако е топло, но ветровито и без много слънце, както е тук често или пък за фръц вечер.

# 159
от 5 С до 25С кой да е сезон

# 160
Вълнен пуловер и боси крака не виждам кога биха могли да се носят заедно.

Пролетно- есенно? От колата/ гаража- в ресторанта, ако щеш галерията, или мола. Simple Smile Най- вече, когато става дума за неангажиращо излизане по женски.

# 161
по-вероятно е да изляза вън с вълнени чорапи и потник отколкото с пуловер и сандали Grinning
затова на тези атрактивни съчетания се радвам само на снимки Grinning

# 162
Казвала съм и преди - любими в модно отношение са ми септември, октомври и април, май. Температурите са идеални за пуловер със сандали или ефирна рокля/пола с боти. Много по-артистични комбинации ми се получават с този междусезонен гардероб.

# 163
Доста съм прецизна към босите крака, сандали сами когато е достатъчно топло. Сандали с вълнени пуловери или якета не ми харесва и на картинка.

# 164
За мен "боти с отворени пръсти" и сандали са коренно различен вид обувка.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт