Модни консултации - 48

• 45 293
  • 789
  •   1
Отговори
# 270
Polina, имам почти същите, които ги спуках от носене и си търся заместител. Тези откъде са?
Моите бяха от Сара Пен, безумно удобни и съчетаващи се със страшно много визии. Необходими са и базови неща Simple Smile
Тези са. Бианки. Поръчах ги вече, утре ще са при мен. Даже съм имала и код за отстъпка когато поръчах ботите и мацката ми спадна от цената. Смятам, че ще се съчетават много по - лесно тъй като са изчистени. Много се колебаех, имам адски много обувки, но нищо толкова изчистено Simple Smile

# 271
  • Бургас
На мен са ми бабешки, признавам Relaxed. Предполагам, че са удобни с тази подметка, но не си ги представям обути. Но аз като цяло предпочитам на бомбето да има детайл /тип Оксфорд/, шев, допълнително парче.....един вид да не е така гладко и като едно цяло парче обувката.
И аз съм на това мнение.
На мен също, не бих носила такива.

# 272
Чудя се коя да избера между тези раници

Какво е мнението ви?
Търся нещо ежедневно,за разходки с бебето,което да си подхожда с повечето ежедневни дрехи(ходя предимно с дънки,рокли...)

# 273
Втората, но защо черна?

# 274
Третата ми изглежда най-удобна за отваряне и затваряне.

# 275
Втората.

# 276
# 277
от раниците - третата

обувките на поли - не харесвам такава подметка, предпочитам да има ток, т. е. да не е така равна, но да е на същата височина
щом те радват, да ги носиш с удоволствие!

тези например за мен са не само много по-красиви, но и много по-съчетаеми

# 278
Индиго с черно си е съвсем добре, стига да има цветен акцент.
Бяло, крем, светло синьо, малина, червено, горчица, кемъл...
Скрит текст:

Абсолютно съгласна с Tyra!
За мен показаните обувки, обути от хубава и стилна жена като Лола не ми изглеждат "бабешки". Ако ги обуе жена с излъчване на "баба" ще ми изглеждат бабешки. Конкретната дреха/обувки (в моите очи) не прави излъчването.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 17:36 от Agent Provocateur

# 279
  • София
На мен пък първата раница ми хареса.

# 280
Третата раница изглежда най удобна. И да, за обувките важното е как ще ги съчетаеш. А, определено моят стил и дрехи са точно като показаните. И не изглеждам "бабче", а доста младолика за възрастта си Simple Smile

# 281
  • Бургас
Втората раница.

# 282
И тази чанта на Aldo я сложих в любими.. Евентуално утре и нея ще поръчам, само да я премисля до утре. Допада ли ви? Simple Smile

# 283
  • Виена
Много подобна имам на фурла, купувана преди десетина години обаче. Мисля, че концепцията е остаряла вече...

# 284
На мен ми харесва много, но само с късата дръжка.

Общи условия

Активация на акаунт