Модни консултации - 48

• 45 288
  • 789
  •   1
Отговори
# 285
Фурла си го подържат този модел от години.
И тази година го има бизнес чанта е, забравих името на модела.
Не мисля, че е остаряла, просто си е за офис, бизнес и пр.
Ето го на сайта им
https://www.obuvki.bg/damska-chanta-furla-lady-m-bawb01l-ko0000- … 20-ro-b-nero.html

# 286
  • Пловдив
Обувките, не са мой тип и аз не бих ги носила.
Със здраве да си ге носите.

Третата раница ще е най-удобна.

# 287
Момичета, благодаря за помощта ви! В крайна сметка взех първия модел,заради сребристите закопчалки( имам ново зимно яке в сребристо и бяло😜) . Иначе повече ми харесва вторият модел,а третата наистина е най-удобна!

# 288
И тази чанта на Aldo я сложих в любими.. Евентуално утре и нея ще поръчам, само да я премисля до утре. Допада ли ви? Simple Smile

Има нещо кутиесто, което не ми допада, а харесвам структурирани чанти, не е да не ги. А дългата дръжка абсурд, това ще изглежда много тромаво.
На мен все още най-много ми харесва онази първата черна кожена чанта нa Зара, за която се чудеше. Има най-съвременно излъчване, практична и добре направена (+ е от кожа, а на Алдо май повечето са изк. кожа)

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 23:18 от tuali

# 289
Имах такава чанта, дългата дръжка е неизползваема.
Дръжките (двете) стърчат нагоре и не стои добре.
Тези чанти, обемисти с по две дръжки са да я занесеш до колата, да отидеш до офиса и после пак в колата.
Ако имаш някаква друга работа, ходене по магазини, разглеждане на стока и т.н.едната ти ръка е винаги заета.

# 290
Чантата на Алдо изглежда евтина. Изкуствена кожа, та дрънка.
Хубав модел, но непрактичен. Такъв размер стават тежки, когато са пълни. А то - само късите дръжки могат да се използват адекватно...
Не бих я взела.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 13:29 от HappyRSmile

# 291
Благодаря за мнението ви мацки Simple Smile. "Отрезвих" се за чантата Simple Smile. Ще се оглеждам още. Ако имате идея за изчистена черна чанта съм насреща Simple Smile

# 292
Моята съседка, за която съм писала тук носи такива дрехи и обувки, които много малко жени ще се осмелят да носят. Но изглежда уау. Аз по-интересен и смел стил не съм виждала досега. Винаги изглежда като от списание. Освен това е и много красива. Дори и с такъв тип обувки, наричани по-горе "бабешки", изглежда невероятно. Носи много аксесоари, шапки, фишута и др. Цветово е много смела. Затова всичко е до излъчване и дали се чувстваш добре в съответния аутфит. Ако имаш колебания за нещо, явно не е твоето нещо.

# 293
  • Някъде там
Ето ме и мен с "бабешките" обувки, подобен модел.

# 294
Здравейте! Имам нужда от вашето безпристрастно мнение за тази рокля
Скрит текст:
Бихте ли носили такава? Евентуално с червени боти/кубинки,в по-дълъг вариант под средата на прасеца и с друг колан/без колан.

# 295
Роклята е бижу! Бих я носила, но по-скоро с кецки или пантофки – червени или черчни.

# 296
Роклята е пре- кра- сна!💕
Бих носила, да. Имам подобна.

# 297
На мен ми допада, не съм сигурна за принта, но моделът е ОК, стига да не е за всеки ден. С кубинки ще изглежда хубаво, с кецове и пантофки също.

# 298
Страхотна е роклята! 😍

# 299
Принт+ежедневно облекло - това ме човърка. Не я искам за повод някакъв. Дори на работа бих могла да ида, когато е позволено.

Общи условия

Активация на акаунт