Модни консултации - 48

• 44 745
  • 789
  •   1
Отговори
# 600
И аз съм не за ботушите.

# 601
А какви ботуши с модЕ в момента?

# 602
  • София
Елегантни с леко набръчкване:

Грубиянски:

Каубойски

# 603
+ квадратни носове. Никога не съм ги харесвала особено, но някои модели са ок...

# 604
Олеле, с нищо от това няма да се чувствам нито удобно, нито себе си. То се е видяло, че  ще съм старомодна тази зима.

# 605
  • София
Благодаря за мненията за органайзерите.

Аз с тъп нос имам отпреди 2 години, с велурен облечен ток между другото и още не съм му видяла сметката, а аз съм от сравнително бързо съсипващите обувки.

Сега мисля едни остри да си взема

Излезна ми реклама и ги харесах, но сайта е със съмнително качество, та ще търся от другаде, ако не намеря може и да се прежаля и тези да поръчам.

# 606
Мацки,струват ли обувките от бранда Dr.Martens?Чудя се на разни модели кубинки от този бранд??

# 607
  • София
Този ужас с квадратните носове тръгна миналата година от дизайнерските марки. Тази се опитват да станат масови. Ще се въздържа от тях. Но набръчканите ботушки - хммм! Секси. Но задължително да се пробват дали са удобни, ако е възможно с повече ходене, а не шпалир в магазина - побъркват ме широки в долната част обувки на ток!

# 608
Този ужас с квадратните носове тръгна миналата година от дизайнерските марки. Тази се опитват да станат масови. Ще се въздържа от тях.
Отврат са ми, като някакви плавници.

# 609
  • София
Мацки,струват ли обувките от бранда Dr.Martens?Чудя се на разни модели кубинки от този бранд??

Морело, аз много ги обичам като визия и маркетиране. За мен са класика. Нежното бунтарче в мен писка от кеф при повечето им модели, НО някои от тях могат да бъдат много неудобни.
Кубинките са добри напоследък - правят ги вече от по-мека кожа, която не трябва да се очупва като старите модели. Подметката е лека и на лед се държи приказно. Зимата мога да я изкарам с два чифта Мартенси и то 2, заради разнообразието от цветове, от което се нуждая. Нося само моделите от естествена кожа.
Имам нещо като оксфордки от тях - черни, груби и красиви. Адски неудобни са ми. Тежки са, ръба на обувките претрива кожата ми в горната част на петата и много внимавам като ги нося (все подлепена с лекопласт).
При сандалите се появи проблем с една от каишките - падна ми се точно на кокалчето на глезена и болезнено го охлузи. Иначе като подметка и лекота на носене бяха супер. Момичето, на които ги дадох, няма обаче никакъв проблем с тях.

# 610
От квадратните носове си бях харесала тези, но нещо не мога да се реша. Харесва ми, че се леко ретро стил, но не съм сигурна за носа.. 🤔

Полина, ето почти същите обувки като на тази от снимката със сивото палто.
Зара:

Манго:

# 611
  • Бургас
Имам ето тези симпатични са, удобни са, но ... въпреки че са естествена кожа се вмирисват страшно гадно /нямам проблем с други обувки, не ми миришат краката, но обувката смърди на гадно лепило/ Харесвам повече кубинките им, но връзките притискат едно кокалче в горната част на крака и направо става безчувствен.

# 612
  • София
tuali, мен първите не ме кефят и поради още една причина - комбинацията на цип и връзки. Или едното, или другото, поне според моя вкус. Иначе като цвят и текстура на кожата са много хубави.

# 613
Ама пък е толкова удобно да има и цип... Много ме мързи да връзвам подобни връзки, признавам си 😂

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 22:41 от tuali

# 614
  • София
Мен разтягането и затягането на връзките ме подлудява. Винаги губя нокти там. Затова обичам цип и връзки за фасон.

Общи условия

Активация на акаунт