Модни консултации - 48

• 44 726
  • 789
  •   1
Отговори
# 615
Мен ме гони някаква каръщина с обувките напоследък.
Ако са с връзки - или се оказват от онези лигавите, които се развръзват при всяка неравност, или бързо се късат и трябва да купувам нови.
Ако са с ципове - циповете се разкопчават при ходене.
Ако са без връзки и без цип, а само с нахлузване: или ми стягат ужасно отгоре на пръстите, или пък ми хлопат и се кривят.
Не знам, аз ли ходя като кон, или просто не подбирам правилно.
Тези с тъпите муцуни ако ги обуя ще приличам на някоя патка точно. Хич не ми допада тази мода. Викам, да я сменят вече.

# 616
Тези с тъпите муцуни ако ги обуя ще приличам на някоя патка точно. Хич не ми допада тази мода. Викам, да я сменят вече.

чудесна е за тези, които имаме жабешки ходила и на ширина не влизаме в два номера по-дълги тесни обувки Grinning

но пък тези не ми харесват изобщо - и най-фината и нежна жена би изглеждала зле с тях, да не говорим за някоя, която не е надарена с изваяно тяло

# 617
  • София
Тези обувки с квадратни върхове се появяват от поне 200 години насам периодично. На мен ми харесват, а и съм преживяла модата на "Малкия Мук" пантовките, коет беше ужасно, но итакива съм носила Simple Smile.

Сега живеем във време, в което всичко може да се носи. Днес една колега се ояви със страхотна пола от 60те, купена от втор употреба. Коприна с десен на геометрични фигури.

# 618
Я кажете такива боти демоде ли са? Искам да ги нося с по-спортни рокли/ дълги поли и дънки. На Тамарис са, удобни са, обаче нещо се възпрях да ги взема.
Скрит текст:

# 619
Сега живеем във време, в което всичко може да се носи. Днес една колега се появи със страхотна пола от 60те, купена от втор употреба. Коприна с десен на геометрични фигури.
Абсолютно съгласна с Reunion!

А вчера моя колежка дойде с кожена рокля, която майка и е носила през 80-тте и широки ботуши на ток, като тези, които обсъждате. Беше абсолютно зашеметяваща (тя си е и красавица де!)

А втората беше с къса плетена рокля и мери джейнс на ток. Аз уж късо и плетено не харесвам, но конкретно тази рокля на конкретно тази жена с тези обувки стоеше супер.

# 620
  • София
Не са демоде, но на мен не ми харесват. Не харесвам такава подметка по принцип.

# 621
  • София
На мен изобщо не ми харесват ботите. Биха скъсили и загрозили и най хубавия крак.

# 622
Все по-модерно става да се носят винтидж парцалки и чанти/обувки ми се струва.

Тамариските малко галошести ми изглеждат.

# 623
# 624
  • Бургас
Нито ботушите, нито ботите от предните стр. ми харесват.

# 625
Не ми трепна нищо като ги обух, иначе са много удобни. А много съм бърза с пазаруването, което не е добре.
Роклята с целувките е страхотна на живо. Не е плътен памучен сатен, което ме изненада, но пак ми харесва.

# 626
И аз съм не за тези Тамарис боти. Точно асоциации за галоши ми навяват..

# 627
  • София
Между другото, днес пробвах рокля под коляното с кубинки. Като вещица съм - кубинките изглеждат огромни. Няма да нося тази комбинация.

# 628
Между другото, днес пробвах рокля под коляното с кубинки. Като вещица съм - кубинките изглеждат огромни. Няма да нося тази комбинация.

и аз така пробвах, много зле Simple Smile  Сега си търся къса рокля, за да пробвам така.

# 629
  • София
Нямам рокли под коляното, че съм и без това джудже, но кубинките май наистина не са обувка за тях. Тази дължина ми е готина с високи ботуши, може и да са на ток.

Общи условия

Активация на акаунт