Модни консултации - 48

• 44 726
  • 789
  •   1
Отговори
# 645

Роклята с целувките е страхотна на живо. Не е плътен памучен сатен, което ме изненада, но пак ми харесва.
Би ли споделила какъв е състава ѝ точно, че още ѝ се чудя, но пък държа на материите.

# 646
Момичета, харесах си маслено зелено поло. Случайно ми попадна. Някой пазарувал ли е от този сайт?

# 647
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Здравейте, имам нужда от моден съвет. С какви обувки бихте носили тъмно сини дрехи - панталон, риза или сако, като цяло тъмно син аутфит. Става въпрос за есенно време и цветово съчетание между дрехите и обувките?

С черни, сиви или кафяви оксфордки, дерби или боти на тънък или дебел ток.
Ето едни интересни дербита, че даже и с комбинация от цветове:

tuali, от кой сайт са тези обувки?
От тук: https://www.hispanitas.com/es/outlet/mujer/derby/chi99513-32207
Даже мисля да си поръчам тази разцветка, много ми харесват:
tuali, в обувки.бг ги има с черна муцунка- 234лв.
А от този сайт как стои въпроса с връщането, поръчвала ли си и друг път?

# 648
Anastasiya.glam, ботите са много хубави.
Хубаво е да има цвят за зимата.
Обожавам бордо.
На коя марка са?

Бих ги напръскала хубаво с Crep protect.

# 649
Може ли да ми препоръча някой хубава боя за велур? Все взимам някакви от супермаркетите и не ми се струват покривни хич.

# 650
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Здравейте, имам нужда от моден съвет. С какви обувки бихте носили тъмно сини дрехи - панталон, риза или сако, като цяло тъмно син аутфит. Става въпрос за есенно време и цветово съчетание между дрехите и обувките?

С черни, сиви или кафяви оксфордки, дерби или боти на тънък или дебел ток.
Ето едни интересни дербита, че даже и с комбинация от цветове:

tuali, от кой сайт са тези обувки?
От тук: https://www.hispanitas.com/es/outlet/mujer/derby/chi99513-32207
Даже мисля да си поръчам тази разцветка, много ми харесват:
tuali, в обувки.бг ги има с черна муцунка- 234лв.
А от този сайт как стои въпроса с връщането, поръчвала ли си и друг път?

На сайта им ги има всички разцветки, вкл. черната муцуна. И излизат 180лв...Само не знам дали има всички номера от всички цветове.
Поръчвала съм няколко пъти, вкл ми се наложи веднъж да сменям номер и обслужването е перфектно. Още с поръчката получаваш лейбъл за обратен шипинг с UPS (ако ти се наложи). Пратиха ми новия, по-малък  номер почти веднага, след като бях пуснала кутията за връщане с куриера. Пристигат за седмица някъде. Замяната не струва нищо като пощенски разходи.

# 651
Зай,
GiAnni са. Намалени на 90лв. Simple Smile

# 652
Може ли да ми препоръча някой хубава боя за велур? Все взимам някакви от супермаркетите и не ми се струват покривни хич.

Използвам или на Казабланка или на Саламандър и ми вършат работа.
От миналата година пръскам велура, както и белите кецки и плетените маратонки с хидрофобен спрей. Определено се цапат много по-трудно.

# 653
Някой има ли отзиви за чорапогащи Gatta? Много хубави модели имат, но не знам как са като качество, а пък не са евтини Simple Smile

# 654
tuali, а пари връщат ли? На мен често ми се случва да връщам обувки, защото са ми широки, а на дължина са ми добре.

# 655
Благодаря за мненията за бранда Др.Мартенс!Момичета,поръчвали ли сте от сайта на Хюманик?Моли ли въобще?

# 656
tuali, а пари връщат ли? На мен често ми се случва да връщам обувки, защото са ми широки, а на дължина са ми добре.

Ако ги върнеш, а не сменяш чифт, мисля че удържат сумата само за един обратен шипинг (10 евро), когато ти връщат парите по сметка.

Полина, страхотни са тия чорапогащи! 😍
Ще го пробвам да видя дали и тях ще ги скъсам на втория път 😂

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 09:13 от tuali

# 657
Момичета, помагайте Simple Smile
В издирване съм на перфектните бели кожени кецове.
Набелязах няколко модела, моля за мнения. Благодаря!
1.
Скрит текст:
2.
Скрит текст:
3.
Скрит текст:
4.
Скрит текст:

# 658
  • Street of Dreams
Само вторите ми харесват.

# 659
#2 или 3. На 3 ми харесва повече носа и бежовия детайл не е лош.

Общи условия

Активация на акаунт