Модни консултации - 48

• 44 713
  • 789
  •   1
Отговори
# 585
Не са ми демоде на мен, даже бих носила такива. Ако имаш с какво да ги комбинираш, що не?
С авиаторско яке много добре го виждам даже. Или свободно вълнено палто, или едра плетка жилетка.

# 586
Момичета,поръчвали ли сте от сайта на Хюманик?Може ли  изобщо?Понеже е на немски,не разбирам нищо.Колко е доставката?
И друго да попитам-какво мислите за марката Др.Мартенс?Има ги в обувки.бг и ако не мога да поръчам от Хюманик едни кубинки,които съм харесала,може Др.Мартенс да взема?

# 587
tuali, имам с какво да ги комбинирам.От миналата година ги гледам, трябваше ми малко побутване🙂

# 588
Какво мислите за тези боти в бордо?
Естесвен велур са..намалени.
Имам зимно палто в този цвят, както и жилетка, шал и още дрехи, на които да ги нося.
Колебанието ми е най-вече свързано с това дали ще има кога да ги нося.. не искам да ги купя и другиден да ни затворят заради вируса и да си ги нося пред лаптопа на дивана..
Оправдано ли е да ги взема .. имам още 2 чифта боти (черни ниски и черни на среден ток).

# 589
  • В полите на Пирин планина
На мен ботите много ми харесват, но не знам дали този облечен ток няма да се надраска лесно...
Иначе и аз се въздържам заради положението от нови покупки. Simple Smile

# 590
Много е гадно да няма къде да си носиш дрехите.
Ботушите не ми харесват много може би заради цветовата комбинация, а ботите са не, заради облечения ток и пратформа. Ще се съсипят за отрицателно време и поправка няма.

# 591
Дебел облечен велурен ток не се съсипва толкова лесно. Или поне аз досега не съм успявала. Особено, когато не е лицева кожа, а велур, доста трябва да се постараеш, за да го нараниш сериозно. И обувки, и ботуши имам с дебел велурен ток. Виж, тънки токчета, без значение облечени или не, вече нося само от колата до мястото, на което ще ги разхождам.

# 592
Ботите са GiAnni - не мисля, че ще се съсипят толкова бързо. Свекърва ми има техни боти с велурена платформа (облечена) и ги носи 5 години..

# 593
Явно зависи от това кой как ходи. Аз съсипвам(х) успешно всякакви токове. Единствената причина поради която вече не го правя е че не нося. Simple Smile

# 594
Ботите са GiAnni - не мисля, че ще се съсипят толкова бързо. Свекърва ми има техни боти с велурена платформа (облечена) и ги носи 5 години..

Супер здрави са! А и токове се поправят, не е толкова фатално 😊

# 595
  • София
Ботушите не ми харесват, демоде са.
И аз в момента съм в търсене на кафеви ботуши.

# 596
Скрит текст:
Здравейте, имам нужда от моден съвет. С какви обувки бихте носили тъмно сини дрехи - панталон, риза или сако, като цяло тъмно син аутфит. Става въпрос за есенно време и цветово съчетание между дрехите и обувките?

С черни, сиви или кафяви оксфордки, дерби или боти на тънък или дебел ток.
Ето едни интересни дербита, че даже и с комбинация от цветове:

tuali, от кой сайт са тези обувки?

# 597
И на мен не ми харесват тези ботуши.

# 598
Скрит текст:
Здравейте, имам нужда от моден съвет. С какви обувки бихте носили тъмно сини дрехи - панталон, риза или сако, като цяло тъмно син аутфит. Става въпрос за есенно време и цветово съчетание между дрехите и обувките?

С черни, сиви или кафяви оксфордки, дерби или боти на тънък или дебел ток.
Ето едни интересни дербита, че даже и с комбинация от цветове:

tuali, от кой сайт са тези обувки?

От тук: https://www.hispanitas.com/es/outlet/mujer/derby/chi99513-32207
Даже мисля да си поръчам тази разцветка, много ми харесват:

# 599
Алиса,ако миналата година ботушите са ти се стрували демоде,то тази са ×2! Не бих инвестирала в нещо,което още преди година съм определила като демоде.

Общи условия

Активация на акаунт