Модни консултации - 48

• 44 721
  • 789
  •   1
Отговори
# 570
Ужасни са ...

# 571
Меко казано...
Това го приемам за нормално евентуално върху Карди Б, понеже самата тя не е много в час.

# 572
Мнения за това якенце? Имам две изключително сполучливи попадения от този сайт. Много различни и готини моделчета. Сега загледах това. Иска ми се нещо подобно Simple Smile

# 573
  • София
На мен не ми допада якето. Странен ми е каракулоподобния елемент на яката, както и че отпред е като яке върху яке. Нивото на джобовете също е странно.

# 574
Не харесвам парфюмите на Ермес, но тази чанта не бих я отказала.Satisfied
Аз пък обожавам почти всичките им парфюми, но Birkin бих носила само в оригинал, което едва ли някога ще се случи, предвид цените. А и както някой по-назад спомена започват от 20 хиляди евро, а най-скъпо продадената им чанта беше на стойност 53 000 британски лири, поне прди няколко години, може и да имат напредък след това, отделното чакане няколко години, за да ти я доставят.
Иначе не понасям ментета.

# 575
На мен не ми допада якето. Странен ми е каракулоподобния елемент на яката, както и че отпред е като яке върху яке. Нивото на джобовете също е странно.

+ логото на ръкава

нещо-като-нищо, изгъзица

# 576
Etoile, в Икеа и Джъмбо има комплекти такива органайзери, много са удобни и обикновени се сгъват до плоски, когато не ти трябват. Преди да ми направят сегашния гардероб с малки модули като за бельо, ползвах  точно такива за бельо чорапи.

# 577
Прави сте, наистина.. Има нещо което не ми допада. Обаче дайте идей от къде да си взема преходно якенце, но хубав модел, хубава материя.. Тук при нас е кошмар с дрехите. Почти 100 %пазарувам онлайн Simple Smile

# 578
# 579
Като първото имам... Sad. Второто също не е лошо, харесва ми. Сега ще погледна всички в сайта Simple Smile

# 580
Второто от Бубанка много ми харесва!
Също и този тип авиаторските якета много ми допадат:

https://www.zara.com/BG/en/double-faced-jacket-p03833222.html?v1 … =red_social_movil

# 581
  • София
И сега по скучния въпрос, за който влезнах в темата - ползвате ли органайзери за бельо и откъде ги купувате? Трябва ми физически магазин или бг сайт. Алиекспес са ясни, но съм планирала този уикенд да правя основно пренареждане/разчистване на гардероби и шкафове, и са ми спешни.

В къщи се ползва това, има подобно и във Вивре, което сега не мога да отворя.

Бялото яке, с логото на Монклер не ми харесва, намирам го и за непрактично.

Преходни якета са от лека пухенка, през кожено, до тънка парка. Аз бих разгледала Зара, Бенетон, Масимо и Манго. Зависи какви са нуждите ти.

# 582
Ползвам такъв органайзер за бельо с много отделения от ИКЕА.
Скрит текст:

# 583
  • Пловдив
Аз ползвам от тясните кутии за обувки за бикини и чорапи, кутия от ботуши за сутиените наредени един в друг като лъжички.

# 584
Здравейте, харесала съм тези ботуши, но ми се струват малко демоде, вие как мислите? Гледах ги и миналата година и пак така ми изглеждаха. Чудя се.

Общи условия

Активация на акаунт