Модни консултации - 48

• 44 707
  • 789
  •   1
Отговори
# 660
2 или 4 от показаните.4 ако ще ги носиш повече с рокли и полички - по-женствени модели. В 1 се случват много неща, а 3 логото ти боде очите( аз не харесвам подобни "азявления").
Мен ако питаш, продължавай да търсиш. Не е лесна задача.

# 661
  • В полите на Пирин планина
На мен 2 ми харесват.

# 662
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И аз 2 и 3

# 663
  • София
2 ми харесват най-много от показаните, но нещо в муцуната ме притеснява и ми изглеждат малко груби като за рокли и поли. ( Но това може и да е от ъгъла на снимане)
Има и по-хубави от показаните, аз бих продължила търсенето.

# 664
  • София
И на мен 2 ми харесват най-много - хем не са съвсем обикновени, хем не са много кичести.

# 665
# 666
Такъв модел мерих на живо, идват ми една идея по заострени отпред, отколкото ми се иска. Thinking
На Adidas най-ми пасна като модел GRAND COURT, но не намирам от естествена кожа, всичко е синтетика (еко)

# 667
Такъв модел мерих на живо, идват ми една идея по заострени отпред, отколкото ми се иска. Thinking
На Adidas най-ми пасна като модел GRAND COURT, но не намирам от естествена кожа, всичко е синтетика (еко)
Щом искаш заоблени, погледни Puma Cali и Puma Carina. Аз не понасям заоблените, понеже ми набиват пръстите и трябва да взимам по-големи, а ходилото ми е много тясно и се прегъват грозно.

# 668
И на аз съм за  2 или 3

# 669
1 и 3 ми харесаха на мен.

# 670
Аз бих търсила с кожена стелка поне, ако не са изцяло кожа и отвътре. Все пак говорим за перфектните, не просто за бели кеци.

# 671
  • Някъде там
2 ми харесват най много .
Благодаря на всички които се включиха с мнение за палтата на бершка (тези безформените ) Simple Smile
Престраших се да поръчам от сайта  и очаквам това
ако не ми хареса на живо ще го върна Simple Smile

# 672
  • София
2 и 3 ми харесват най-много.

# 673
Чантички-колан за кръст: да, или не?
Не съм и подозирала, че такова нЯщо ще влезе в гардероба ми, но ей на 🙈🙊🙉
Много ли е смешно?

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 15:10 от tuali

# 674
  • Street of Dreams
Много ми харесват, а още си нямам. Откъде да си купя онлайн?

Общи условия

Активация на акаунт